Size de böyle oluyor mu

persephone__

zamanı tanrı yaşar,insanoğlu hep ölmek için doğmuş
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.339
1.678
53
32
Benimki bir dert değil sadece bir düşünce ve bu düşüncenin sizde de zaman zaman olup olmadığını merak ettim. Aslında bir daha bu bölüme konu açmayacaktım ama sadece bu konuda yalnız olup olmadığımı bilmek istiyorum. Evlenmeden önceki hayatını özleyen var mı ?

Ben evliliğimde tansiyon inip çıksa da genel olarak evlendiğime mutluyum çünkü kocamı seviyorum. Ömrümde hiç başka bir erkekle duygusal bi ilişkim olmadı. En çok istediğim şey kocamla birlikte bi hayat sürmekti o da oldu işte. Şükürler olsun.

Belki de evlenmek için genç olduğumu fark ediyorum. Herkesin yspısı farklı tani. Geceleri genelde sabaha kadar uyuyamam hep bişeyler düşünğr ve ağlarım. Son zamanlarda eski hayatımı düşündüm, gece içim böyle daralsa bir arkadaşımı arar galata'ya iner köprüden aşağı bakıp denizi izlerdik, ya da karaköy'de bankta oturur sabaha kadar dertleşirdik, akşam bazen taksim'de bikaç kız bir bara gider birer bira içerdik, ya da gülhane'ye, sarayburnuna gider güzel anılar yaşar derdimizi unuturduk. Aslında doğduğumdan beri istanbul'dan nefret ettim, ne güzel bir şehirde yaşadığımı şimdi anlıyorum.

Bunları yaparken içten içe mutlu değildim. Eşim o zaman benim kendisi için küçük olduğumu (reşit olmadığım için) söyleyip benle görüşmez beni ciddiye almazdı. O zaman en büyük hayalim onla evli olmaktı. Şimdi evliyim, bütün gün evde oturup akşsm kocamı bekleyip, o uyuduktan sonra sabaha kadar düşünüp ağlamaktan başka bişey yapamıyorum. Nefes alamıyorum resmen. Bu bi hayal kırıklığı değil, bunların böyle olacağını bilerek evlendim boşanmayı da asla istemiyorum.

Ama bazı geceler keşke şuan evli olmasaydım da bu haldeyken sahile inip bi hava alsaydım diye düşünüyorum. Size de bu tarz düşümceler oluyor mu ? Yoksa bu hislerim de şımarıkça mı ?

Çok güzel bu hayatim vardı evlenmeden önce ama keşke daha önce evlenseydim çünkü esim benim herşeyim...
şükürler olsun diyorsun yani mutluyum e gece esin uyuynca düşünme onla ilgili şeyler düşün ve ona saril uyu geçmiş geçmişte kaldı bitti... şuranın tadını çıkar bence

her ne kadar evliliğinizde mutlu olduğunuzu söyleseniz de bence mutlu değilsiniz. Eşiniz sizi mutlu edemiyor o yüzden böyle düşünüyorsunuz bence. Yanılıyor da olabilirim.

her ne kadar evliliğinizde mutlu olduğunuzu söyleseniz de bence mutlu değilsiniz. Eşiniz sizi mutlu edemiyor o yüzden böyle düşünüyorsunuz bence. Yanılıyor da olabilirim.
Evliliğim yüzümden mi başka sebepten mi bilemicem genel hayatımdan memnun değilim ama eşimi sevdiğim için keşke evlenmeseydim diyemiyorum dediğim gibi sanırım evliliği kaldırabilecek olgunlukta değildim bunu şimdi anlıyorum

Sehir degistirdiyseniz ondandir .Eski arkadaslar da yok herhalde.Sikildikxa cikamiyorsun.O ortama benzer bir ortam olusturmalisin o halde

Sehir degistirdiyseniz ondandir .Eski arkadaslar da yok herhalde.Sikildikxa cikamiyorsun.O ortama benzer bir ortam olusturmalisin o halde
Yine aynı yerde aynı mahallede yaşıyorum ama öyle kafama esti çıkıp gezeyim gibi şeyler mümkün olmuyor arkadaşlarımdan koptum epey onlar aynı şekilde devam ediyorlar tabii genç yaşlarımız

Ben pek özlemiyorum. Eş önemli bu konuda. Şükür benim eşim evlenince değişmeyenlerden. Bir de kafama göre takılabilme lüksüm var eşime söylesem yeter. Tabii gece 12de arkadaşımla dışarı çıkmıyorum o kadar da değil:)

Bilemiyorum okuldan gelip annemin babamın evine, odama gelmeyi falan da o kadar özlüyorum ki o günleri düşününce içim ısınıyor resmen.

Gel birlikte galataya gidelim :) şişhanede bildiğim bir kokoreççi var :))) sahi neden gitmiyorsun sen bi yerlere?

senin bütün sorunun eşini hayatının orta yerine oturtman.. neden koptun arkadaşlarından.. evlilik başka birşey arkadaşlık başka insanın ikisinden alacağı zevk başka..
ille gece yarısı çıkmada sokağa gündüz buluş arkadaşlarınla biraz nefes al..
ve evet bazen keşke bekarlık zamanımda olsam diyorum.. sürekli sorumluluk sıkıyor arada.. böyle hissetmen normal ama kendinde nefes alacak alanlar yaratman lazım..

herkes az cok evlilik oncesini ozler,
bende bazen bekarken yasadigim yerlerden gecince bir ozlem duyarim. ah ne guzeldi gamsiz gazmis gezerdik buralarda diye :)
ama sizinki daha cok bosluktan sanirim, aksama kadar esi bekleyip aksamda belki tam estedigin ve hayal ettgiin gibi biseyler olmayinca uzulmek gibi.
yogun bir hayatin olsa, arada aklina gelir bekar gunlerin ama bu kdar gece sabahlara kadar aglayacak kadar takmazsin heralde.

Gel birlikte galataya gidelim :) şişhanede bildiğim bir kokoreççi var :))) sahi neden gitmiyorsun sen bi yerlere?
Valla şuan eminönünde balık ekmek yemek ya da fındıklıda çay içmek için neler vermezdim :)
Eşim kendisi olmadan gitmeme müsade etmiyor onla da on beş güne bir falan çıkarız genelde gittiğimiz yer de avm olur :/

İşte eşimin "o kızı gözüm tutmadı" , "bu kızı yıllar önce şöyle yaparken görmüştüm" vs gibi şeyleri yüzünden. Çok pişmanım tabi şimdi olsa arkadaşlarıma karışamazsın derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…