Sen o kendi kardeşine yani müstakbel baldızına bile hallendiğini iddia ettiğin adamı bi salsan mı artık elin kızına kulaktan dolma iftiralarını atıp tutana kadar?
KONU 1:
Herkese merhaba,4 aylık bir ilişkim var görücü usulü tanıştık her sey çok yolunda aramızda güzel de bir bağ var ama bazı tavırlarından çok kafam karışıyor.benden 2 yaş küçük bir kardeşim var huy olarak da tip olarak hiç benzemeyiz birbirimize o daha rahat bir insandır ben daha tutucu.Sevgilimle bu konuda çok benziyorlar çoğu görüşleri aynı ben onlardn çok farklı düşüncelerdeyim,ikisi bir olup sen abartıyorsun bizce öyle değil konuşmalarına giriyorlar her görüşmemizde bir konuda tartişiyoruz.Sürekli bir kardeşin senden daha uzun,daha zayıf muhabbeti yapıyor yanımda sürekli,sen biraz kilo ver diyor ki kardeşimle aramızda 2 kilo var

yani anlicaginiz bizi hep kıyas halinde,gecen gün yine oturuyoruz kardeşimin zevki benden daha güzelmiş kıyafet alırken onunla almaliymişim bana bunu söylüyor.Saçma sapan muhabbetler benim için ama derdi ne anlamıyorum sürekli ben böyleyim beni böyle kabullen muhabbeti açmaktan ya da oturup ikisine de kendi fikirlerimi savunmaktan sıkıldım.İlişkim mi yanlış ben mi abartıyorum diye düşünüp duruyorum sizlere danışmak istedim...
KONU 2:
Herkese merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum. Yaşça büyük bir nişanlım var ama bazen o kadar çok akıl veriyorum ki kendimi kötü hissetmeye başladım

bir olayı anlatayım çok yakın bir kız arkadaşı var beraber buyümüşler 30 yaşlarında bekar üstünden baya geçti ama nisanimiz da taki sırasında arkasından kart sen evde kaldın diye bağırdı aralarında böyle bir saka varmış o da nişanlima bekarken kartt dermiş ama insanların içinde o yaşta bir kıza kart diye bağırmak benim cok sinirlerim bozuldu bozuntuya vermedim. Daha sonra dedim bir daha duymicam kadınlarla böyle konuşulmaz artık sende evli sayılırsın diye

bazen çok çocukça davranıyor sürekli uyarıyorum karişiyorum ona kıyafetine kadar bunaltmaktan korkmaya basladim artık ben çok ağır başlı bir kızım ondan da olabilir bilmiyorum.Dugunumuze 4 ay kaldı ve içime dert oldu sizlerde eşlerinizi ya da nisanlinizi böyle uyarmak zorunda kalıyor musunuz ?