size de boyle oluyor mu ?

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
bir iliskiniz var ve cok uzun sureli ortada soz nisan yok hani boyle evlilige meraklı bir insan degilsiniz illa evleniyim diye gezmiyorsunuz ortalıklarda ama cevrenizde daha yeni tanısmıs 1-2 ay olmus veya sizin iliskinizden sonra iliskisine baslayan insanların evlendigini veya evlilige ilk adımlarını attıgını gorunce iciniz burkuluyormu:26:
bana oluyor evlenmek icin gec kaldıgımı dusunmuyorum ama bir bakıyorum benden sonra tanısan ne kadar insan varsa ya evlendi yada sozlu-nisanlı niye boyleki ya

Son düzenleyen: Moderatör:
ahh ahh aynen canım o dediklerin banada oluyo off inş hayırlısı olur ne diyeyim

aynen öyleeee.biz eger ayrılmasaydık 4.senemize giricektik.hep hayal kurduk ettik.abimse daha 8ay önce tanıstıgı biriyle nişanlandı..revamı bu simdi...4 sene nerde 8 ay nerde...

canım kısmet işi bu... ne kadar süredir birliktesin ve bide yaşını merak ettim?

herkes gidiyo ben kaldım dımdızlak:26: niye boyle oluyor acaba bize ya..
5 senedir 6 sene olcak yakında yasımda 23

ah kuzum ya bnde sendenimm moon işimiz eksik tek biraz da kenara bişiyler koysak evlilik olcak ama hayrlısı artıkk

yaaa off ağlıcamm aynı bende böyle durumdayım off bide çeyiz hazırlayanları gördükçe öyle üzülüyorum ki bende elimde olmadan alıyorum kimbilirrr ne zaman evlencemm offf offf 3 sene oldu daha bi 3 hatta 5 yıl vardır herhalde...

herkes gidiyo ben kaldım dımdızlak:26: niye boyle oluyor acaba bize ya..
5 senedir 6 sene olcak yakında yasımda 23

baya uzun bir süre olmuş sevgilinle konuşmuyormusun bu durumu yani ciddi adımlar atmak isteyip istemediğini söz nişan yada en azından ailelerin tanışması vs..?

konusuluyor tabi ama zamanı belli degil bende baskı yapmıyorum hadi hadi diye aslında cok fazlada evlilik duskunu sayılmam ama boyle herkes evleniyor gorunce icim burkuluyor demekki icim gene istiyor birseylerki boyle oluyom

Son düzenleyen: Moderatör:
ekonomik koşullar ve psikolojik hazırlılık çok önemli karar vermekte ve hızlanmasında..

baya uzun bir süre olmuş sevgilinle konuşmuyormusun bu durumu yani ciddi adımlar atmak isteyip istemediğini söz nişan yada en azından ailelerin tanışması vs..?

böyle söyletincehemen başlıyolar
ben istemezmiyim seninle evlenmeyi benimde içim gidiyo ama imkan yok paramız yok ..bazende baskı yapınca niye bu kadar baskı yapıyosun evlenme meraklısımısın ..
ben artık koyverdim hiç lafını etmiyorum..

konusuluyor tabi ama zamanı belli degil bende baskı yapmıyorum hadi hadi diye aslında cok fazlada evlilik duskunu sayılmam ama boyle herkes evleniyor gorunce icim burkuluyor demekki icim gene istiyor birseylerki boyle oluyom

evlilik düşkünü ne demek cnm.. herkes ister tabiki sevdiği insanla evlenmeyii.. ama bana tuhaf geldi.baskı yapma tabiki ama hem yaşın küçük değil hemde uzun süredir birliktesiniz.. ben çözemedim vallahii..

tek sorun paraaa ya bu parayı bulanı bi elime geçirsemm

valla ben bi aç kez baskı yaptım kötü oldu yani erkeklik gururu yapıyor dogru duzgün iş olmadan babamın karşısına çıkmıyo neymiş iş kuracak ev alacak maddi imkanı iyi olacak bekle babam bekle
en güzel çağımız hasretle geçiyoo

yani tabiki ne zaman evlence falan demeyin.. yani ima edin şu ark. sözleniyo istemeye geliyorlar falan diye sizinde heves ettiğinizi istediğinizi anlasın... Evlenmek kolay değil baya bi bütçe gerekli ama tanışma söz nişan bunlar bu kadar külfetli şeyler değil yani aile arasında yapılan bi sözle kimse iflas etmez.. en azından adı konulsun değilmi? sonuçta uzun sürelik ve ciddi düşünülen bi ilişki değilmi?

belki oda hazır hissetmiyordur kendini bilmiyorumki..zamana yaydım herseyi valla

gelde bunu o odun kafalıya anlat

allahım ben bi odunamı aşık oldum yoksaa

bosver canim öyle üc bes ayda evlenmeye karar verip evlenenler genellikle ayni hizliliklada pisman oluyorlar...
en iyisi dogru zamani beklemek...

içim burkulumuyor desem yalan olur
4.seneye giricez ama bi 4 sene daha bekleriz herhalde

aha aynı ben :))))
bu isler maddiyatla alakalı canım birazda..
yani bak söyle anlatiyim; benim kankamın erkek arkadaşı Mayıs ta askerden geldi,cocuk is arıyordu,Haziran da nisan yaptılar,çift ana dal yaptıgı için ve iki tane yabancı dil bildigi için nasıl olsa is bulur diye düşündüler ve hala cocuk is arıyor,nisandan önce arkadasım nisan yapalım diyordu,nisan oldu şimdide evlenelim diyor :) ama cocuğun ısı yok?nereye evleniyorlar...
biz 7. senemize giricez neredeyse ama ne soz var ne nisan..muhabbeti olmuyor mu oluyor tabiikide..o da istiyor bende..ama daha ısı yok..hele bı is bulsun,maaşı belli olsun bakalım..bu devirde kolay eğil bu isler..nisan soz vs yapılır yapılmasına da ondan sonra?
daha nisani yaptığın aksamdan başlıyor millet düğün ne zaman demeye!!!bu kadar sacma bır şey var mı ya?e bı dur daha yeni nisanlandik be kardesim :)
amaaaannn elalem nisanlansin evlensin..biz ayağımızı sağlam basalım o önemli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…