- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Size cok tesekkur ederim bu yaklasimin icin. Uzun suredir bu sorunlarla bogusuyorum. O kadar cok hırpalandım ki. Herkes benim uzerimden hesabini gormeye calisti. Cok kiymetli bu yorumun.4 yaşında bir erkek çocuğu annesi olarak yazıyorum ve büyükte konuşuyorum eğer oğlumun ilerde sizin gibi bir eşi varken ben böyle rezillikler yaparsam beni tımarhaneye kapatsın çünkü kafayı yemişim demektir.
Bende 5 yasinda bir erkek 10 yasinda bir kiz evladi annesi olarak katiliyorum arkadasim o tinarhane kapisina atsinlar beni de o zaman cunki bu apacik delilik4 yaşında bir erkek çocuğu annesi olarak yazıyorum ve büyükte konuşuyorum eğer oğlumun ilerde sizin gibi bir eşi varken ben böyle rezillikler yaparsam beni tımarhaneye kapatsın çünkü kafayı yemişim demektir.
Sorum konuda acik aslinda. Kv evimizin ortasina etti resmen. Beddualar etti. Esime baska es bulacagini soyledi. Ikimize de beddualar etti. Benim aileme kufur etti arkalarindan. Esim benden bosansin diye bana iftira attilar kiziyla birlikte. Yapmadigim seyleri yaptin dediler. Esimin sahit oldugu konularda bile yalan soylediler.
Tek sorun kiskanclik ve esimden para alamamalari. Bu arada ikimiz de calisiyoruz. Hersey gozlerine batti. Gezdigimiz yer evimize aldigimiz esya. Tatil planlarimiza dahil olmaya kalkti. Kendi cikarina parayla halledilebilecek seyler yaptirmaya kalkti. Bu arada bize ailesinin bir kurus faydasi olmadi hic.
Siz olsaniz boyle birisini affedebilir misiniz.
Esiniz ailesidir görüşebilir ama ben olsam kesinlikle görüşmem. Çünkü huylu huyundan vazgeçmez sadece o anki çıkarı gereği vazgecermis gibi yapar sonra eskisinden daha fazka sokar. Mesafenizi ve tavrımızı koruyun derim.Sorum konuda acik aslinda. Kv evimizin ortasina etti resmen. Beddualar etti. Esime baska es bulacagini soyledi. Ikimize de beddualar etti. Benim aileme kufur etti arkalarindan. Esim benden bosansin diye bana iftira attilar kiziyla birlikte. Yapmadigim seyleri yaptin dediler. Esimin sahit oldugu konularda bile yalan soylediler.
Tek sorun kiskanclik ve esimden para alamamalari. Bu arada ikimiz de calisiyoruz. Hersey gozlerine batti. Gezdigimiz yer evimize aldigimiz esya. Tatil planlarimiza dahil olmaya kalkti. Kendi cikarina parayla halledilebilecek seyler yaptirmaya kalkti. Bu arada bize ailesinin bir kurus faydasi olmadi hic.
Siz olsaniz boyle birisini affedebilir misiniz.
Evime gelmeye kalkarsa ne yapacagim onu bilmiyorum. Ben zaten gitmem de. Bir de esimle yasadigim eve evimiz dedigim icin onu yabanci olarak saymisim güya. Bundan bile sorun cikardi. Amacim asla o degildi. Aklimin ucundan bile gecmedi.
Affedip etmemek degil mesele. Ben onemsemem boyle insanlari. Oglu dusunsun beni ilgilendirmez.
Ama gorusmek istemiyorum. Yuzlerini gormeye tahammulum yok.Aslında en doğrusu da bu.
Ama gorusmek istemiyorum. Yuzlerini gormeye tahammulum yok.
Kim olursa olsun affetmem elimden geldiğince canına okurum yağmur yağsa su vermem o kadar uzun boylu değil hadi ben neyse ama aileme ölmüş anneme tek varlığım babama ters laf konuşacak hele bir de koca akrabası olacak el insanı Allah yarattı demem elimden geleni ardıma koymam ailem benim kırmızı çizgim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?