Size danismak istedim

Sizlik bir durum yok herkesin özel hayatı kendini ilgilendirir. Ahlak bekçiliğine lüzum yok. Dahası bir şeye şahit olmamışsınız. Onun bunun lafıyla karar veriyorsunuz. Ayıp ediyorsunuz bence, ön yargılı olmak iyi değil. Nişanlınız evlenince de devam edecek onlarla görüşmeye. Evlerine gelip gidecek. Madem görüşesiniz yok huzurunuz için bu durumu kabullenin, aksi halde zararlı çıkan siz olursunuz.

Bu kınamanın ve büyük konuşmanın ta kendisi. Ne diyeyim. Allah ne sizi nede vazgeçilmeziniz olan kişileri yanıltmasın inşallah .
Evet insallah tabi ki yanıltmasın yalnız yanilmayi da kendimiz tercih edebiliyoruz değil mi ?
Evli biriyle ilişki yaşamis biriyle arkadaşlık yapmayı tercih etmem bu mu kınamak buyuk konuşmak ? :)

2 kız , azimle bir başka kızın dedikodusunu yapıyorlar. Gözleriyle görmemişler , referansları mahalle dedikodusu. Ya işgüzarın biri yalan yanlış bir değerlendirme yaptıysa ? Ya iftiraysa ?
Yahu ben ne dedim iftira olabilir tabi ki ama kız oturdum bu kızla ve hoşlanmadım kızdan diyor güvenmemis siz her gördüğünüz insanla arkadaşlık yapıyor musunuz ?
Gidip kızın dedikodusunu yapsa linclenir de surda linclenecek hiçbir şey olamaz ya

Tamam millet sakin olun pismandir değildir bu beni ilgilendirmiyor ne yaptığı da beni ilgilendirmiyor ben sadece bu kızla görüşmek zorunda değilim ve istemiyorum cevap vermenize gerek yok verenlere de teşekkür ederim 🙋‍♀️

Ne yaptığı sizi ilgilendirmiyor evet. Bunu bilmeniz güzel keşke uygulayabilseniz. Cevap istemiyorsanız konunuzu kapattırın. Konu açıp ikinci sayfada cevap vermeyin demekte garip

Ay bosverin ya net bı şekilde iletişimde olmak istemediğinizi söyleyin nisanliniza bu konuda net olduğunuzu bilsin
Kırrr aklıma bişi takıldı. Konu da bilir kişi de sensin galiba.
E böyle insanlarla birlikte olan adam , şahit olacak kadar yakın olan aldatma potansiyeli taşır mı ? 😱

Evet insallah tabi ki yanıltmasın yalnız yanilmayi da kendimiz tercih edebiliyoruz değil mi ?
Evli biriyle ilişki yaşamis biriyle arkadaşlık yapmayı tercih etmem bu mu kınamak buyuk konuşmak ? :)
Başınıza ne gelecek bilmiyorsunuz, evladınız olacak ne yaşayacak bilmiyorsunuz. Kızınızın başına gelse ne yapacaksınız ?

ben evli bir erkekle veya evli bir kadınla ilişki yaşamayı seçmiş bir insanı Allah korusun kardeşim olsa da etrafımda istemem bu kınamak değil güvenmem
İstemem kısmı büyük konuşmak oluyor. Kır papatyasına anlatır gibi anlatıyorum bakın.

Yahu metres olmuş olmsmis isterse hayat kadını olsun baskasinin hayatı beni ilgilendirmez isterse acik ilişki yaşasınlar ama bu hayatta kiminle görüşeceğimizi tercih edebiliriz değil mi ?
Kizi tanımadan önce bunları duymuş ve hoşuna gitmemiş yapmış yapmamış önemli mi biriyle dedikodusunu da yapmamış sadece hayatında istemiyor bu kadıni

Forumda konu açan , mahalle dedikodusuyla korkmadan başkasının günahına giren bir insanın normal hayatta ağzını kapalı tuttuğuna inanıyor musunuz ?

Konu sahibine kim demiş , diğer kızla samimi ol diye ?

2 erkek arkadaşlar. Konu sahibinin nişanlısı , arkadaşının nikah şahidi olacak.Konu sahibinin; nikahta nişanlısının yanında olmaktan kaçmasını gerektiren bir durum var mı sizce ?

Tabii konu sahibi , kıza iftira ettiyse ve kız kendisini tanıyorsa durum değişir.

Konu sahibi , gerçekler ortaya çıkacak diye mi gitmekten çekiniyorsunuz ?

Merhaba herkese kafama takılan bir konu var karismali miyim karişmamali miyim bilmiyorum sormak istedim size. Nisanlimin yakın bir arkadaşı var evleniyor bir dahaki ay evleneceği kızı önceden tanıyorum yani şahsi olarak tanişmasak da arkadaşının arkadaşıydim onunla ilgili çok kötü şeyler anlattı bana yani gözümde ki yerini size şuan söylemek istemiyorum zaten nisanlimin arkadaşının eşi olacağını duyunca da çok şaşırdım onun olduğuna.Sorum şu ki nişanlım sürekli bizi gorusturmeye çalışıyor ama ben görüşmek istemiyorum içimden gelmiyor çünkü onun hakkında çok kötü şeyler duydum öyle bir insanla tanışıp başıma iş almaktan korkuyorum bunu nisanlima söyledim ama abartıyorsun dedi bilmiyorum ben mi saçmalıyorum🙄 ben bu kızdan hoşlanmıyorum bir kaç defa da uzaktan gördüm zaten iyice soğudum ama nişanlım onlarin nikah şahidi olucak evlerine gidip geliyor bu konuda çok sinirlerim bozuluyor istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım,siz iki arkadaş görüşmeye devam edin ama beni karıştırma dedikçe nikah sahitlerine kadar oldu Napiyim çağırıyorlar diyor 🤦‍♀️ ne yapmaliyim
Gözünüzle görmeden nasıl bir insanın bu şekilde kul hakkına girersiniz, kim size bu hakkı verdi !

Kırrr aklıma bişi takıldı. Konu da bilir kişi de sensin galiba.
E böyle insanlarla birlikte olan adam , şahit olacak kadar yakın olan aldatma potansiyeli taşır mı ? 😱
Ben nisanlini elinden alır o kız yazmadım konuya
Ben aynı durumu yaşadım iki arkadaşım sevgiliyken erkek olan arkadaşım ki daha yakındı bana kız arkadaşımı aldattı ve o erkekle bir daha iletişim asla kurmadım bana uygun değil bir insan birini aldatıyorsa o insana güvenemem aynı ortamda bulunmak istemem bu neden lincleniyor anlamıyorum ??

Başınıza ne gelecek bilmiyorsunuz, evladınız olacak ne yaşayacak bilmiyorsunuz. Kızınızın başına gelse ne yapacaksınız ?
Napacak ah vah edecek. Ben eskiden metres olayına çok ahlaksız diye bakardım. Ta ki en yakın arkadaşım 3 sene boşanamayana kadar. Adam boşanamadı ve evli olduğu kadın sürekli iftiralarla , sürekli yeni davalarla adamla zorla evli kaldı. O sürede de adam bekleyemedi ve yeni biriyle birlikte oldu. Şimdi o akla bakarsak o beraber olduğu kadın da metres oluyor değil mi ? Ama işte işin iç yüzü öyle değil.

Ay ne alaka ya ?? Siz istediğinizde arkadaşlık edebilirsiniz size ne benim kiminle arkadaşlık edeceğinden etmeyeceğimden senin haddine mi benim doğmamış çocuğumla ilgili yorum yapmak !! Evet evladım olsa da bunu normal karşılamam ahlaksızlığı normal karsilamiyorum var mı başka problemin??

Ben nisanlini elinden alır o kız yazmadım konuya
Ben aynı durumu yaşadım iki arkadaşım sevgiliyken erkek olan arkadaşım ki daha yakındı bana kız arkadaşımı aldattı ve o erkekle bir daha iletişim asla kurmadım bana uygun değil bir insan birini aldatıyorsa o insana güvenemem aynı ortamda bulunmak istemem bu neden lincleniyor anlamıyorum ??
Linçlene şey kişisel alan değil çünkü. Görüşmek istemiyorsa görüşmez ama kadın şöyleymiş böyleymiş yazmak ne kadar etik sence ? Dinde biliyorsundur yerini değil mi ? Ayrıca böyle bir arkadaş çevresi olan adamın zihniyeti de aynıdır. Ben senin yazdığının aynısını diyorum aslında.

Linçlene şey kişisel alan değil çünkü. Görüşmek istemiyorsa görüşmez ama kadın şöyleymiş böyleymiş yazmak ne kadar etik sence ? Dinde biliyorsundur yerini değil mi ? Ayrıca böyle bir arkadaş çevresi olan adamın zihniyeti de aynıdır. Ben senin yazdığının aynısını diyorum aslında.
Ya hu kızın dedikodusunu dışarda yapmamış burda kimse o kızı bu kızı da bilmiyor
Yani kimsenin özel hayati da konu sahibini ilgilendirmez kendi hayatında istememek de en tabi hakki

Merhaba herkese kafama takılan bir konu var karismali miyim karişmamali miyim bilmiyorum sormak istedim size. Nisanlimin yakın bir arkadaşı var evleniyor bir dahaki ay evleneceği kızı önceden tanıyorum yani şahsi olarak tanişmasak da arkadaşının arkadaşıydim onunla ilgili çok kötü şeyler anlattı bana yani gözümde ki yerini size şuan söylemek istemiyorum zaten nisanlimin arkadaşının eşi olacağını duyunca da çok şaşırdım onun olduğuna.Sorum şu ki nişanlım sürekli bizi gorusturmeye çalışıyor ama ben görüşmek istemiyorum içimden gelmiyor çünkü onun hakkında çok kötü şeyler duydum öyle bir insanla tanışıp başıma iş almaktan korkuyorum bunu nisanlima söyledim ama abartıyorsun dedi bilmiyorum ben mi saçmalıyorum🙄 ben bu kızdan hoşlanmıyorum bir kaç defa da uzaktan gördüm zaten iyice soğudum ama nişanlım onlarin nikah şahidi olucak evlerine gidip geliyor bu konuda çok sinirlerim bozuluyor istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım,siz iki arkadaş görüşmeye devam edin ama beni karıştırma dedikçe nikah sahitlerine kadar oldu Napiyim çağırıyorlar diyor 🤦‍♀️ ne yapmaliyim
Emin olmadan başkalarından duyduklarınızla hüküm vermeyin. Diyelim ki dediğiniz gibiyse bile zararı bir tek kendine ise çok da kafaya takmayın.

Back
X