• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size bir şey soracağım

Siz kayinvaldenizle ömür boyu yaşamayı aynı evde kabul edermiydiniz?
Aynı evi bırakın aynı yakada bile oturmuyoruz o Avrupa biz Anadolu yakasındayız ve böylesi en iyisi başlarda fazla samimi oldum sonra baktım herşeye yorum yapıyor karışıyor flan sert çıktım şimdi herkes sınırını biliyor bir de aynı evde olduğumuzu düşünemiyorum. Ve en başta evlenmeden bunu belirtmek gerek. Ben eşime de ailesine de aynı ev veya aynı apartmanda oturmayı teklif edecekseniz olmasın bu evlilik dedim açık açık.Eşimi çok sevmeme rağmen söyleyebildim ileride üzülüp ağlayacağıma..böyle bir teklif geldiyse ay iyiler ay Güler yüzlüler deyip de yumuşama hemen bnm kayınvalide sevgisiyle ilgisiyle boğuyor Yani fazlası da kötü :))

Allahım öyle bir durumla sınamasın beni hatta kimseyi.
Ben yapamam. iyidir hoştur, o kendi evinin hanımı ,ben kendi evimin hanımıyım...

26 yıllık evliliğinde 1-2 ufak tefek olayın dışında (ki birbirimize hiç laf çarpıtmamışızdır yani mikroskobik olay) birbirimizi hiç kırmadık. Eltim 15 yıl aynı evde yaşadı zerre sofun yaşamadı. Bu sene rahmetli oldu. Yalvararak evime getirirdim gitmek istese çocuklarla duygu sömürüsü yapardım.
Vesselam biz çok iyiydik. Benim ailem, eşimin ailesi, eltimin ailesi çok iç içe ve iyiydik. Yaşasaydılar da (hepsi rahmetli oldu. AnnelerimiZi ve babalarımızı 2014-2016 aralığında kaybettik. ) hepsine bakıp onlarla yaşasaydım. Aksilikleri olsa da, kaprisleri olsa da pamuklarımdı onlar. Nefesleri yetermiş.

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim zaman ayırıp bana yazdığınız için benden tavsiye ben kabul ettim ama siz etmeyin dünya iyisi de olsa olmuo işte . .

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim zaman ayırıp bana yazdığınız için benden tavsiye ben kabul ettim ama siz etmeyin dünya iyisi de olsa olmuo işte . .

Ayyy ben bir sene disimi sıkarim dedim planlarimiz vardı değil bir sene 5 ay dayanamadım ve ayrı eve çıktık mümkün değil boşanma sebebi

Siz kayinvaldenizle ömür boyu yaşamayı aynı evde kabul edermiydiniz?
Bakım gerektiren sağlık sorunları hariç asla olmaz, kayınvalide veya gelinin illa kötü olması gerekmiyor reddetmek için, aynı evde yaşamak zordur, kendi annenizle bile yaşamak zordur.

değil kayınvalide bir başkası da olsa oturulmaz ki..
ne demişler ev ev üstüne olmaz

Oturanlar nasıl oturuyor bilmem ama ben yılda birkaç gün beraber kalıyorum o bile çok zor geçiyor. Bazen İnsan kendi annesiyle dahi anlasamazken k.v ile aynı evde oturulur mu?

Oturanlar nasıl oturuyor bilmem ama ben yılda birkaç gün beraber kalıyorum o bile çok zor geçiyor. Bazen İnsan kendi annesiyle dahi anlasamazken k.v ile aynı evde oturulur mu?
Zor gerçekten anlayışı olsa neyse yok anlayış sıfır her dkka temizlik istior yok hali perde yikanın sililinsin herşeye karıso

Back
X