Size de böyle oluyor mu

Ay muştasını yesinler, niye izin vermiyormuş. Bilemiyorum persephone, evlenmeden önce birliktw oluşun seni onla evlenmeye zorladığı için hala katlanıyor olabilirsin. Daha önce hiç ayrıldınız mı?

yeni arkadaşlıklar edinmeye çalış.. okuldan falan..mahallede yok mu hiç yaşıtın birileri..
eski arkadaşlarını ara yada arayı yapmaya çalış.. eşinede deki bak hiç arkdaşım kalmadı o yüzden sana sarıp duruyorum belkide .. yada doktorum tavsiye etti arkadaşlarımla dışarı çıkıp senden başka kişilerle vakit geçirmem gerekiyormuş falan de..

Ay muştasını yesinler, niye izin vermiyormuş. Bilemiyorum persephone, evlenmeden önce birliktw oluşun seni onla evlenmeye zorladığı için hala katlanıyor olabilirsin. Daha önce hiç ayrıldınız mı?
Aslında zorlama oldu diyemem, anneme bile ilk günden söylemiştim birlikte olduğumu yani aile baskısı yoktu üzerimde. Sadece eşim bu yüzden üzerinde sorumluluk hissedip evliliği hızlandırdı, benim de çocukluğymdan beri hayalim olduğu için o an işime geldi dürüst olmak gerekirse. Mantıklı düşğnmedim.

Evlendikten sonra bi kez ayrıldık bir ay ayrı kalıp barıştık. Önceside ben o ne derse yaptığım için hiç ayrılmadık.

her ne kadar evliliğinizde mutlu olduğunuzu söyleseniz de bence mutlu değilsiniz. Eşiniz sizi mutlu edemiyor o yüzden böyle düşünüyorsunuz bence. Yanılıyor da olabilirim.

Bana da öyle geldi, evliliğinde mutlu olan insan, evlenmeden önceki hayatını bu kadar özlemez, sabahlara kadar ağlamaz.

Seni sevdiğini ne sıklıkla söylüyor, iletişim nasıl?

Senin eşin izin vermez de evlenince neden bekarlık hayatı bırakılır anlamam.

Ben de erken evlendim senin gibi ve bekarken ne yapıyorsam tam gaz devam taksimde eşsiz kız erkek karışık arkadaş ortamlardan içmek dahil buna..
Ve benim gibi evli baska arkadaşlar da var. Daha içip içip birbirimize hallendiğimiz görülmemiştir.

Senin yerinde olsaydım ben de bunalım olurdum. Evlendiğime pişman olurdum. Gidişatın iyi değil. Eşine dur demeyi öğren artık. Sen mi bileceksin o mu bilecek kimle arkadaşlık edeceğini...

Seni sevdiğini ne sıklıkla söylüyor, iletişim nasıl?
İyi genelde işte bi küs bi barışığız, ama ayrılıp barıştıktan sonra çok değişti. Eskiden çok kızardı her şeye şimdi genelde alttan alıyor, gerçi ben de artık her dediğini yapmıyorum ve eskisi gibi ondan çekinmiyorum bozulduğum şeyleri söylüyorum. Dediğine göre ben böyle davranınca bana olan saygısı artmış eskiden çekingen korkak suskun halim onu sinirlendiriyormuş. Eskisine göre daha iyi o yüzden.

Yanlış anlamazsan cinsel hayatınız ne durumda, bana biraz isteksiz gibi geldi eşin. Hay allah niye böyle ki

Yanlış anlamazsan cinsel hayatınız ne durumda, bana biraz isteksiz gibi geldi eşin. Hay allah niye böyle ki
Tam tersi o çok istekli ama ben hiç ama hiç istemiyorum. Her gün oluyordu eskiden şimdi arada hayır demeye yeni başladım. Eşim düz bi insan işte eve gelir çay içer tv izler sevişir erkenden uyur. Sabah altıda kalkar duş al traş ol işe git. 12 saat sonra eve dön yine aynı. Hayata dair bişey düşünmez rutin hayatını yaşar.

Mesleği ne kocanın persiş? Enteresan bir tip yahu bu.

Bir yerde bir sorun var bence. Bana normal gelmedi.
Ben de şehir değiştirdim hem de hiç sevmediğim bir şehire geldim ve bu şehirde başbaşayız kimseyi de tanımıyoruz. Çok gezen bir çifttik eve hapsolduk.
Bazen annemi özlüyorum ama bekarlığı değil. Yani şimdi bekar olsam dileğim hiç olmadı tüm bu olumsuz şartlara rağmen çünkü mutluluk ve huzur veriyor. Yani bir günü arkadaşıma ayırmayı isterim elbette ama günün sonunda onla olmayı tercih ederim öyle diyeyim.
Sanırım evliliğe hazır değilmişsiniz ve özlem kalmış içinizde. Reşit olmadan mı evlendiniz? Yani çok küçükken mi?
Ben erken evlenmedim bekarlığı uzun süre yaşadım belki ondan yaşamadım dediğiniz hisleri. Erken evlendiyseniz ondan da olabilir, içinizde kalan yaşamadığınız çok şey kalmıştır

Mesleği ne kocanın persiş? Enteresan bir tip yahu bu.
Ülkü ocağında çalışıyor. Ocakların yayınevlerinde işte siparişleri iletiyor, matbaadan gazete/dergi/kitapları alıyor, dağıtıma veriyor, ocakların diğer etkinliklerinin (eylem olsun, ziyaret olsun, öğrenci bursu olsun) düzenlenmesinde de bazen yardımcı oluyor ama genelde işi yayınlarla. Bütün gün sabahtan akşama kadar istanbulun bi sınırından diğer sınırıma kadar koştuuyor o yüzden akşam yorgun oluyor pek ilgilenemiyor.

Çok küçük değildim 21 yaşındaydım ama herkesin yapısı farklı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…