Size danismak istedim

Bakın şunu ayırt edelim burada herkes herkesle arkadaş kanka olmak durumunda değil.Konu sahibi o veya bu sebeple ben görüşmek istemiyorum deme hakkına sahip .Gidip dedikodusunu elalem ile yapmadığı sürece kiminle oturup kalkacağına herkes kendi karar versin.Yani her konuda da buraya sorulacak ne var bende bazen onu anlamıyorum.Bu yasa gelmişim kiminle konuşucan kim bana hitap eder etmez niye sorayım burda bu da ayrı konu.Benim aklım bana yetmiyor mu?

Kanka olmak zorunda elbette değil ama şahsi olarak tanışmadan, oturup konuşmadan, kendi görüşüyle bir karar vermeden başkasının lafıyla kestirip atmak sebep ne olursa olsun doğru değil. Şu an gayet dedikodusu elalemle yapıyor ayrıca.

Tamam da ben gitsin kızı herkese söylesin bu kız voyle böyle desin yazmiyorum boyle birşey duymuş bunu ispatlayamaz su an değil mi doğru ya da yanlış kanitlayamaz tercihen görüşmek istemeyebilir bunda yanlış nerdekaldi ki kaç defa yazdım kızın özel hayatı ve ilişkileri konu sahibini alakadar etmez ilgilendirmez bu konuda dedikodu yapmışsa da onun aldığı bir vebal ama dediğim gibi nasıl hırsızlık yaptığıni bildiğim biriyle görüşmezsem bir insanı aldatan biriyle de görüşmem arkadaşımı aldatan yakın erkek arkadaşımla iletişimi bu sebeple kestim hiç pişman değilim ki onlar sadece sevgiliydu
Tabi siz bilirsiniz ama birisini aldattı diye biriyle görüşmemek çok saçma geldi bana. Arkadaslik başka, iş başka, sevgililik başka... İki kişi arasında yaşanan birşeyden bize ne.
Eşim beni aldatti diye arkadaşım eşimle görüşmese ne alaka derim yani.

ahlak bekçiliği sadece taşla demekle mi oluyor sanıyorsunuz? Sizin kerelerce yazdıklarınız ahlak bekçiliğine örnek oluyor. Bir insanı kulaktan dolma sözlerle yargılamak, hakkında hüküm vermek, uzaktan görüp soğumak, tanımak bile istememek normal değil. Dahası konu sahibi abartıp nişanlısının bile görüşmesini istemiyor. Bir insanla oturur konuşursun sevmezsin görüşmezsin anlarım ama burda peşin hüküm var. Hem herkesin özel hayatı kendine yazıp hem bir insanı özel hayatıyla yargılamak tezat birbirine.
Birlikte oturmus davranışlarından rahatsız olduğunu yazmış istememek neden sorun oluyor yahu ben güvendiğim yakın arkadaşımdan bir şey duyduysam ve o insanla oturduğum halde içim isinmadiysa devam etmem yalancı derse de eşini aldatıyor derse de hırsız derse de böyledir istemem etrafımda banane ister doğru ister yanlış olsun beni hiç ilgilendirmez kımseye bu konu hakkında yorum da yapmam banane yahu isteyen istediğini yapsın benim etrafımda olmasın

Ay yazmazsam da içimde kalacak :KK70:
Birine senin de çocuğun olacak , büyük konuşma dediğimizde hemen doğmamış / günahsız bebeğime laf atma diyorsunuz ya hani . ( ki laf edende yok, yalandan ajitasyon yapılıyor)
Hah o suçlamaktan hiç çekinmediğiniz kişinin de bir annesi var, o da bir annenin bebeği.
Sanki çocuğuna bir şey dedim , biraz empati sağlamak istedim. kadın sen benim çocuğumun adını nasıl ağzına alırsın diyor

Mesela bu konu bana sırf o kıza AA ne kötü kız dememiz için açılmış gibi geliyor. Bir sürü kişiyle tanışıyoruz hayatıma alıyor veya almıyoruz, hepsi için analiz mi etmek lazim
Hahaha tabi ki onun için açtı :D
Ama istediği yere dönmeyince vınnn :D

Sanki çocuğuna bir şey dedim , biraz empati sağlamak istedim. kadın sen benim çocuğumun adını nasıl ağzına alırsın diyor
Hormonlar coşkulu :D
K KIR PAPATYASII birde ilk mesajda sen sormuşsun :D kadının ne günahı var diye. Niye tepki veriyorsunuz diye ;d takviyeleri mutlaka al :D gerginlik yapıyor almayınca 😬

Tabi siz bilirsiniz ama birisini aldattı diye biriyle görüşmemek çok saçma geldi bana. Arkadaslik başka, iş başka, sevgililik başka... İki kişi arasında yaşanan birşeyden bize ne.
Bence çok alakası var işte sevdiği kişiyi aldatan insan arkadaşını hayli hayli aldatır güven duymam ben o insana dostum arkadaşım olan insana güven duymak isterim saygı duymak isterim
Bana göre affedilmeyecek bir durum

Kanka olmak zorunda elbette değil ama şahsi olarak tanışmadan, oturup konuşmadan, kendi görüşüyle bir karar vermeden başkasının lafıyla kestirip atmak sebep ne olursa olsun doğru değil. Şu an gayet dedikodusu elalemle yapıyor ayrıca.
Hanımefendi burada binlerce konu var binlerce insanın ne dedikoduları yapıldı haberiniz var mı?Yani duyarı kasın kasin ama az mantık olsun.Sari çizmeli Mehmet Ağa kız biz ne bilelim kimdir.

Kusura bakmayın bende çevremde bu yaşamanı duysam istediği kadar yeni yol çizmek istesin çevremde istemem yahu
Yani kimse Mevlana gibi ne olursan ol gel demek zorunda değil ben evli bir erkekle veya evli bir kadınla ilişki yaşamayı seçmiş bir insanı Allah korusun kardeşim olsa da etrafımda istemem bu kınamak değil güvenmem
bir gün senin hakkında da bu şekilde kulaktan duyma dedikodular kol gezerse etrafta, anlarsın o zaman etiketlenmek nasıl oluyormuş. kapısını sayaç okuyan adam çaldı kadın da kapıyı açtı binaya aldı adamı diye o çevre dedikoduları yüzünden böyle anlamadan dinlemeden hemen asan kesen sen gibiler yüzünden "eve erkek alıyo karnındaki çocuğun babası belli değil" diye öldüresiye dayak yiyen kadınlar duydum ben doktor arkadaşımdan.

Bence çok alakası var işte sevdiği kişiyi aldatan insan arkadaşını hayli hayli aldatır güven duymam ben o insana dostum arkadaşım olan insana güven duymak isterim saygı duymak isterim
Patronun karısını aldatırsa da istifa edersin sen kesin. Çünkü karısını aldatan işçisinin hakkını da yer 😂😂😂

TAMAM İŞTE ADAM BUNLARLA KANKA. Sence kadının duyup erkeğin duymaması olabilir mi ? Allah aşkına erkekler bizden çok daha iyi dedikodu yapıyorlar. Böyle(!) kişilerle arkadaş olan kişi kendisi de öyledir. Ben değil sen diyorsun bunu ;D

Olur mu ?
Kendisinde bulmaya korktuğu kusuru başkasında arıyor :)
Nişanlısı da helal olsun ki asla sallamıyor. Böyle adamların var olduğunu bilmek muhteşem bir şey.
Zaten ben konunun temelinde bir kendine güven problemi olduğunu düşünmüştüm.
Nişanlı da normal değildi bence öyle hatırlıyorum.
Bir de Gizem'le çok farklılar, şimdi bu kızı bu kadar kötü görüyor ya, nişanlısı abartıyorsun demiş, onun kötü gördüğü nişanlısı için normal.
Evlenince görsün birbirlerine ayak uydurmayinca, eşim beni yalnız bırakıp arkadaşlarıyla, eşleriyle görüşüyor demeye. Sıradaki konu belli yani.

Patronun karısını aldatırsa da istifa edersin sen kesin. Çünkü karısını aldatan işçisinin hakkını da yer 😂😂😂
Evet ya, amma duyar kasiyorlar, aldatan kişi işten çıkartılmalı falan diyorlardı birde. Aldatilan bile bu kadar kasmıyordur eminim 😂 aldatılan içine sinmiyorsa ayrılır oldu bitti.

bir gün senin hakkında da bu şekilde kulaktan duyma dedikodular kol gezerse etrafta, anlarsın o zaman etiketlenmek nasıl oluyormuş. kapısını sayaç okuyan adam çaldı kadın da kapıyı açtı binaya aldı adamı diye o çevre dedikoduları yüzünden böyle anlamadan dinlemeden hemen asan kesen sen gibiler yüzünden "eve erkek alıyo karnındaki çocuğun babası belli değil" diye öldüresiye dayak yiyen kadınlar duydum ben doktor arkadaşımdan.
Sizin acaba aklınız mi kırık kendi kendinizi toptan gaza getirip millete istediğiniz gibi saldiramazsiniz ne yazdığımı okuyun kendinize gelin bı elinize yüzünüze su çarpın

Aldatan birinden ziyade hayatındaki insanın gözünün içine baka baka uzun zamandır yalan söyleyebilen birinden ben korkarım, emin olmam lazım lakin, böyle dıdısının dıdısının lafı ile hareket etmem.

Back
X