aha aynı ben :))))
bu isler maddiyatla alakalı canım birazda..
yani bak söyle anlatiyim; benim kankamın erkek arkadaşı Mayıs ta askerden geldi,cocuk is arıyordu,Haziran da nisan yaptılar,çift ana dal yaptıgı için ve iki tane yabancı dil bildigi için nasıl olsa is bulur diye düşündüler ve hala cocuk is arıyor,nisandan önce arkadasım nisan yapalım diyordu,nisan oldu şimdide evlenelim diyor :) ama cocuğun ısı yok?nereye evleniyorlar...
biz 7. senemize giricez neredeyse ama ne soz var ne nisan..muhabbeti olmuyor mu oluyor tabiikide..o da istiyor bende..ama daha ısı yok..hele bı is bulsun,maaşı belli olsun bakalım..bu devirde kolay eğil bu isler..nisan soz vs yapılır yapılmasına da ondan sonra?
daha nisani yaptığın aksamdan başlıyor millet düğün ne zaman demeye!!!bu kadar sacma bır şey var mı ya?e bı dur daha yeni nisanlandik be kardesim :)
amaaaannn elalem nisanlansin evlensin..biz ayağımızı sağlam basalım o önemli :)
herkes gidiyo ben kaldım dımdızlak:26: niye boyle oluyor acaba bize ya..
5 senedir 6 sene olcak yakında yasımda 23
Ama şöyle bir şey var canım siz o zaman 17-18 yaşından beri berabersiniz haliyle bir kaç senelik olduğunuzda daha yaşınız 20'yi anca buluyor o zaman da eğer okul filan varsa onun bitmesi askerlik işe girme olayları oluyor. Biz de sevgilimle 2,5 yıldır beraberiz ben 21 o 24 yaşında ama mesela onun bir kuzeni var 7 aylık çıktığı kızla nişanlandıl çünkü kız 25 çocuk da 28 yaşında okul bitirme iş askerlik dertleri yok. Aslında ben de bizden çok sonra ilişkiye başlayıp sözlenen nişanlanan çiftleri görünce bazen acaba keşke daha mı geç tanışsaydık böyle okul bitmiş askerlik iş sorunu olmadan mı beraber olsaydık diyorum.
bizim de 2 yıldan fazla oldu daha yeni yeni ileriye dönük konuşmaya başladık. ama bizim de evlenmemize 4-5 yıl falan var...
ben hiiiç kıskanmıyorum öyle daha 1-2 ayda evlilik hayallerine düşenleri. çünkü çevremde görüyorum çocuk hemen başlıyor ben ciddiyim de evlenelim de falan filan. kendi aralarında yüzük de takıyolar, bilmem daha neler. sonra hoopp ayrılıveriyolar.
kolay mı bu işler. zamanla her şey olur inşallah hayırlısıyla...
sevgilin ne diyor bu konuda ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?