Size danismak istedim

Haklısınız hepimiz kızı tanıyoruz ayıp oldu.Bunca yıldır burda konusu açılan her kişiden helallik alalım.

Ben ne diyorum siz ne yazıyorsunuz. Son sözü söyleyeceğim veya illa bir cevap yazacağım diye saçmaladınız iyice. Cevabınızı daha önce vermişim zaten tekrar yazmaya lüzum görmedim alıntıyı ekliyorum. Bir kere okuyunca anlayamıyorsunuz belki tekrar tekrar okuyunca anlarsınız
Dedikodusu yapılmıyor demişsiniz gayet yapılıyor. Kızın kim olduğunu bilmemiz bilmememiz önemli değil.

Duvara konuşmaktan çok yoruldum. Lütfen uzatmayın daha fazla veya uzatın kendi kendinize yazar yazar durursunuz. Pek sevdiniz aynı şeyleri kerelerce yazmayı

Konu sahibi haklı ya da haksız kendince yardım için konuyu açmış. Tamam hatalarını söyleyin de neden peki demediği şeyleri de demiş gibi dalga geçip eğleniyorsunuz? Bazılarınız sanki sadece bundan besleniyor. Ayrıca Kır papatyasının ne kastettiğini ben anladım. Bazılarınız anlamayıp onun anlamadığını kastedip yine dalga geçiyorsunuz.

Böyle bir durum başıma gelse ben gardımı alırım çünkü bir benzeri hayatımda var. Başıma sarmak istemem. Kendime güvenle alakası yok. Hayatımdaki o kadın, eşleri elde edemese de ailelerde huzursuzluk yaratıyor. Karşı taraftakilerin peşini bıraksın diye alttan alttan bir sürü şeyler yaptım ama biri bitip diğeri başlıyor. Yoruldum artık, mesafemi koydum. Evlensem eğer kafama koydum. Evime davet etmem. O kadar güvenmiyorum. Başka vukuatları da var zaten.

Konu sahibine diyeceğim şey, o ortak arkadaş pişmanlık duyup akıllanmış olabilir. Hemen ön yargılı olmayın. Huylu huyundan vazgeçmemişse de o zaman mesafenizi koyarsınız. Tabii yine bir yolunu bulup dadanabilir. O zaman naparsınız bilemem. Nişanlınızı engellemeye çalışırsanız onun da gönlü kayabilir. Kadını engellemeye çalışsanız ve anlarsa hırs da yapabilir. Ne nişanlınız ne arkadaşınızı tanıyorum. Kesin bir şey diyemem. Zaman gösterecek her şeyi.

Söylemeden de edemeyeceğim. Aldatma, hırsızlık gibi işlere girişmiş arkadaşlarım yok ama olsa idi postalardım. Yalan söyleyen, hayatı dedikodu olan ve kibirlilerle bile görüşmemi keserken aldatanla hiç işim olmaz. O dediğim şahısla da münasebetim atsan atılmayan cinsten biri olduğu için ama o da bitti. Belki düzelir diye uğraştığımdandı ilişkimi devam ettirme sebebim.

"İnsan, en çok vakit geçirdiği 5 kişinin ortalamasıdır." deyip sonlandırıyorum.

Ben ne diyorum siz ne yazıyorsunuz. Son sözü söyleyeceğim veya illa bir cevap yazacağım diye saçmaladınız iyice. Cevabınızı daha önce vermişim zaten tekrar yazmaya lüzum görmedim alıntıyı ekliyorum. Bir kere okuyunca anlayamıyorsunuz belki tekrar tekrar okuyunca anlarsınız

Duvara konuşmaktan çok yoruldum. Lütfen uzatmayın daha fazla veya uzatın kendi kendinize yazar yazar durursunuz. Pek sevdiniz aynı şeyleri kerelerce yazmayı
6 bin küsur mesajiniz var burada o mesajlarda amme hizmeti mi yaptınız .Kimin konularinda kimlerin dedikodusu döndü duyar hanımcım.Duvar sizsiniz edecek iki mantıklı lafın olursa yaz yine merak etme ben sıkışınca top cevirmem yazarim

Dedikodu adını şanını bilip yapılır sarı çizmeli Mehmet Ağa kız .Siz 6 bin küsur mesajda kimlerin dedikodusunu yaptınız acaba .

6 bin küsur mesajiniz var burada o mesajlarda amme hizmeti mi yaptınız .Kimin konularinda kimlerin dedikodusu döndü duyar hanımcım.Duvar sizsiniz edecek iki mantıklı lafın olursa yaz yine merak etme ben sıkışınca top cevirmem yazarim

Ay şimdi yangın var diye bağırıcam. Hanımefendi ben dedikodu yapıyorum, bu sitede dedikodu yapılıyor, bu konuda da yapılıyor. İlk andan beri zaten bunu kabul ettim. Bin kere yazdım siz hala neyin duyarından bahsediyorsunuz? Bu konu bazında dedikodusu yapılmıyor cümlesi size ait. Bunu savunan sizsiniz. E hayır yapılıyor dediğimde de sanki ilk kez mi yapılıyor, herkes yapıyora çevirdiniz. Neyi savunduğunuz belli değil. Zaten kabul ettiğim şeyleri yazıp duruyorsunuz. Hayır ne bitmez enerjiniz varmış

Dedikodu adını şanını bilip yapılır sarı çizmeli Mehmet Ağa kız .Siz 6 bin küsur mesajda kimlerin dedikodusunu yaptınız acaba .

E daha demin bu sitelerin kimlerin dedikodusu döndü diyordunuz. Herkesi tanıyor muyuz konu açan? Siz önce neyi savunduğunuza bir karar verin. Dedikodu ne demek tdk’dan alıntılıyorum ‘başkalarını çekiştirmek, kınamak üzerine kurulmuş konuşma’

Ay şimdi yangın var diye bağırıcam. Hanımefendi ben dedikodu yapıyorum, bu sitede dedikodu yapılıyor, bu konuda da yapılıyor. İlk andan beri zaten bunu kabul ettim. Bin kere yazdım siz hala neyin duyarından bahsediyorsunuz? Bu konu bazında dedikodusu yapılmıyor cümlesi size ait. Bunu savunan sizsiniz. E hayır yapılıyor dediğimde de sanki ilk kez mi yapılıyor, herkes yapıyora çevirdiniz. Neyi savunduğunuz belli değil. Zaten kabul ettiğim şeyleri yazıp duruyorsunuz. Hayır ne bitmez enerjiniz varmış
Hadi be ordan.Kizin dedikodusu yapılıyor diyen kimdi .Yapılamaz yapılamaz yazan.Her konuda dedikodu var deyince ben öbür konuları bilemem bu konuda yazıyorum diyen kimdi

E daha demin bu sitelerin kimlerin dedikodusu döndü diyordunuz. Herkesi tanıyor muyuz konu açan? Siz önce neyi savunduğunuza bir karar verin. Dedikodu ne demek tdk’dan alıntılıyorum ‘başkalarını çekiştirmek, kınamak üzerine kurulmuş konuşma’
Savindugum su siz dedikodusu yapılıyor kızın dediniz duyar kastınız bende yapılmıyor yapılıyorsa sende çok hassas isen 6 bin küsur msjin var Alooo dedim size.Burasi bunun için açılmış dedim herkesin o zaman dedikodusu yapılıyora gelir sizin kafanıza göre benim iki katim msjiniz var siz daha hızlı dedikoducusunuz demekki.

Hadi be ordan.Kizin dedikodusu yapılıyor diyen kimdi .Yapılamaz yapılamaz yazan.Her konuda dedikodu var deyince ben öbür konuları bilemem bu konuda yazıyorum diyen kimdi

Evet kızın dedikodusu yapılıyor zaten yazıyor orda aynısı. Gerçekten siz okuduğunuzu anlamıyor musunuz? Benim bunu diyen evet. Yapılmaz, yapılamaz yazmadım ama. Kafanızdan uydurdunuz galiba. Yapılmıyor yazan sizsiniz aksine.

Evet kızın dedikodusu yapılıyor zaten yazıyor orda aynısı. Gerçekten siz okuduğunuzu anlamıyor musunuz? Benim bunu diyen evet. Yapılmaz, yapılamaz yazmadım ama. Kafanızdan uydurdunuz galiba. Yapılmıyor yazan sizsiniz aksine.
İlk defa mi gördünüz burda dedikodu şoka mi girdiniz.Adini biliyor musun kızın.Daha önce yazdığin konularda kimin dedikodusunu yaptın .Yaptıkların için boyle duyar kastin mi

İlk defa mi gördünüz burda dedikodu şoka mi girdiniz.Adini biliyor musun kızın.Daha önce yazdığin konularda kimin dedikodusunu yaptın .Yaptıkların için boyle duyar kastin mi

Duyar kasmak tabirini yeni öğrendiniz galiba her yerde kullanıyorsunuz alakalı alakasız. Ben yıllardır bu sitedeyim bu sitede dedikodu yapılıyor evet, bu konuda da dedikodu var evet. Bunca tantanayı sırf kızın dedikodusu yapılmıyor yazanlara yoo yapılıyor dedim diye mi çıkarttınız? Hala arkasındayım dedikodusu yapılıyor kızın şu an. İddia ettiğiniz gibi kızın dedikodusu yapılmasın, dedikodu yapmak yanlıştır falan yazmadım. Aldınız nerden nereye taşıdınız pes gerçekten. Ayrıca sen değil siz diyeceksiniz, basit bir görgü kuralı ama bilmiyorsunuz sanırım

22.57 yazdığınız mesajda elalem ile dedikodusu yapılıyor yazmışsınız bu ilk mesajınız buna tepki göstermiş yazmışsınız demek durumdan rahatsızlık duyup yazdığınızda göre siz 6 bin küsur mesajla niye burada milletin dedikodusunu yaptınız diyorum size .Yapmayin öyleyse dedikodu

Duyar kasmak tabirini yeni öğrendiniz galiba her yerde kullanıyorsunuz alakalı alakasız. Ben yıllardır bu sitedeyim bu sitede dedikodu yapılıyor evet, bu konuda da dedikodu var evet. Bunca tantanayı sırf kızın dedikodusu yapılmıyor yazanlara yoo yapılıyor dedim diye mi çıkarttınız? Hala arkasındayım dedikodusu yapılıyor kızın şu an. İddia ettiğiniz gibi kızın dedikodusu yapılmasın, dedikodu yapmak yanlıştır falan yazmadım. Ayrıca sen değil siz diyeceksiniz, basit bir görgü kuralı ama bilmiyorsunuz sanırım
Bu nasıl bir çevir kazı yanmasındir yahu.Ben tantana çıkarmam ısrarla beni bastırmaya çalışıyorsunuz aklınızca ama bana işlemez tabii.Hakli isem sabaha kadar yazarım.Yok edemezler yok yapamazlar deyip deyip (yeni öğrendiğim cümleyi yazayım)duyar kasarsaniz adama derler sen 6 bin küsur mesajda ne yaptın burada

22.57 yazdığınız mesajda elalem ile dedikodusu yapılıyor yazmışsınız bu ilk mesajınız buna tepki göstermiş yazmışsınız demek durumdan rahatsızlık duyup yazdığınızda göre siz 6 bin küsur mesajla niye burada milletin dedikodusunu yaptınız diyorum size .Yapmayin öyleyse dedikodu

Evet siz gidip dedikodusunu elalem ile yapmadığı sürece demişsiniz ben de şu an dedikodusu yapılıyor demişim. Hala aynı şeyi söylüyorum on kere yazdım hala nasıl algılayamıyorsunuz? Ben hangi mesajı ne amaçla yazdığımı sizden iyi biliyorum. Kafanızdan anlam yüklemenize gerek yok. Yanlışı düzelttim rahatsız oldum demedim. Uyduruyorsunuz resmen. Dedikodu yapmıyorum demedim ki yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim

Evet siz gidip dedikodusunu elalem ile yapmadığı sürece demişsiniz ben de şu an dedikodusu yapılıyor demişim. Hala aynı şeyi söylüyorum on kere yazdım hala nasıl algılayamıyorsunuz? Ben hangi mesajı ne amaçla yazdığımı sizden iyi biliyorum. Kafanızdan anlam yüklemenize gerek yok. Yanlışı düzelttim rahatsız oldum demedim. Uyduruyorsunuz resmen. Dedikodu yapmıyorum demedim ki yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim
Ben burdan vazifemi yaptım siz ordan Yarabbi Şükür deyin

Bu nasıl bir çevir kazı yanmasındir yahu.Ben tantana çıkarmam ısrarla beni bastırmaya çalışıyorsunuz aklınızca ama bana işlemez tabii.Hakli isem sabaha kadar yazarım.Yok edemezler yok yapamazlar deyip deyip (yeni öğrendiğim cümleyi yazayım)duyar kasarsaniz adama derler sen 6 bin küsur mesajda ne yaptın burada

Haklı değilsiniz. Benim niyetimi okuyup demediğim şeyleri dedin diye tutturdunuz kaç saattir. Allah etrafınızdaki insanlara sabır versin gerçekten, ne bitmez bir çene varmış nerden bulaştım size. Milyonuncu kez yazıyorum duyar kasmadım, dedikodu yapılmasından rahatsız değilim. Dedikodu yapılıp sonra yapılmıyor denmesinden rahatsızım

Devam edeceksen ve yapıyorsan size ne elalemin ettiği dedikodudan o zaman .Önce kendi kapını supur

Haklı değilsiniz. Benim niyetimi okuyup demediğim şeyleri dedin diye tutturdunuz kaç saattir. Allah etrafınızdaki insanlara sabır versin gerçekten, ne bitmez bir çene varmış nerden bulaştım size. Milyonuncu kez yazıyorum duyar kasmadım, dedikodu yapılmasından rahatsız değilim. Dedikodu yapılıp sonra yapılmıyor denmesinden rahatsızım
İlk mesajinjzda dedikodusu yapılıyor kızın yazan üç harflilerdi demek . Rahatsız değilsiniz ama yazdınız ilginc

Devam edeceksen ve yapıyorsan size ne elalemin ettiği dedikodudan o zaman .Önce kendi kapını supur

Sizde anlama kıtlığı mı var? Yemin ediyorum 5 yaşındaki kızıma anlatsam elli kere anlamıştı. Ben niye dedikodu yapıyorsunuz demiyorum, dedikodu yapılmıyor diyenlere yoo yapılıyor diyorum. Aradaki farkı anlasanız da bu saatten sonra işinize gelmez kabul etmezsiniz. İlla haklı çıkıp son sözü yazacaksınız çünkü

Back
X