Size danışıyorum. ..

kdrdmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
388
19
33
Merhaba hanimlar dun konu acmistim biliyorsunuz .http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=738765

Çok konu açıyorum ama size danışınca gerçekten bana yol gösteriyor. Kaynimla ve kv. olan sorunlarım yazıyor konuda. 2 hafta sonra dugunu var kaynimin sizce gitmeli miyim? Ben gitmek istemiyorum ama ne yapmayalım sizce ?

note3 kadinlar_klubü

Yaptıkları affedilir gibi değil ama gitmelisin bence hem hamilesin zaten hiç bir işin ucundan tutma kalkıp dans bie etme eşinle ama gitmezsen ayıp olur ömür boyu yüzüne vururlar. kendileri utansın büyüklük sende kalsın.

Aslında aklım da eşimi gondercektim kendim gitmicem tim . Çünkü bi Özür bile dilemedi

note3 kadinlar_klubü

yabancı gibi gidip gelmelisin bence.
otur bi köşede oynamada

Ya gitsem de arka da otururum hatta takı takılır gelirim eve .Çünkü o kadar zoruma gidiyor ki yaptıkları sokak ortasında millete rezil etti o akşam onun yüzünü görmek sadece olanları hatırlatır daha da kötü olurum

note3 kadinlar_klubü

Aslında aklım da eşimi gondercektim kendim gitmicem tim . Çünkü bi Özür bile dilemedi

note3 kadinlar_klubü

Öyle canım sen çok haklısın konunda ama aile işte. gitmezsen şimdi herkes sorar k.v de rezil olup kızgınlığından sana daha kötü davranabilir..

kimsenin ağzına laf vermeden usulca gidip gel en iyisi.

düşünmemeye calış. unut demiyorum.
güclü dur

geçerli bir bahane bul ve gitme
insan yapmayı isatemediği şeyler için
mecburiyet hissediyorsa
bahane dedikleri
tam bu durumlar için kullanılmalıdır

Eski konunun sadece ilk mesajını okudum. Eşin gidecek mi peki bunca kavgaya rağmen?

O yaptıklarının bi yaptırımı olmalı.Tabiki gitme

yarın olsa da beklenen gün olmaz

git bence ama arkadaşlarında dediği gibi il gibi otur bir köşede hiç birşeye karışma.onlarıda Allaha havale et.

bence gitmemen daha hayırlı olacaktır
çünkü şimdi orda kv sana inat bi şeyler yapıp seni imrendirip üzecektir
kendini düşünmüyorsan yavrunu düşün
sen bu kadar üzüldükçe sanıyormusun ki o hissetmiyor
ben olsam kattiyen gitmem

geçerli bir bahane bul ve gitme
insan yapmayı isatemediği şeyler için
mecburiyet hissediyorsa
bahane dedikleri
tam bu durumlar için kullanılmalıdır

Bende aynı fikirdeyim kaynim da anlamali tavrimi

note3 kadinlar_klubü

istemiyorsan gitme gayet basit bence, ne gerek var huzursuzluk çıkaran insanlarla muhatap olmaya. ben gitmezdim şahsen

Aynen işte en çokta o yüzden zaten

note3 kadinlar_klubü

Bu yaptiklarindan sonra sahsen hic umrumda olmaz dugunleri falan.dugun gunu baska yere giderdim .zaten catikatlarinda da olsa ayri eviniz varmis tavrimi koyardim.ve bebegimin gelmesine cok az kala hazirliklara baslardim coktan..bu durumda da size bisey demeye haklari yok zaten ozur dilememisler bile

Konunuzu okudum simdi ben sizin yerinizde olsam o kadar rezaletten sonra gitmem.
Esinizde gitmemeli tepkisini gostermeli.
Giderseniz zaten hamilesiniz gereksiz yere kendinizi sikintiya sokmayin.

Bu arada anladigim kadariyla kayinpederiniz iyi biri galiba.
Oyleyse en azindan size destek olan biri var ailede.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…