Size beddualar etmis ailenize küfürler etmiş birisini affeder misiniz

Birolmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
183
86
18
35
Sorum konuda acik aslinda. Kv evimizin ortasina etti resmen. Beddualar etti. Esime baska es bulacagini soyledi. Ikimize de beddualar etti. Benim aileme kufur etti arkalarindan. Esim benden bosansin diye bana iftira attilar kiziyla birlikte. Yapmadigim seyleri yaptin dediler. Esimin sahit oldugu konularda bile yalan soylediler.

Tek sorun kiskanclik ve esimden para alamamalari. Bu arada ikimiz de calisiyoruz. Hersey gozlerine batti. Gezdigimiz yer evimize aldigimiz esya. Tatil planlarimiza dahil olmaya kalkti. Kendi cikarina parayla halledilebilecek seyler yaptirmaya kalkti. Bu arada bize ailesinin bir kurus faydasi olmadi hic.

Siz olsaniz boyle birisini affedebilir misiniz.

Etmem. Eşinizin tutumu ne?

Kv çirkeflikle istediğini almaya uğraşıyor ,siz de bi ailenin evladısınız kv ye para yetiştşrmeye mi büyütüldünüz ,
Affetmek şöyle dursun asla ne evime alırım ne giderim ,
Kuruş destek olmayın eşiniz annem vs derse
Eşinize gelince kendisi isterse görüşsün ,

Evet tam olarak yapmaya calistigi bu. Olaylar kopmadan once kusmustuk. Küs küs esimi aradi beni gezmeye gotur diye. Gidilmedi biryere. Sonra da beddualar iftiralar.

Kv ninde bir adabı vardır tamam çocuk sizin ama evli barkli adam o bir ev olmuş yuva olmuş üzerine düşmesini anlamadım ne yani başka bir kadın alınca sizden iyi mi olacakmış bu cahil düşünceler ne zaman biter acaba konuşmayın zorluk çıkaran birine yüz vermeyin gitsin

Evime gelmeye kalkarsa ne yapacagim onu bilmiyorum. Ben zaten gitmem de. Bir de esimle yasadigim eve evimiz dedigim icin onu yabanci olarak saymisim güya. Bundan bile sorun cikardi. Amacim asla o degildi. Aklimin ucundan bile gecmedi.

Affederim. Affetmemek kendime zarar vermem demek çünkü. Ama böyle bir insanın hayatımda yeri olmaz. Yokmuş, ölmüş gibi olur.

Eşiniz annesiyle barışabilir ama siz barışmak zorunda değilsiniz. Ama tabi sizin fikrinize saygı duyacak bir eş lazım oda sizde yok.

Sorunlari var bence onun
Orası acik zaten. Evet var ama ne yapilabilir. Benim gozum korktu. Ayakustu kirk tane yalan soyluyor. Beni esime buyu yapmakla sucladilar. Annesini degil beni savunuyor esim. Buyu yapmisim yoksa annesinin yaninda olurmus. Ben simdi bu insanciklarin buyu muyi isine girmeyeceklerini nerden biliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…