Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım size burçları anlatıcam bakalım bana hak vericekmisiniz:) hadi bakalım

bir kişi olmaz ikizlerin hayatında 4,5 kişi olur tek sevmez o o konuştugu insanlarlada hevesini alır dalga geçer bırakır

ya ben ya ben tam dengesizim yükselenim bile terazi :):):)

ay beren o kadar doğru ki ben sevince tam seviyorum.
dünyaya pencerelerimi kapatıyorum. başkası yok tek ilgi alanım o oluyor. ama artık böyle olmak istemiyorum.

he he titizlik konusu hariç beni anlattınız ayrıca BİZ SEVDİK Mİ TAM SEVERİZ doğru

berencim haklısın ikizler erkeği tanıdım aynen böyle nefret ediyorum

ben hele ben nefret değil düşmanım artık anlatsam roman olur
bir gün sana aşıgım der nasıl peşinden koşar ama varya yalvarır şirinlik yapar nasıl güzel sözler nasıl şiirler her gün çiçekler arayıp sormalar amaaaaaaaaaaa
sen evet bende seni seviyorum de olay bitmiştir aşık etti ya kendini sana artık umrunda olmazsın:26:

hepsinde tanıdığım birini düşündüm o burca ait.hepsi bu kadar mı yanlış olur,alakası yok yani.cıks tutmadı.

ay beren o kadar doğru ki ben sevince tam seviyorum.
dünyaya pencerelerimi kapatıyorum. başkası yok tek ilgi alanım o oluyor. ama artık böyle olmak istemiyorum.

ah canım ya erkek milletine böle olmaz yaramıyor al bende öleyim tüm ilgimi hayatımı ona adarım

bu yorumlar sanamı ait beren öylesyse eğer bilemiyorum yani herkese hakeret etmişsin :)) ben yay burcuyum ama anlattıklarınla hiç uyuşmam işe yaramadığımı düşünmüyorum

bu yorumlar sanamı ait beren öylesyse eğer bilemiyorum yani herkese hakeret etmişsin :)) ben yay burcuyum ama anlattıklarınla hiç uyuşmam işe yaramadığımı düşünmüyorum

evet canım bana ait belki senin yükselenin farklıdır eğer yoruma uymuyosan:44: hakaret değilde gözlemlerim bunlar benim bu kadar kişi yorumumu beğendi demek bişiler var

ben yay burcuyum fakat bana hiç uymuyo çok fazla şeyi kafama takıyorum ve bu yüzden çok mutsuz oluyorum

Sadece kendi burcum olan Teraziyi okudum ve çok yanlışsın canım.Teraziler yalan söylemeyi en iyi beceren,6.hisleri en güçlü olan burçlardandır.Bu nedenle yalan söylemek konusunda iyiyizdir,ve çapkın burçlar arasında yer alır.Ama şu var yalan söylemeyi beceremiyor değiliz,yalan söylemeyi sevmeyiz sadece.Çünkü kendimizi karşımızdakinin yerine koyarız ve yalan en nefret ettiğimiz en hassas olduğumuz şeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…