ben yay burcuyum fakat bana hiç uymuyo çok fazla şeyi kafama takıyorum ve bu yüzden çok mutsuz oluyorum
ben yay burcuyum fakat bana hiç uymuyo çok fazla şeyi kafama takıyorum ve bu yüzden çok mutsuz oluyorum
kızlar birde ay burcunuzu bulup öyle bakın.
çünkü o da etkiler iç yaşantınızı.
ayrıca bunlar beren'in kendi fikirleri.
%100 diye birşey yok.
Sadece kendi burcum olan Teraziyi okudum ve çok yanlışsın canım.Teraziler yalan söylemeyi en iyi beceren,6.hisleri en güçlü olan burçlardandır.Bu nedenle yalan söylemek konusunda iyiyizdir,ve çapkın burçlar arasında yer alır.Ama şu var yalan söylemeyi beceremiyor değiliz,yalan söylemeyi sevmeyiz sadece.Çünkü kendimizi karşımızdakinin yerine koyarız ve yalan en nefret ettiğimiz en hassas olduğumuz şeydir.
yayburcu baglanmaz bir aşkta kalmaz aşkları kısa sürer hemen başkasına kayar gözü ama siz onu bırakmazsanız ısrar ederseniz bitmesin diye o zaman durur yanınızda
6.hissim kuvvetli evet
ama yalan konusunda becerememde sevmemde ki yükselenimde terazi benim.. o an yalan konuşulcak bişey varsa ortada ne desem diye düşnürüm bulamam yani ..
bunlar daha çok kişisel şeyler.
Koc ve bogayi da eklersen sevinirim
Yükselenim akrep ama benimle beraber çeşitli yükselenlerden 6 terazi insanıyız,benim gözlemlediğim yalan konusunda aşırı kabiliyet.Bu da terazinin sanatsal eğiliminden,rol yapma kabiliyetinden geliyor.Bir çok sinema yıldızı terazilerden çıkıyor.Ama her burç aynı özellikleri taşıcak değil.Bu kabiliyet size etki etmemiş demek ki.Ve sonuçta burç bu yüzde yüz doğru olcak değil.
benimde gözlemlediğimden yola çıkarak konuşmuştum tabiki yüzde yüzçıkıcak diye bişey yok burda beren de kendi görüşlerini söylüyo tamamen haksızsın demek yanlıştı :)
burçların gün evreleride var farklı boyutta saatleride var bilmem neside var :):) sanatsal eğilime katılıyorum ama diğer konularda katılmıyorum..:) iyi geceler bu arada..
aslan ve yayda kesinlikle haklısınikizler konusunda da katılıyordum ama en son tanıdığım ikizler burcu beni bu düşüncemden uzaklaştırdı istisna oluyormuş ...
kova ve oğlak eklenmiştir
yazı bana aittir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?