- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
-
Düşünmezdim ama biçok erkek de evlenince eşim kadar olmasa da biraz byle olur diye düşünüyorum bilemiyorumEşinle uyumlu olsaydınız düşünür müydün sence böyle şeyler?
Evliliğim yüzümden mi başka sebepten mi bilemicem genel hayatımdan memnun değilim ama eşimi sevdiğim için keşke evlenmeseydim diyemiyorum dediğim gibi sanırım evliliği kaldırabilecek olgunlukta değildim bunu şimdi anlıyorumher ne kadar evliliğinizde mutlu olduğunuzu söyleseniz de bence mutlu değilsiniz. Eşiniz sizi mutlu edemiyor o yüzden böyle düşünüyorsunuz bence. Yanılıyor da olabilirim.
Yine aynı yerde aynı mahallede yaşıyorum ama öyle kafama esti çıkıp gezeyim gibi şeyler mümkün olmuyor arkadaşlarımdan koptum epey onlar aynı şekilde devam ediyorlar tabii genç yaşlarımızSehir degistirdiyseniz ondandir .Eski arkadaslar da yok herhalde.Sikildikxa cikamiyorsun.O ortama benzer bir ortam olusturmalisin o halde
Bilemiyorum okuldan gelip annemin babamın evine, odama gelmeyi falan da o kadar özlüyorum ki o günleri düşününce içim ısınıyor resmen.Ben pek özlemiyorum. Eş önemli bu konuda. Şükür benim eşim evlenince değişmeyenlerden. Bir de kafama göre takılabilme lüksüm var eşime söylesem yeter. Tabii gece 12de arkadaşımla dışarı çıkmıyorum o kadar da değil:)
Valla şuan eminönünde balık ekmek yemek ya da fındıklıda çay içmek için neler vermezdim :)Gel birlikte galataya gidelim :) şişhanede bildiğim bir kokoreççi var :))) sahi neden gitmiyorsun sen bi yerlere?
Gel birlikte galataya gidelim :) şişhanede bildiğim bir kokoreççi var :))) sahi neden gitmiyorsun sen bi yerlere?
İşte eşimin "o kızı gözüm tutmadı" , "bu kızı yıllar önce şöyle yaparken görmüştüm" vs gibi şeyleri yüzünden. Çok pişmanım tabi şimdi olsa arkadaşlarıma karışamazsın derdim.senin bütün sorunun eşini hayatının orta yerine oturtman.. neden koptun arkadaşlarından.. evlilik başka birşey arkadaşlık başka insanın ikisinden alacağı zevk başka..
ille gece yarısı çıkmada sokağa gündüz buluş arkadaşlarınla biraz nefes al..
ve evet bazen keşke bekarlık zamanımda olsam diyorum.. sürekli sorumluluk sıkıyor arada.. böyle hissetmen normal ama kendinde nefes alacak alanlar yaratman lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?