Size danismak istedim

Bu kız arkadaşımın mahallesinde oturuyor evli bir adamla bir müddet beraber kalmış sonra adamı bırakmış gitmiş ,içki tarzı şeyler sevmem ama içki de içen birisi daha birçok böyle konu var hepsini anlatamam 🙄

Gözünüzle gördünüz mü ? Diyelim ki kız , gerçekten bir adamın evine gitti. Adam belki de akrabası , olamaz mı ? Nüfus memuru musunuz ? Referansınız mahalle dedikodusu mu ?

Alkol alır, almaz. Bundan size ne ?

Merhaba herkese kafama takılan bir konu var karismali miyim karişmamali miyim bilmiyorum sormak istedim size. Nisanlimin yakın bir arkadaşı var evleniyor bir dahaki ay evleneceği kızı önceden tanıyorum yani şahsi olarak tanişmasak da arkadaşının arkadaşıydim onunla ilgili çok kötü şeyler anlattı bana yani gözümde ki yerini size şuan söylemek istemiyorum zaten nisanlimin arkadaşının eşi olacağını duyunca da çok şaşırdım onun olduğuna.Sorum şu ki nişanlım sürekli bizi gorusturmeye çalışıyor ama ben görüşmek istemiyorum içimden gelmiyor çünkü onun hakkında çok kötü şeyler duydum öyle bir insanla tanışıp başıma iş almaktan korkuyorum bunu nisanlima söyledim ama abartıyorsun dedi bilmiyorum ben mi saçmalıyorum🙄 ben bu kızdan hoşlanmıyorum bir kaç defa da uzaktan gördüm zaten iyice soğudum ama nişanlım onlarin nikah şahidi olucak evlerine gidip geliyor bu konuda çok sinirlerim bozuluyor istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım,siz iki arkadaş görüşmeye devam edin ama beni karıştırma dedikçe nikah sahitlerine kadar oldu Napiyim çağırıyorlar diyor 🤦‍♀️ ne yapmaliyim
gözünüzle bir şeye şahit oldunuz mu?Olayların birebir içinde miydiniz sebepleri sonuçları yaşadınız mı bizzat? uzaktan duyduklarınızla fişlemişsiniz kendinizi yükleyip yükleyip olay çıkartıyorsunuz. Neymiş içki sevmezmişsiniz ama kız içermiş. Herkes sizin zevklerinize göre mi yaşamak zorunda? Benim gözümde siz çok kötü bir insansınız. Nişanlınızı zor durumda bırakmayın, kendiniz özelde görüşmeseniz de gidin yanında durun dönün.

Şu kadar cümlelik yazıda sadece iki (rakamla 2) nokta kullanmışsınız. Parayla değil, çekinmeyin. Cümle sonlarında kullanmayı deneyin.

Kızın da arkadaşı olan arkadaşınız, ne hayırlı arkadaşmış öyle maşallah. Olayın bütün ayrıntılarına vakıf herhalde. Evli adamlar öyle "Ben evliyim, gel takıl benle" demiyor açık açık. Az toysa bilmeden yaşamış, öğrenince de postayı koymuştur. Ne meraklısınız hemen kadını yuva yıkıcı ilan etmeye.

Simdi anlasildi;
İçiyorsa kendisine iciyor,birlikte oluyorsa kendisine oluyor..
Sen neden bu kadar tedirginsin onu cozemedim ben.
Yani sanane,banane..
Nisanlim evlerini gidiyor demissin ya zaten senin takildigin nokta o,kiz da nisanlini cataliyla bicagiyla beklemiyor evlerinde.
Ben nisanlima guvenmiyorum de,kiza b..k atma bence..

gözünüzle bir şeye şahit oldunuz mu?Olayların birebir içinde miydiniz sebepleri sonuçları yaşadınız mı bizzat? uzaktan duyduklarınızla fişlemişsiniz kendinizi yükleyip yükleyip olay çıkartıyorsunuz. Neymiş içki sevmezmişsiniz ama kız içermiş. Herkes sizin zevklerinize göre mi yaşamak zorunda? Benim gözümde siz çok kötü bir insansınız. Nişanlınızı zor durumda bırakmayın, kendiniz özelde görüşmeseniz de gidin yanında durun dönün.
Herkes değil ama cevremdekileri kendime göre seçmek de benim hakkım 🤷‍♀️

Siz o kızdan daha kötüsünüz şu anda benim gözümde. Hatalar bizim için. Belki kendine yeni bir yol çizmek istedi. Allah ile kul arasında olanı bilemezsiniz.
Kotu olarak ne yapmış konu sahibi merak ettim kızın nişanlısına anlatmamış uzak durmayı tercih ediyor "metres" olan biriyle arkadaşlık etmeyi istememek neden kötü oluyor .
Kızı asagilasa çevresine birşey söylese tamam da niye muhattap olmak zorunda

Merhaba herkese kafama takılan bir konu var karismali miyim karişmamali miyim bilmiyorum sormak istedim size. Nisanlimin yakın bir arkadaşı var evleniyor bir dahaki ay evleneceği kızı önceden tanıyorum yani şahsi olarak tanişmasak da arkadaşının arkadaşıydim onunla ilgili çok kötü şeyler anlattı bana yani gözümde ki yerini size şuan söylemek istemiyorum zaten nisanlimin arkadaşının eşi olacağını duyunca da çok şaşırdım onun olduğuna.Sorum şu ki nişanlım sürekli bizi gorusturmeye çalışıyor ama ben görüşmek istemiyorum içimden gelmiyor çünkü onun hakkında çok kötü şeyler duydum öyle bir insanla tanışıp başıma iş almaktan korkuyorum bunu nisanlima söyledim ama abartıyorsun dedi bilmiyorum ben mi saçmalıyorum🙄 ben bu kızdan hoşlanmıyorum bir kaç defa da uzaktan gördüm zaten iyice soğudum ama nişanlım onlarin nikah şahidi olucak evlerine gidip geliyor bu konuda çok sinirlerim bozuluyor istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım,siz iki arkadaş görüşmeye devam edin ama beni karıştırma dedikçe nikah sahitlerine kadar oldu Napiyim çağırıyorlar diyor 🤦‍♀️ ne yapmaliyim
İnsanların söylemlerinden bu kadar çok etkilenen biriysen yandın sen yarın Bir gün eşin yada ailenden herhangi bir insanla ilgili bişey duyduğunda da direkt tepki vereceksin. Kendiniz olun lütfen kendi doğruların ve kendi yanlışlarınız. Kimsenin aklıyla iş yapmayın. Eşimizin arkadaşı sevmiş ve evleniyor eşinize de anlatmışsınız abarttığını söylemiş bence aşırı gereksiz bi tavır içerisindesin. Belki şeninde arkandan konuşan da var haberin yok bilemezsin. Ön yargıyı bırakıp kendiniz olun. Yaa anlatılan gibi değilse …….

Yok anlattıkları doğru yani bilerek anlattığı bir şey değil bende zaten bunları duyduktan sonra nisanlimin arkadaşının eşi olacağını duydum daha da kötü oldu
Gözünle gördüğüne bile emin olma demişler ama maşallah siz kulaktan dolma şeylerle kendiniz dolduğunuz gibi nişanlınızı da doldurmak istiyorsunuz.

Bu kız arkadaşımın mahallesinde oturuyor evli bir adamla bir müddet beraber kalmış sonra adamı bırakmış gitmiş ,içki tarzı şeyler sevmem ama içki de içen birisi daha birçok böyle konu var hepsini anlatamam 🙄
Konuda kötü biri var da arkadaşın müstakbel eşi değil, nişanlınızın müstakbel eşi..

Kotu olarak ne yapmış konu sahibi merak ettim kızın nişanlısına anlatmamış uzak durmayı tercih ediyor "metres" olan biriyle arkadaşlık etmeyi istememek neden kötü oluyor .
Sizde kıza metres diyerek hakkına giriyorsunuz. Ne yazdım ben oraya Kimseyi kınama! Günahından haberin olabilir ama tövbesinden haberin olmaz.”.

Herkes değil ama cevremdekileri kendime göre seçmek de benim hakkım 🤷‍♀️
Ben seni haklı buldum konu sahibi nişanlına karşı net ol istemiyorum bitti de oluyorsa gitsin olsun nikah şahidi onlar evlenince de zaten adamla dışarda buluşurlar

Arkadaşım çok yakın bir arkadaşım zaten kızla bir alakamız yoktu anlattığında mahallede böyle böyle bir olay oldu diye anlattı bu evlilik meselesi sonradan oldu tavefuk yaşadım

Tevafuk yerine kullanılabilecek Türkçe kelime mevcut. Denk gelmişsiniz. Bu kelimeyi özellikle kullanıyorsanız da , bu konuyu anlatmazdınız dahi.

2 yalancı şahit adam astırır derler. Karşı tarafı bilemem ancak sizin nişanlınız umarım nikahtan önce sizi tanıma imkanı bulur.

Son düzenleme:
Aynen o şekilde nisanlima bahsetmedim ama içim soğudu dışarıdan gördüm zaten ısınamadım ve görüşmek istemiyorum bu kadar herkes çok abarttı 🤦‍♀️

Taşlamak lazım kızı

Sizde kıza metres diyerek hakkına giriyorsunuz. Ne yazdım ben oraya Kimseyi kınama! Günahından haberin olabilir ama tövbesinden haberin olmaz.”.
Yahu metres olmuş olmsmis isterse hayat kadını olsun baskasinin hayatı beni ilgilendirmez isterse acik ilişki yaşasınlar ama bu hayatta kiminle görüşeceğimizi tercih edebiliriz değil mi ?
Kizi tanımadan önce bunları duymuş ve hoşuna gitmemiş yapmış yapmamış önemli mi biriyle dedikodusunu da yapmamış sadece hayatında istemiyor bu kadıni

Back
X