bir iliskiniz var ve cok uzun sureli ortada soz nisan yok hani boyle evlilige meraklı bir insan degilsiniz illa evleniyim diye gezmiyorsunuz ortalıklarda ama cevrenizde daha yeni tanısmıs 1-2 ay olmus veya sizin iliskinizden sonra iliskisine baslayan insanların evlendigini veya evlilige ilk adımlarını attıgını gorunce iciniz burkuluyormu:26:
bana oluyor evlenmek icin gec kaldıgımı dusunmuyorum ama bir bakıyorum benden sonra tanısan ne kadar insan varsa ya evlendi yada sozlu-nisanlı niye boyleki ya
herkes gidiyo ben kaldım dımdızlak:26: niye boyle oluyor acaba bize ya..
5 senedir 6 sene olcak yakında yasımda 23
baya uzun bir süre olmuş sevgilinle konuşmuyormusun bu durumu yani ciddi adımlar atmak isteyip istemediğini söz nişan yada en azından ailelerin tanışması vs..?
konusuluyor tabi ama zamanı belli degil bende baskı yapmıyorum hadi hadi diye aslında cok fazlada evlilik duskunu sayılmam ama boyle herkes evleniyor gorunce icim burkuluyor demekki icim gene istiyor birseylerki boyle oluyom
böyle söyletincehemen başlıyolar
ben istemezmiyim seninle evlenmeyi benimde içim gidiyo ama imkan yok paramız yok ..bazende baskı yapınca niye bu kadar baskı yapıyosun evlenme meraklısımısın ..
ben artık koyverdim hiç lafını etmiyorum..
yani tabiki ne zaman evlence falan demeyin.. yani ima edin şu ark. sözleniyo istemeye geliyorlar falan diye sizinde heves ettiğinizi istediğinizi anlasın... Evlenmek kolay değil baya bi bütçe gerekli ama tanışma söz nişan bunlar bu kadar külfetli şeyler değil yani aile arasında yapılan bi sözle kimse iflas etmez.. en azından adı konulsun değilmi? sonuçta uzun sürelik ve ciddi düşünülen bi ilişki değilmi?
bir iliskiniz var ve cok uzun sureli ortada soz nisan yok hani boyle evlilige meraklı bir insan degilsiniz illa evleniyim diye gezmiyorsunuz ortalıklarda ama cevrenizde daha yeni tanısmıs 1-2 ay olmus veya sizin iliskinizden sonra iliskisine baslayan insanların evlendigini veya evlilige ilk adımlarını attıgını gorunce iciniz burkuluyormu:26:
bana oluyor evlenmek icin gec kaldıgımı dusunmuyorum ama bir bakıyorum benden sonra tanısan ne kadar insan varsa ya evlendi yada sozlu-nisanlı niye boyleki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?