Size danışıyorum. ..

Adamlarin evinde yasa, bir çati kapiyi kendine reva gör, sonradan dügüne gitme, restine çek, ama yine o evde kal.

Ilginç bir rest çekmek oluyor...

Bi de fransa dan misafir geliyor en büyük kaynim karısıyla onlar gelince onlar çatı katında kalacakmis biz oturma odasında yaticaz aşağı da ..

note3 kadinlar_klubü

Bi de fransa dan misafir geliyor en büyük kaynim karısıyla onlar gelince onlar çatı katında kalacakmis biz oturma odasında yaticaz aşağı da ..

note3 kadinlar_klubü

aa bebek dogacak birkac aya nasil rahat edeceksiniz..allah yardimciniz olsun.ayri eve cikma durumunuz varsa acil ev arayin cikin arkadasim

Aslında aklım da eşimi gondercektim kendim gitmicem tim . Çünkü bi Özür bile dilemedi

note3 kadinlar_klubü

sakın ha sakın boyle bıse yapma esın de senın gıtmedıgın yere gıtmemelı hıcbızaman... ama gıtmelısın sonucta kaynın nolursa olsun bı gun onune gelır cekemeyen kotu sen olursun ılk ızlenım gıt ama el gıbı gıt el gıbı gel yanı ınsanlar senı yanlıs bılmesın...

Evet iyi biri ona sükrediyorum zaten . Bende o anlıyor beni çok

note3 kadinlar_klubü

aa bebek dogacak birkac aya nasil rahat edeceksiniz..allah yardimciniz olsun.ayri eve cikma durumunuz varsa acil ev arayin cikin arkadasim

Hiç sormayın k.p rica etti utanarak. tamam dedim bende ama o ayrı ev verecek diye öyle dedi bence yoksa asla diyemez di bana öyle bişey

note3 kadinlar_klubü

Ben gitmek istemiyorum.kesinlikle tavrimi koymak istiyorum beni nasıl rezil ettiyse mahallede o da rezil olsun dugunun de zaten millet der yani dedikodu yapar hep düğün de kavga falan oldu diye ben gidemem o utanırim

note3 kadinlar_klubü

emın olun sız haksız cıkarsınız bızım mılletımız boyle cunku malesef(((

note3 kadinlar_klubü

Annenize gitseniz misafir varken

yarın olsa da beklenen gün olmaz

Bilmiyorum ki misafirlere ayıp olur mu ?

note3 kadinlar_klubü

Okudum da
Düğüne gitmekten ziyade daha büyük sorunlar var
Madem göürşmem düğüne gitmem diyorsun
Önce binalarından taşın
Uzak bir semte
Böyle hem iç içe hem fazla yüz göz olunmuşken olmuyor, kaynanan kendi binası olmasını kullanıyor, pat diye odanıza giriyor vs.

Evet bunları yaptı düğüne kesinlikle gitmem asla eşim askere gidip gelsin 1 sene ayrı evde sabreder im sonra uzağa tasincaz

note3 kadinlar_klubü

Eğer sizinle birlikte eşiniz de düğüne gitmeyecekse, gitmeyin tabii ki.
-Ama, eşiniz giderse o zaman tek başınıza gitmemeniz hoş olmaz.

Yapılacak bir şey varsa ikiniz birlikte yapmalısınız.

Eğer eşiniz gidecekse ya da siz "ben gitmemesine izin veremem" diyorsanız,
Eşinizle birlikte siz de gitmelisiniz bence.

O salondan el ele girin, ve misafir gibi gidin.
Eşiniz de mesafeli dursun ki herkes görsün eşinizin sizin arkanızda olduğunu. Size destek verdiğini ve sizi ezdirmeyeceğini.

Düşman çatlatmak deyimini sizi ezmeye çalışan insanlara gösterin.

Çok güzel anlatmissiniz ama kimsenin umrunda olmaz ki . Ben gitmicem ne olursa olsun eşimi de göndermem asla o zaman

note3 kadinlar_klubü

Çok güzel anlatmissiniz ama kimsenin umrunda olmaz ki . Ben gitmicem ne olursa olsun eşimi de göndermem asla o zaman

note3 kadinlar_klubü
Kesinlikle gitmem diyorsanız, eşiniz de gitmemeli o zaman.
En azından ben öyle düşünüyorum.

Size yapılan haksızlığı eşinizin yutmaması gerekir. Size destek olması gerekir.
Çünkü siz zamanında ailenizi karşınıza alıp ona kaçmışsınız, onu seçmişsiniz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…