ne sen git ne eşini gönder..........
Bu yaptiklarindan sonra sahsen hic umrumda olmaz dugunleri falan.dugun gunu baska yere giderdim .zaten catikatlarinda da olsa ayri eviniz varmis tavrimi koyardim.ve bebegimin gelmesine cok az kala hazirliklara baslardim coktan..bu durumda da size bisey demeye haklari yok zaten ozur dilememisler bile
Bi de fransa dan misafir geliyor en büyük kaynim karısıyla onlar gelince onlar çatı katında kalacakmis biz oturma odasında yaticaz aşağı da ..
note3 kadinlar_klubü
Aslında aklım da eşimi gondercektim kendim gitmicem tim . Çünkü bi Özür bile dilemedi
note3 kadinlar_klubü
Konunuzu okudum simdi ben sizin yerinizde olsam o kadar rezaletten sonra gitmem.
Esinizde gitmemeli tepkisini gostermeli.
Giderseniz zaten hamilesiniz gereksiz yere kendinizi sikintiya sokmayin.
Bu arada anladigim kadariyla kayinpederiniz iyi biri galiba.
Oyleyse en azindan size destek olan biri var ailede.
aa bebek dogacak birkac aya nasil rahat edeceksiniz..allah yardimciniz olsun.ayri eve cikma durumunuz varsa acil ev arayin cikin arkadasim
sakın ha sakın boyle bıse yapma esın de senın gıtmedıgın yere gıtmemelı hıcbızaman... ama gıtmelısın sonucta kaynın nolursa olsun bı gun onune gelır cekemeyen kotu sen olursun ılk ızlenım gıt ama el gıbı gıt el gıbı gel yanı ınsanlar senı yanlıs bılmesın...
Adamlarin evinde yasa, bir çati kapiyi kendine reva gör, sonradan dügüne gitme, restine çek, ama yine o evde kal.
Ilginç bir rest çekmek oluyor...
Ben gitmek istemiyorum.kesinlikle tavrimi koymak istiyorum beni nasıl rezil ettiyse mahallede o da rezil olsun dugunun de zaten millet der yani dedikodu yapar hep düğün de kavga falan oldu diye ben gidemem o utanırim
note3 kadinlar_klubü
Bi de fransa dan misafir geliyor en büyük kaynim karısıyla onlar gelince onlar çatı katında kalacakmis biz oturma odasında yaticaz aşağı da ..
note3 kadinlar_klubü
Annenize gitseniz misafir varken
yarın olsa da beklenen gün olmaz
Okudum da
Düğüne gitmekten ziyade daha büyük sorunlar var
Madem göürşmem düğüne gitmem diyorsun
Önce binalarından taşın
Uzak bir semte
Böyle hem iç içe hem fazla yüz göz olunmuşken olmuyor, kaynanan kendi binası olmasını kullanıyor, pat diye odanıza giriyor vs.
Eğer sizinle birlikte eşiniz de düğüne gitmeyecekse, gitmeyin tabii ki.
-Ama, eşiniz giderse o zaman tek başınıza gitmemeniz hoş olmaz.
Yapılacak bir şey varsa ikiniz birlikte yapmalısınız.
Eğer eşiniz gidecekse ya da siz "ben gitmemesine izin veremem" diyorsanız,
Eşinizle birlikte siz de gitmelisiniz bence.
O salondan el ele girin, ve misafir gibi gidin.
Eşiniz de mesafeli dursun ki herkes görsün eşinizin sizin arkanızda olduğunu. Size destek verdiğini ve sizi ezdirmeyeceğini.
Düşman çatlatmak deyimini sizi ezmeye çalışan insanlara gösterin.
Kesinlikle gitmem diyorsanız, eşiniz de gitmemeli o zaman.Çok güzel anlatmissiniz ama kimsenin umrunda olmaz ki . Ben gitmicem ne olursa olsun eşimi de göndermem asla o zaman
note3 kadinlar_klubü
Bilmiyorum ki misafirlere ayıp olur mu
note3 kadinlar_klubü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?