- 19 Kasım 2013
- 18.794
- 33.896
- 798
- Konu Sahibi pembecikolatam
-
Birde keratin bakımları var,saç görünümünüde düzeltiyor,işinin ehli bir kuaförle konuşun,belki az keserek keratin vb bakımlarla daha düzgün bir hale getirilir saçınız.Tsk ederim saclarimi kisatsam sizce nezamana kadar uzar
Hep merak ederim mesela iskandinavlarda da nazar olayi var mi?
bende sifira vurmayı düşünüyorum eşim razi gelmiyor valla.Ben saçımı doğumdan sonra sıfır'a vurdurcam, bi arkadaşım sıfır'a vurdurdu, şimdi ise çok güzel ve upuzun saçları var :) "keşke vurdurmasaydım" der arada :) "neden" diyorum. "Saçımın hakkından gelemiyorum" diyor :) ama mutlu mu? Mutlu.. 1 yılın içinde beline kadar uzadı, kalınlaştı, ipek gibi bi görünümü oldu, çok dolgun, ve üstelik aşırı dökülüyordu, şimdi hiç dökülmüyormuş. Yani anlayacağınız, saçınızı uzun bi süre kesmemek de yıpratır saçı, arada bir keseceksiniz ki, saçlarınız güçlensin? Anlatabiliyor muyum ? Burda size fikir veren insanları bu şekilde azarlayıp, onların gönüllerini kırmayın? Yazık olur? Yine herşeye rağmen size fikir verip, derdinize çözüm arayan insanların size ne gibi bi kötülüğü olabilir ki ???
Hicde Türkçen bozuk değil geç o isi bizden iyi konusup atarlanıyosunNeresi garip.. garip biri varsa oda sizsiniz.. benim ne yazarsa yazim hersey zaten olay.. garipse yazmayin.. bi hikayeden bahsetti diyemi? Sadece ne anlatilmak isteneni sordugum icinmi turkcem bozul oldugu icin.. sizinle ugrasamicam... insanlik kalmadi ..
Kazınmış saç 1 yılda nasıl bele kadar uzayabildiBen saçımı doğumdan sonra sıfır'a vurdurcam, bi arkadaşım sıfır'a vurdurdu, şimdi ise çok güzel ve upuzun saçları var :) "keşke vurdurmasaydım" der arada :) "neden" diyorum. "Saçımın hakkından gelemiyorum" diyor :) ama mutlu mu? Mutlu.. 1 yılın içinde beline kadar uzadı, kalınlaştı, ipek gibi bi görünümü oldu, çok dolgun, ve üstelik aşırı dökülüyordu, şimdi hiç dökülmüyormuş. Yani anlayacağınız, saçınızı uzun bi süre kesmemek de yıpratır saçı, arada bir keseceksiniz ki, saçlarınız güçlensin? Anlatabiliyor muyum ? Burda size fikir veren insanları bu şekilde azarlayıp, onların gönüllerini kırmayın? Yazık olur? Yine herşeye rağmen size fikir verip, derdinize çözüm arayan insanların size ne gibi bi kötülüğü olabilir ki ???
derdin dert olsa gam yemem, maşallah fake konu üstüne konu açıyosunuz ban yiyeceksem bile umurumda değil ama siz var edepsiz olmak sen var edep nedir bilmek? maşallah türkçen inshalla yazacak kadar zayıf ama başına gelsin inşallah diye umabilecek kadar edepsizsin. olumlu olumsuz hoşuna gitmiyorsa yazmazsın. bu ne lakayıtlık yaa? lakayıtlık ne demek biliyor musun? bak aynaya görürsün. terbiyesiz. beğenmiyorsan açma konu. sabah sabah sinirlerimi zıplattın yaa. her yazana pabuç kadar dil. görgüsüz.
derdin dert olsa gam yemem, maşallah fake konu üstüne konu açıyosunuz ban yiyeceksem bile umurumda değil ama siz var edepsiz olmak sen var edep nedir bilmek? maşallah türkçen inshalla yazacak kadar zayıf ama başına gelsin inşallah diye umabilecek kadar edepsizsin. olumlu olumsuz hoşuna gitmiyorsa yazmazsın. bu ne lakayıtlık yaa? lakayıtlık ne demek biliyor musun? bak aynaya görürsün. terbiyesiz. beğenmiyorsan açma konu. sabah sabah sinirlerimi zıplattın yaa. her yazana pabuç kadar dil. görgüsüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?