size de bendeki gibi oluyor mu??? ( karabasan)

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim size,şimdi çıkmak durumundayım,ziraa evde tekim ve hala korkuyorum:( anneme gitcem....Allah razı olsun ki deli saçması bunlar,safsata diye beni yargılamadığınız için ayrıca teşekkür ederim...akşam tekrar girerim nete bakarım yorumlara...

tekrar çok teşekkür ederim....

bende de geçiyordu ama geçmediği de çok oluyordu..bazı şeylerimi anlatamıyorum bile deli dersiniz diye....acaba kpss'ye fazlamı çalıştım,delirdimmi noldum:(

Anlat canım, ne deli diyeceğiz, olur mu öyle şey canım. Rahatlayacaksan anlat :31:

Valla canım , ne diyeyim. Yattığın yerde dualar bulundur. Sütyenine filan cevşen tak.
Olmadı yine bir hocaya görün.
Ama acaba diyorum, sahurdan sonra yattın ya. Belki ağırlık yapmıştır yediklerin, gece gece sonuçta.
O yüzden böyle bir şey olmuştur ?

regl yim oruç tutmuyorum,eşime hazırladım sadece ben bişey yemedim:(

aynı belirtiler bende de oluyordu, üniversite sınavına çalışırken özellikle. gecelerim kabusa dönmüştü resmen, sonra okulda din hocamıza sormuştum. o da bana "odan çok karanlık mı" demişti, evet benim odam çok karanlık olur, ışıktan rahatsız olurdum. hocam da bana "ya o bizim korktuğumuz görünmez varlıklar, insanlardan korkarlar, o yüzden karanlık, izbe yerlerde bulunurlar, senin odan da karanlık olduğu için yanlışlıkla odana gelmiş olabilir, sonra da korktuğu için sana rahatsızlık vermiş olabilir" demişti. ne kadar doğru inanın bilmiyorum, ben bunları duyunca hiiç uyuyamadım bir süre, sonra hep sağ tarafa dönerek, elimi başımın altına koyarak, dizlerimi de karnıma doğur çekerek (cenin pozisyonunda) uyumaya başladım, bunu da ablam söylemişti, o da birisinden duymuş. felak, nas, ayetel kürsi hepsini okuyarak uyumaya başladım, bir de tabii gece lambası ile yatmaya başladım bazen de perdeyi açarak, sonra geçti çok şükür.

ayni seyler bende de lise yillarinda, ilk üniversite yillarinda oluyordu, sanirim stresten oluyor düsünceli ve zayif anlarinda yakaliyorlar...korkunca daha da üsteliyor...o yüzden korkma sakinnn, ben sizden ne korkcam be bir tek Allahtan korkarim de hep, bir de sebepsiz yere insanlari korkuttuklari icin de Allah onlari cezalandiriyormus diye okumustum...

1. sirtüstü yatma
2. abdest al ve öyle yat
3. yatmadan önce yedi tane ayetel kürsi oku, eline üfle ve ellerini yüzüne kafana bedenine sür
4. yatinca boynuna cevsen tak
5. aglayarak uyuya kalma
6. ve yatmadan önce internetten sesli bir sekilde kuran okuttur ve bu videolardaki isimleri (ashabi bedir) oynat ki duysunlar ve korkup kacsinlar...bu isimleri arada bir evinde okuttur, cok tesir ediyormus, korkup terkediyorlarmis o yeri...
benim bile dinleyince tüylerim diken diken oluyor...

ASHAB-I BEDİR - Rıdvanullahi aleyhim ecmeıyn - YouTube (yani youtube da ashabi bedir diye arayacaksin)

kurtulman dilegiyle :46:

ayni seyler bende de lise yillarinda, ilk üniversite yillarinda oluyordu, sanirim stresten oluyor düsünceli ve zayif anlarinda yakaliyorlar...korkunca daha da üsteliyor...o yüzden korkma sakinnn, ben sizden ne korkcam be bir tek Allahtan korkarim de hep, bir de sebepsiz yere insanlari korkuttuklari icin de Allah onlari cezalandiriyormus diye okumustum...

1. sirtüstü yatma
2. abdest al ve öyle yat
3. yatmadan önce yedi tane ayetel kürsi oku, eline üfle ve ellerini yüzüne kafana bedenine sür
4. yatinca boynuna cevsen tak
5. aglayarak uyuya kalma
6. ve yatmadan önce internetten sesli bir sekilde kuran okuttur ve bu videolardaki isimleri (ashabi bedir) oynat ki duysunlar ve korkup kacsinlar...bu isimleri arada bir evinde okuttur, cok tesir ediyormus, korkup terkediyorlarmis o yeri...
benim bile dinleyince tüylerim diken diken oluyor...

ASHAB-I BEDİR - Rıdvanullahi aleyhim ecmeıyn - YouTube (yani youtube da ashabi bedir diye arayacaksin)

kurtulman dilegiyle :46:

Canım pardon anlamadım, bu verdiğin videoyu mu açalım yüksek sesle okutalım ?
Bir de ağlayarak uyuma demişsin ya, genelde ben öyle uyurum. Nerden tespit ettin onu merak ettim ? :16:

kızlar çok kötüyüm,ne yapacam bilmiyorum....anlatmaya bile korkuyorum:(

küçüklükten beri karanlıktan çok korkarım,uyuyamam..lisedeyken bu durum ayyuka çıktı,sürekli karabasanlar,kalkmak istiyorum kalkamıyorum..Fatiha okuyunca sanki üzerimden bişey kalkıyor ve pat diye uyanıyorum..çok araştırdım bilimsel bişeyi varmı diye var ama bni tatmin etmiyor...

çoğu zaman sesler duyarım,bişeyler görürüm o uykuyla uyanıklık arasında...gözümü açıyorum ( ya da ben öyle zannediyorum) ama vucudum kalkmıyor,işte o arada ne duyarsam ne görürsem görüyorum,gördüklerim ve duyduklarım net şeyler değiller..ama korkuyorum:(

Annemler hocaya götürmüşlerdi beni lise yıllarında ve iyi olmuştum gerçekten artık korkmuyordum ve 10 senedir olmadı bana bu tür şeyler...şimdi 2 yıllık evliyim 28 yaşındayım ve dün gece çok korktum....

sahurdan sonra uyumak için kitap okuyordum uyuyakalmışım...ama bişeylerin ters gittiğini anlamıştım,vucudum değişik belirtiler gösteriyor bu tip durumlarda,ruhum sıkılıyor neyse rüyamda ayetel kürsüyü okumaya çalışıyordum ve son ayetini bilemedim,tekrar denedim okumayı bu sefer yarısına kadar okuyabildim ve tekrar denemeye çalıştığımda hiç okuyamadım derken gözümü açtım ama kalkamıyordum ve o an kulaklarımda iğrenç bir ses...tarif edemem size en kötü korku filmelirinde duyduğunuz efeklerden bile kötü...

sonuç hala ayaktayım ve hiç uyumadım...ne yapabilirim???? felak,nas,fatiha fln hiç biri ama hiç biri rahatlatmıyor beni.....

bu bir klasik sleeping paralysis sendromu...

canım Ayetel kursi herseye derman.. yatmadan önce abdestlıyken oku .. ellerine üfleyerek vucdunun heryerıne sür..

bide yasın ,kuran gibi kitapları basucunda tutma.. bunlar senın karabasan gormene sebeb olabılır.. yani senın ruhuna agır gelebılır o acıdan..
reglıymıssın sanırsam bıtınce gunde 1 yasın okusan..en azından kendı vesvesen olmaz..

Canım pardon anlamadım, bu verdiğin videoyu mu açalım yüksek sesle okutalım ?
Bir de ağlayarak uyuma demişsin ya, genelde ben öyle uyurum. Nerden tespit ettin onu merak ettim ? :16:

evet aynen öyle, videoyu acin ve yüksek sesle evin icinde okunsun...
sahabelerin heybetinden korkarlarmis...bir arkadas daha yazmis sanirim hz. hamza ile ilgili...
ben aglayarak uyuya kaldigimda cok kez olmustur...o an zayif ve korumasiz oldugun icin sanirim...
annem de her zaman yüzün yasli uyuma git yika öyle yat yoksa korkuturlar derdi hep...
hatta kötü rüyadan uyaninca felak nas okuyup omuzlarina üfle derdi...

aslında korkmana gerek yok

cinlerden neden korkuyorsun ki
onlarda bizim gibi bizden korkarlar
mesela ben bi kaç tanesini korkuttum şimdi bana musallat oldular

evet aynen öyle, videoyu acin ve yüksek sesle evin icinde okunsun...
sahabelerin heybetinden korkarlarmis...bir arkadas daha yazmis sanirim hz. hamza ile ilgili...
ben aglayarak uyuya kaldigimda cok kez olmustur...o an zayif ve korumasiz oldugun icin sanirim...
annem de her zaman yüzün yasli uyuma git yika öyle yat yoksa korkuturlar derdi hep...
hatta kötü rüyadan uyaninca felak nas okuyup omuzlarina üfle derdi...

Anladım. Teşekkür ediyorum cevabın için :) Ben çok ağlayıp uyurumda :) Ama 7 kere ayetel kürsi yi ihmal etmem.

ben boyle bısey yasamadım yasayan arkadas ıcınde cok uzuldum ama bır yorum dıkkatımı cektı musadenızle sormak ıstıyorum
yenı evlenıcem ve yatagımızın ayak ucu kıbleye dogru
olmamasımı gerekıyor?

bende de oluyordu 2 sene önce fln sınav stresi vardı üniversite sınavına hazırlanıyordum, sınavdan sonra bir de mutlu olacağım bir yeri kazanınca stresim geçti, o yüzden 2 senedir olmuyor.. senin de strestendir:ssz:

Birara banada sık sık olurdu.Önce başta bir ağırlık, garip gürültüler, sonra vücudu hareket ettirememe, konuşmamama.

Şimdilerde çok uzun zamandır hissetmiyorum öyle birşey, o yüzden ben yatmadan önce birşeyler atıştırıp, bünyeyi uyku seviyesini düşürecek kadar rahatsız hale getirmemle alakalı olduğuna inanıyorum. Çünkü yaşam tarzımda başka herhangi bir değişiklik yapmadım, muska taşımak, ya da inançlarımı gözden geçirmek gibi, ama düzeldi kendiliğinden.

kızlar benimde öyle oluyordu. ta ki diyete başlayıncaya kadar. ne zaman ki yatmadan 2 saat önce yemeyi bıraktım bitti.

Back
X