Merhaba herkese kafama takılan bir konu var karismali miyim karişmamali miyim bilmiyorum sormak istedim size. Nisanlimin yakın bir arkadaşı var evleniyor bir dahaki ay evleneceği kızı önceden tanıyorum yani şahsi olarak tanişmasak da arkadaşının arkadaşıydim onunla ilgili çok kötü şeyler anlattı bana yani gözümde ki yerini size şuan söylemek istemiyorum zaten nisanlimin arkadaşının eşi olacağını duyunca da çok şaşırdım onun olduğuna.Sorum şu ki nişanlım sürekli bizi gorusturmeye çalışıyor ama ben görüşmek istemiyorum içimden gelmiyor çünkü onun hakkında çok kötü şeyler duydum öyle bir insanla tanışıp başıma iş almaktan korkuyorum bunu nisanlima söyledim ama abartıyorsun dedi bilmiyorum ben mi saçmalıyorum

ben bu kızdan hoşlanmıyorum bir kaç defa da uzaktan gördüm zaten iyice soğudum ama nişanlım onlarin nikah şahidi olucak evlerine gidip geliyor bu konuda çok sinirlerim bozuluyor istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım,siz iki arkadaş görüşmeye devam edin ama beni karıştırma dedikçe nikah sahitlerine kadar oldu Napiyim çağırıyorlar diyor

ne yapmaliyim