Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım size burçları anlatıcam bakalım bana hak vericekmisiniz:) hadi bakalım

kızlar birde ay burcunuzu bulup öyle bakın.
çünkü o da etkiler iç yaşantınızı.
ayrıca bunlar beren'in kendi fikirleri.
%100 diye birşey yok.

6.hissim kuvvetli evet(burcun ortak yönü evet)
ama yalan konusunda becerememde sevmemde ki yükselenimde terazi benim.. o an yalan konuşulcak bişey varsa ortada ne desem diye düşnürüm bulamam yani ..

bunlar daha çok kişisel şeyler.

Son düzenleme:
6.hissim kuvvetli evet
ama yalan konusunda becerememde sevmemde ki yükselenimde terazi benim.. o an yalan konuşulcak bişey varsa ortada ne desem diye düşnürüm bulamam yani ..

bunlar daha çok kişisel şeyler.

Yükselenim akrep ama benimle beraber çeşitli yükselenlerden 6 terazi insanıyız,benim gözlemlediğim yalan konusunda aşırı kabiliyet.Bu da terazinin sanatsal eğiliminden,rol yapma kabiliyetinden geliyor.Bir çok sinema yıldızı terazilerden çıkıyor.Ama her burç aynı özellikleri taşıcak değil.Bu kabiliyet size etki etmemiş demek ki.Ve sonuçta burç bu yüzde yüz doğru olcak değil.

benimde gözlemlediğimden yola çıkarak konuşmuştum tabiki yüzde yüzçıkıcak diye bişey yok burda beren de kendi görüşlerini söylüyo tamamen haksızsın demek yanlıştı :)

burçların gün evreleride var farklı boyutta saatleride var bilmem neside var :):) sanatsal eğilime katılıyorum ama diğer konularda katılmıyorum..:) iyi geceler bu arada..

Teşekkür ederim:)
Dediğin gibi belki senin yükselenin de terazi olduğundan böyledir.Çünkü adalet duygusu en gelişmiş burçlarız diye biliyorum.

akrep : eğer onu kırdıysanız yandınız intikam almadan bırakmaz boşuna özürdilemeyin akrep affettim der ama affetmez

ikizler canınızı çok yakmış anlaşılan ikizler realisttir dürüstlükle alakası yok yani siz yanlış anlamışsınız onları

bütün burçlarda çok yanlışsın tatlım

aslan ve yayda kesinlikle haklısın ikizler konusunda da katılıyordum ama en son tanıdığım ikizler burcu beni bu düşüncemden uzaklaştırdı istisna oluyormuş ...

karda yürür izini belli etmez kızım belkide köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorsa ?

oğlak : çok inatçıdır aman aman bide gurur var bunda birine kırıldımı bir daha kolay barışamaz tek sever çapkın değildir bir sabır vardır bunlarda pes dedirten cinsten....

çok inat yoktur ,diğerleri uyuyor...

kova ve oğlak eklenmiştir
yazı bana aittir

yazının sana ait olduğu belli belki vardır öyleleri aramızda ama ben bir yengeç olarak hiçte yapıskan olduğumu sanmıyorum her insanla iletişime geçebilirim ama fazla yüz göz olmam yakınlığımın icinde mesafe vardır zorla birileriyle arkadas olabilmek icin yapısmam yani öle yapanlar varsa bence burçtan kaynaklı değil psikolojik sorunları vardır düşüncelerimide savunurum cünküm boş konusmam doğru kanıtlı konusurum ama akrebe katılıyorum aynı sevgilim

yorumlar için teşekkür ederim kızlar tabi eleştiri yapabilirsiniz sonuçta bende burcumla ilgili böle kötü bir yazı okusam bende çokkızardım

hehe yay burcuyum ama balta bulsam sap olcamda balta yok:))))

eşim terazi ve acaip dengeli bir insandır asıl meraklı olan yaylardır bence...çoğu kez bak şu şöyle fln derim oralı olmaz...insan hiç mi merak etmez yahu:)))

kötü bir yorum değil bence sadece ne kadar doğru anket yapmak lazım bende mesela akreplerin para göz ve cimri olduklarını düsünüyorum kendi sevgilim ve ablam hakkında da öyle düsünüyorum cünkü para konusunda kendilerine gelince bana şunu al bana bunu ver demeyi biliyorlar biz isteyince param yok yada sözleriyle ses tonları ve davranıslarıyla sinir olduklarını ve istemeden yaptıkları anlasılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…