size basimdan gelen korkunc bir olayo paylasmak istiyorum :(

Bu kadar saldırgan olma.Saçın konusunda da beğenimi koydum.Geçmiş konularına ben de bakayım.İnsanları da anla kimse trollenmek aptal yerine konmak istemez.Şüpheye düşebilirler konularından.Malum çeşit çeşit insan var ve sen de yeni üyesin güven oturmuş değil.

Son düzenleme:
Ben saçımı doğumdan sonra sıfır'a vurdurcam, bi arkadaşım sıfır'a vurdurdu, şimdi ise çok güzel ve upuzun saçları var :) "keşke vurdurmasaydım" der arada :) "neden" diyorum. "Saçımın hakkından gelemiyorum" diyor :) ama mutlu mu? Mutlu.. 1 yılın içinde beline kadar uzadı, kalınlaştı, ipek gibi bi görünümü oldu, çok dolgun, ve üstelik aşırı dökülüyordu, şimdi hiç dökülmüyormuş. Yani anlayacağınız, saçınızı uzun bi süre kesmemek de yıpratır saçı, arada bir keseceksiniz ki, saçlarınız güçlensin? Anlatabiliyor muyum ? Burda size fikir veren insanları bu şekilde azarlayıp, onların gönüllerini kırmayın? Yazık olur? Yine herşeye rağmen size fikir verip, derdinize çözüm arayan insanların size ne gibi bi kötülüğü olabilir ki ???

üf ne saçma

saçların kurumuş ondan açılmıyor işte benim popomdan uzun saçım var hep düğüm olur gliss in saç spreyleriyle açarım sıvı krem olanlardan. uçlardan 2 parmak kestir az kırıklar gidince rahatlarsın

nazara da inanmam ama çok sakarımdır hep üzerinde nazar var denir inanan kişiler kendiliğinden bana dua ederler ilginç ama rahatlatır beni inanmasam da. ben daha çok fizik olarak bakıyorum biri sana kötü enerji verecek düşüncedeyse enerjinin korunması kanunundan elbet bir şekilde etkisi olur. böyle bakınca nazara inanıyorum tuhaf şeyler yaşadım ben de çünkü.

ilk boyadığım zamanlarda saçlarim çok düğümlemişti. çok kötü olmuştu ya.
saç kremi kullanin...iyi oluyor o.
bi kere kıvırcık saçlarima başima geldi o kadar çok düğümledi ki.. top gibi oldu gittim kuaföre.. kulak dibine kadar kestirmek zorunda kaldim. kuaförüm dediki saçlarin çok güzel yazik ettin bi daha kestirme dedi iyi bak saçlarina dedi.
saç kremi kullan dedi.
o düğümleri çözmek gerçekten çok zor.. banada nazar degiyor. korkuyorum hep içimden felak nas ayetel kursi okuyorum.

Hep merak ederim mesela iskandinavlarda da nazar olayi var mi?

Tabiki de var. Hele onlar fazla rahatliktan hayatin anlamsizligina surekli kafa yorduklari icin... Norveçli bir arkadadim ayda bir mutlaka intihar etmeyi düşünüyorum diye arar. Sonra doguya mi gitsem huzur mu bulsam burdaki insanlarin uzerimde kotu etkileri var diye düşünür durur. Kötü enerjiye dünyanın her yerinde inanılır. Biz nazar demisiz. Hemen akliniza batilllik gelmesin bence. Bilimin de çözemediği şeyler var. Cozebilse tamam bitti artik çözdük her seyi der rafa kaldirirdik.

Bence sacini kestirmeden önce her seyi denedigine emin ol acele etme. Benim aklıma üzerinde buz bekletip acmayi denemek geldi. Boyanan saç karışır hep. Seninki biraz fazla karismis sanki. Milkshake dene bi de kuru saci baya iyi açıyor. Yani işinin ehli bi kuaför bence ugrasir çözer bu sorunu.

bende sifira vurmayı düşünüyorum eşim razi gelmiyor valla.
çok iyi olcak kafa rahatlığı yaşiycam. bebek olunca saçimla ilgilenmeye gerek kalmiycak..
doğumdan sora ilk yapacağim şey saçlarimi kestirmek olcak..
o yüzden öncelikle uzun saçlarimi kendim kestircem kulak dibine gelince gidicem. kuaföre veremem saçlarimi.

saç kremi çok saçınızı dökebilir
salataya katılan bildiğimiz sirkelerden
kafanıza dökün
ben her saçım zora girip düğüm olduğunda bol sirke dökerim
elma sirekesi tercihimdir

Hicde Türkçen bozuk değil geç o isi bizden iyi konusup atarlanıyosun

Diğer konusuna bakın kızlar.Cvp vermek bile gereksiz bu kişiye.

Kazınmış saç 1 yılda nasıl bele kadar uzayabildi

derdin dert olsa gam yemem, maşallah fake konu üstüne konu açıyosunuz ban yiyeceksem bile umurumda değil ama siz var edepsiz olmak sen var edep nedir bilmek? maşallah türkçen inshalla yazacak kadar zayıf ama başına gelsin inşallah diye umabilecek kadar edepsizsin. olumlu olumsuz hoşuna gitmiyorsa yazmazsın. bu ne lakayıtlık yaa? lakayıtlık ne demek biliyor musun? bak aynaya görürsün. terbiyesiz. beğenmiyorsan açma konu. sabah sabah sinirlerimi zıplattın yaa. her yazana pabuç kadar dil. görgüsüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…