Size bir terk ediş hikayesi anlatıyorum..

Üzülme
Senin eşin gerçekten çok ama çok tuhaf bir adamdı zaten

Sana da kızamıyorum aslında şuan eminim ruh gibisindir.
Biliyorum bu durumları çünkü.
Boş mezar görse içine girip yatmak ister insan.
Çaresiz hisseder. O yüzden kedin için bir şey yapamıyorsun.
Ama kedini , eğer eline fırsat geçerse almayı dene olur mu ?
En kötü başkasına sahiplendirirsin.
Ama o şerefsiz adam onu sokağa atabilir :cry:
Tek istediğim ama tek istediğim bir an önce kurtlmak

Guclu durusunuz icin tebrik ederim.

Kedinizi de alirsiniz umarim isteyken falan anahtariniz varsa gidip alabilirsiniz.

Fakat evlilik oncesi tanimadiniz mi ailenizi istememesi gibi huylari oldugunu bilmiyor muydunuz merak ettim.

Neden bu kadar hızlı bi karar aldın sinirli olabilirsin şuan ama bi yuvayı bozmak için iyi düşünmek lazım oturup uzun uzun konuşmak lazım nedenini sordun mu hiç

Kız evliliğinin üçüncü ayında tekme yemiş farkında mısın?
"Bebeğim niğçün tekme attın? Oluyo mu böyle aa?" mı deseydi acaba oturup?

Guclu durusunuz icin tebrik ederim.

Kedinizi de alirsiniz umarim isteyken falan anahtariniz varsa gidip alabilirsiniz.

Fakat evlilik oncesi tanimadiniz mi ailenizi istememesi gibi huylari oldugunu bilmiyor muydunuz merak ettim.

Tekme mi? Hönk
Bunların bu motivasyonu nedir? Nasıl eşlerine tekme tokat dalabiliyorlar ki...
Geçmiş olsun, geçen 3 ay olsun, ömür heba etmekten iyidir.

Kız evliliğinin ikinci ayında tekme yemiş farkında mısın?
"Bebeğim niğçün tekme attın? Oluyo mu böyle aa?" mı deseydi acaba oturup?
Eminim tekmeyle başlayıp kadın cinayetine dönüşüyor bunlar.
Umarım kedimi alabilirim. Dua edin ama en çok istediğim şey boşanmak.

Evet o görünüyor sahibi talep etmem zor
Bu halde nasıl olur , bilmiyorum.O evde yokken girip alsanız belki kedinin peşine düşmez.Ama aileniz de eve getirmenizi hoş karşılar mı işte? Gerçekten zor bir durum.Kediler anlıyor bi' de böyle şeyleri , evin çocuğu gibi oluyorlar.Şimdi birisi okusa belki saçma gelir bu yazdıklarım ama ben sizi anlıyorum.Allah yardımcınız olsun.

Bu halde nasıl olur , bilmiyorum.O evde yokken girip alsanız belki kedinin peşine düşmez.Ama aileniz de eve getirmenizi hoş karşılar mı işte? Gerçekten zor bir durum.Kediler anlıyor bi' de böyle şeyleri , evin çocuğu gibi oluyorlar.Şimdi birisi okusa belki saçma gelir bu yazdıklarım ama ben sizi anlıyorum.Allah yardımcınız olsun.
Çok zor durum inanın yavrumu nasıl özledim

Kusura bakmayın ama önceki konularınızı okudum eşiniz tam bir arıza.İyi mi diyorum kötü mü bilmem ama umarım aileniz sizi tekrar denemek için geri göndermez.İnanın bu adamdan ne koca, ne arkadaş, ne sevgili olur.Lokma döktürün boşandığınız gün ,oda görsün ki bir sonraki eşine böyle davranmasın.Kökü kurusun böyle adamların.
Aynı adamdan dayı kızımda da vardı 2 yıl dünyayı zindan etti ona.En son apartmanın merdivenlerinden aşağı tekme ile fırlatmış kızı.Suratı mosmordu baba evine geldiğinde.Birde utanmadan karımı almaya geldim diye gelmiş, dayım la dayı oğlu bunu salona sokup kapıyı kapatmışlar Allah ne verdiyse adam hastahane lik oldu pislik.Nefret ediyorum bu tip adamlardan.Allah sizi korumuş.

Amannnn 3 günlük dünya tekme yemeyemi geldin sen bu dünyaya???

Ruh hastası 3 aylık karısına tekme atan eskidikçe daha neler yapar.

Hiç sıkma canını kurtulmuşsun.Çocuk da olmayınca boşanınca hayatında tümden çıkar.

Böyle olacaksa yanlız yaşasın insanlar.İlla evlilik şart değil.

Eminim tekmeyle başlayıp kadın cinayetine dönüşüyor bunlar.
Umarım kedimi alabilirim. Dua edin ama en çok istediğim şey boşanmak.
Dilerim bundan sonra çok mutlu olursunuz.
Tebrik ediyorum sizi güçlü duruşunuzdan dolayı.
Ailenizle görüşmenizi istemeyen, çekinmeden tekme atabilen ,şiddet eğilimli bu adama katlanmadığınız için.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Helal olsun size,
En ve tek doğru kararı vermişssiniz.Tabi ki üzüleceksiniz bir hayal kırıklığı sonuçta ama inanın herşey daha güzel olacak en azından hemen dönmüşsünüz yolun başından.
Güçlü olun, sizi haketmeyen insanlar için haddinden fazla hırpalamayın kendinizi.

Back
X