bir de benim kardeşim güneş burcu ,yükseleni ve ay burcu ikizler olan biri kızlar ben böyle bir insan görmedim:
evlerden ırak canından çok sevdiği bir kız arkadaşı var ama yanında 10 tane de kuması var. naıl iş hala anlamadım.
çok doyumsuz.
ayrıca çift karakterli bence. telefonda kızlarla bir konuşuyor dersin ki centilmen bir bey var. ama hiç öyle değil ben kardeşimi tanıyamadım valla.
nasıl ikiyüzlü.
bak başak sevdiyse öyle oyalanmak dalga geçmek için sevmemiştir gerçekten sevdiği için sevmiştir bunu unutma seni seçtiyse çoktan hayallere dalmıştır
yorumumda haklı çıktıgım için ne mutlu bana
başak : oyun oynamayı beceremez anam bir yalan söylemeye kalksın eline gözüne bulaştırır ki yalan söylemez söylese bile çok zor durumda kalmıştır çapkın değildir sevdimi tam sever ha bide acayip titizdir temizlik konusunda
bir kişi olmaz ikizlerin hayatında 4,5 kişi olur tek sevmez o o konuştugu insanlarlada hevesini alır dalga geçer bırakır
Helal olsun kız sana vallahı bıllahı her kelımesı doğru :)
berencim haklısın ikizler erkeği tanıdım aynen böyle nefret ediyorum
ay beren o kadar doğru ki ben sevince tam seviyorum.
dünyaya pencerelerimi kapatıyorum. başkası yok tek ilgi alanım o oluyor. ama artık böyle olmak istemiyorum.
hepsinde tanıdığım birini düşündüm o burca ait.hepsi bu kadar mı yanlış olur,alakası yok yani.cıks tutmadı.
yay burçları biraz maymun iştahlı mı kızlar?
alakası yoksada bunu böyle dıle getırmene gerek yoktu sanırım canım
bu yorumlar sanamı ait beren öylesyse eğer bilemiyorum yani herkese hakeret etmişsin :)) ben yay burcuyum ama anlattıklarınla hiç uyuşmam işe yaramadığımı düşünmüyorum
ah canım ya erkek milletine böle olmaz yaramıyor al bende öleyim tüm ilgimi hayatımı ona adarım
olmamalı zaten ya. kendimizi mahvediyoruz yazık bize.
erkekler pek öyle olamıyor maalesef. yani bizim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?