Yaptıkları affedilir gibi değil ama gitmelisin bence hem hamilesin zaten hiç bir işin ucundan tutma kalkıp dans bie etme eşinle ama gitmezsen ayıp olur ömür boyu yüzüne vururlar. kendileri utansın büyüklük sende kalsın.
yabancı gibi gidip gelmelisin bence.
otur bi köşede oynamada
Aslında aklım da eşimi gondercektim kendim gitmicem tim . Çünkü bi Özür bile dilemedi
note3 kadinlar_klubü
Ya gitsem de arka da otururum hatta takı takılır gelirim eve .Çünkü o kadar zoruma gidiyor ki yaptıkları sokak ortasında millete rezil etti o akşam onun yüzünü görmek sadece olanları hatırlatır daha da kötü olurum
note3 kadinlar_klubü
Merhaba hanimlar dun konu acmistim biliyorsunuz .http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=738765
Çok konu açıyorum ama size danışınca gerçekten bana yol gösteriyor. Kaynimla ve kv. olan sorunlarım yazıyor konuda. 2 hafta sonra dugunu var kaynimin sizce gitmeli miyim? Ben gitmek istemiyorum ama ne yapmayalım sizce ?note3 kadinlar_klubü
Eski konunun sadece ilk mesajını okudum. Eşin gidecek mi peki bunca kavgaya rağmen?
O yaptıklarının bi yaptırımı olmalı.Tabiki gitme
yarın olsa da beklenen gün olmaz
geçerli bir bahane bul ve gitme
insan yapmayı isatemediği şeyler için
mecburiyet hissediyorsa
bahane dedikleri
tam bu durumlar için kullanılmalıdır
Merhaba hanimlar dun konu acmistim biliyorsunuz .http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=738765
Çok konu açıyorum ama size danışınca gerçekten bana yol gösteriyor. Kaynimla ve kv. olan sorunlarım yazıyor konuda. 2 hafta sonra dugunu var kaynimin sizce gitmeli miyim? Ben gitmek istemiyorum ama ne yapmayalım sizce ?
note3 kadinlar_klubü
bence gitmemen daha hayırlı olacaktır
çünkü şimdi orda kv sana inat bi şeyler yapıp seni imrendirip üzecektir
kendini düşünmüyorsan yavrunu düşün
sen bu kadar üzüldükçe sanıyormusun ki o hissetmiyor
ben olsam kattiyen gitmem
Gitmez ama ben onu gönderirim
note3 kadinlar_klubü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?