• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size de böyle oluyor mu

Ani gelişiyor genelde ben yanlarında değilken çocuklarım çok iyiler kalpleri kırılıyor üzülüyorum
Bu kadar hassas yetiştirmeyin çocuklarınızı,topluma girdikleri zaman kimbilir nasıl hanzolarla karşılaşacaklar.Eşinizi uyarın ama siz de bu kadar güçsüz bir duruş sergilemek yerine bir destek alın.

Çok çok üzüldüm.
Kimbilir eşiniz ne kadar hiddetle bağırıyor ki sizi yataklara düşürüyor.
Kıyamam yavrular nasıl korkuyordur.
Çok çok üzüldüm.

Bunu isteyerek yapmıyorum enerjim kalmıyor her şeyi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum beceremiyorum siz nasıl tepkiler veriyorsunuz
Her seyi en iyi sekilde yapmaya calismaktan vazgecebilirsiniz mesela. Çocuklarınız babasi onlara bagirdi diye degil ama siz her seyi en iyi sekilde yapmaya calistiginiz icin ruh hastasi olabilirler bence

Bende surekli konuşurdum baktim olmuyor ehhj dedim yetti .siz terapi alin direk randevu alıp götürün danismayin bile gidiyoruz diyin herkesin hayati stresli en nefret ettiğim bahane stresim var is yogun vs vs cocuktan cikaran tipler. kendi çocukluğuna bakacak evde annesi babasi tarafindan ezilen insanlar kndi gucleri kime yeterse ona bagirir hirsini cikarir ve esinizin gitmesi gerek .gücü yeten yetene zihniyeti

Son düzenleme:
Babanın bağırması yanlış tabii de o ne kadar psikolojilerini etkiliyorsa siz yataklara düşerek de bi' o kadar etkiliyorsunuz. Duygu yönetimi için ikiniz de gidip bir doktora danışın

Aslında doğru bir tabir. Annesi mükemmeliyetçi, farkında olmadan baskıcı, en ufak şeyde günlerce yataklara düşen çocuklar sorunsuz tipler mi olacaklar sanıyorsunuz kendi hayatlarında?
Yaptığım şeyler mükemmel değil elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum mükemmel başka bir şey

Bende surekli konuşurdum baktim olmuyor ehhj dedim yetti .siz terapi alin direk randevu alıp götürün danismayin bile gidiyoruz diyin herkesin hayati stresli en nefret ettiğim bahane stresim var is yogun vs vs cocuktan cikaran tipler. kendi çocukluğuna bakacak evde annesi babasi tarafindan ezilen insanlar kndi gucleri kime yeterse ona bagirir hirsini cikarir ve esinizin gitmesi gerek .gücü yeten yetene zihniyeti
Çözüm oldu mu değişti mi bir şeyler

Merhaba hanımlar benim iki çocuğum var eşim bazen yaşadığı problemlerden sonra çocuklara bağırıp haksız bir şekilde kalplerini kırıyor onların eğitimi sağlığı psikolojilerinin düzgün olması için çabalıyorum ama emeğim elime veriliyor gibi hissediyorum ve bu durumu kaldıramayıp yatağa düşüyorum 2-3 gün kendime gelemiyorum çocuklarım 9 ve 12 yaşında neden bu kadar güçsüzüm bu konuda kendime de kızıyorum

Ani gelişiyor genelde ben yanlarında değilken çocuklarım çok iyiler kalpleri kırılıyor üzülüyorum

Şiddet yok sadece bağırıyor hiç hak etmedikleri halde

Eşiniz çocuklara sesini yükselttiğinde yanlarında değilseniz ; kim haklı kim haksız nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ?

2 kardeş oynarken dahi bir anda tartışmaya başlayıp sesleri yükselebilir.

Ya eşiniz gerçekten ortada ciddi bir sorun gördüğü ve baba olarak ikaz etmek için sesini yükselttiyse ?

Beynini patlatırım,çocuğuma bağıramaz...beyin patlatmakta cocuk icin iyi örnek değil gerci. Kocaman adam çocuğuma niye bağırsın ya ne munasebet.Moralin bozuksa gelme eve !

İki veya Üç gün boyunca yatıyor musunuz gerçekten . Çok fazla bu sayı. Psikolojik destek alın isterseniz. Bu kadar etkilenmek normal değil. Siz annesiniz o çocuklar sizi sağlıklı ve yanında görmeli.

Babasını değiştiremiyorsun,babanın davranışını duzeltemiyorsun bari kendini düzelt konu sahibi.
Böyle ömür mu geçer?
İnan koca ergen çocuklar, babayı öyle cok sallamiyorlardir artık. Ama sevdikleri annelerini böyle hastalandığıni görmek onları daha kötü etkiler. Aziick neden sonuç yeteneği olan çocuklarsa senin hareketinden sonra babalarına daha çok kin beslerler seni hasta etti diye
Ya da ters teper, çocuklara bu halleriniz babaya (ya da kavga ettiği çocuklara) ders vermek için numara gibi gelir (bir örnek kaynananizin her kavgada ayilip bayildigini düşünün) ve bir süre sonra çocuklarıniz sizin gerçek rahatsızlıklarınızla bile ilgilenmeyen yetişkinler olurlar.
Benim annem de biz cocukken ne zaman bize ya da babama sinirlense taşa yatar kendini hasta ederdi. Halsiz halsiz uyurdu falan (belki numada değildir de stresten tansiyonu falan oynuyordur,bilemicem) Eskiden korkardık, çok küçükken. 'annem bizim yüzümüzden hasta oldu' diye üzülürdük. Biraz büyüyünce 'amaaaan' demeye, onun toksikliginden kendimizi korumak icin görmezden gelmeye başladık. Şu an 30 yaşındayım hala çok duyarsizim annemin hastalıklarına karşı

Back
X