Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım size burçları anlatıcam bakalım bana hak vericekmisiniz:) hadi bakalım

haklı çıktıysam ne mutlu bana
bende akrebim acayip kinciyimdir ya öyle böyle değil bana yapılanın aynısını karşımdakine yaparım

şu huyumdan nefret ediyorum birşey yapmasam bile unutamıyorum yapılanı.
affetmek için kendimle inatlaşıyorum.
çok acı bir durum.

ikizler edebiyata, bir şeyler yazmaya bayılırlar. çok konuşkandır, ağzı iyi laf yapar.

Bütün burçlardan tanıdığım yok ama ikizler yengeç terazi başak tespitlerine katılıyorum :)

güven bana dürüst olurlar tek kişi severler

evet canım tek kişiyi sever biliyorum başımda var bitanede aama yalan konuşuyo sana güveniyorum konuşuyo ama yüzüne gözüne bulaştırıyo desem daha iyi :):) yaa ondan söylemiştim ailem de ikizler kova oğlak yengeç hepsi var kesinlikleee istabet olmuş :)

ikizler edebiyata, bir şeyler yazmaya bayılırlar. çok konuşkandır, ağzı iyi laf yapar.

ikizler karşısındakini etkilemek için edebiyat yapar bi elde etsin o insandan geriye hiç bişi kalmaz asla edebiyat yapmaz bir kere mahsustur o avını yakalamak için

Başak için söyleyeceğiniz başka bir şey yok mu yaw, çok kısa tanım olmuş

bak başak sevdiyse öyle oyalanmak dalga geçmek için sevmemiştir gerçekten sevdiği için sevmiştir bunu unutma seni seçtiyse çoktan hayallere dalmıştır
yorumumda haklı çıktıgım için ne mutlu bana

bir de benim kardeşim güneş burcu ,yükseleni ve ay burcu ikizler olan biri kızlar ben böyle bir insan görmedim:

evlerden ırak canından çok sevdiği bir kız arkadaşı var ama yanında 10 tane de kuması var. naıl iş hala anlamadım.
çok doyumsuz.

ayrıca çift karakterli bence. telefonda kızlarla bir konuşuyor dersin ki centilmen bir bey var. ama hiç öyle değil ben kardeşimi tanıyamadım valla.

nasıl ikiyüzlü.

Başak için söyleyeceğiniz başka bir şey yok mu yaw, çok kısa tanım olmuş

başak : oyun oynamayı beceremez anam bir yalan söylemeye kalksın eline gözüne bulaştırır ki yalan söylemez söylese bile çok zor durumda kalmıştır çapkın değildir sevdimi tam sever ha bide acayip titizdir temizlik konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…