Size De Ders Olsun

Telefon sorgulatmadan ne çıkacak ki benim numaram esimin üstüne kayıtlı ama kadinim :)
Sizinki cesaret olmuş ilk defa konuştuğunuz birine telefon filan vermek.
Yalnızsaniz onla konuşsanız ne olacaktı yine yalniz olacaltiniz.

Ya erkekti resminizi beğenmedi ( buna çok ihtimal vermiyorum )
Ya da profilinizi inceledi, beğenileriniz filan hoşuna gitmedi "aa bu pek anlaşabileceğim bir tip değilmiş." dedi
Bu da en doğal hakkı.
Sizinle arkadaş olacağım diye sözleşme imzalamadı sonuçta, vazgeçmeye hakkı var. Her date'e çıktığımızla sevgili olmak zorunda olmadığımız gibi.

Ya erkekti resminizi beğenmedi ( buna çok ihtimal vermiyorum )
Ya da profilinizi inceledi, beğenileriniz filan hoşuna gitmedi "aa bu pek anlaşabileceğim bir tip değilmiş." dedi
Bu da en doğal hakkı.
Sizinle arkadaş olacağım diye sözleşme imzalamadı sonuçta, vazgeçmeye hakkı var. Her date'e çıktığımızla sevgili olmak zorunda olmadığımız gibi.
Profilimde bir şey bile yok ki,paylaşımlarim vs.çok az.Ayrıca istek atmadan göremez profilimi vs. Tabii en doğal hakkı da,bana yazsaydı: Ya kusura bakma ama ben bir daha konuşmak istemiyorum deseydi ben zorlayacak değildim ya.Şimdi engelleyince insanın aklına neler geliyor.

Belki de sizi tanıyor, ya da bir ortak arkadaş gordu-akrabalarindan. Kadınlar kulübüne insan anonim olduğu için herseyi yazıyor. Tanınmayan korkmuş olabilir.
Ama ben de KK arkadaşligindan canı yanan bir insanım. Aynı şekilde devamlı yalnizligindan yakınan bir kızla iyi arkadaş olmuştuk, hatta evimde bile kalmıştı. Çok da sevmiştim.
Ama bir süre sonra neden bir ömür yalnız olduğunu çok iyi gosterdi,sağolsun!
uzuun zaman unutamayacagim bir dost kazığı attı. Aynı anda hem terkettigim eski sevgilimi doldurup üstüme saldı (evine bile gitmis dedikodumu yapmaya) , hem de kız sayesinde tanıştığim, gerçekten etkilendiğim çocuğa eski sevgilimden duyduğu seyleri -gozuyle görmüş gibi- istersen ayrıl istersen boynuzlarla yaşamaya devam et ama sana yazma ihtiyacı hissettim ile başlayan uzuun ve fitne fücur dolu bir mesaj atıyor.
Gerçi iş arkadaşlarınin nişanlandığını duyunca kendini tuvalete kapatıp 'neden insanlar mutlu , ben mutsuzum' diye ağlayan bir insan olduğunu biliyordum ama benim mutluluğuma bu kadar kast edeceğini hiç düşünemezdim.
(Tam tanıştığıma pişmanım diyecegim ama sayesinde tanışıp hayata bakış açımi değiştiren, en güzel anılarımda yer alan adamın hatrinda diyemiyorum) ulan yine de abv

Merhaba bence burada edindiğiniz arkadaşlara çok güvenmeyin.Tabii ki istisna olanlar elbet ki vardır.Onları tenzih ediyorum.
Bugün buradan bir üyeye (ismini asla vermek istemiyorum) mesaj attım özelden.Yalnızlıktan şikayet ediyordu o da benim gibi.Ben de bu sitenin güvenli olacağını düşündüm.(En azından hemcinslerim buradakiler) Mesaj attım o da çok memnun oldu.Whatsapp'tan konuşalım dedik.Ona numaramı verdim.O da bana Whatsapp'tan mesaj attı.Konuştuk havadan sudan gayet iyiydi.Ben de sevindim çünkü severim böyle değişik insanlarla tanışmayı.Neyse sonra ben ona: Sosyal medya hesabın var mı ismini söyle arkadaş olalım dedim. Hesabım var ama sen beni zor bulursun sen söyle ismini ben seni bulayım istek atayım dedi. Tamam dedim yolladım sosyal medya ismimi. Tamam birazdan istek atacağım dedi. Bayağı bir zaman geçti baktım hala gelmemiş istek. Whatsapp'tan mesaj attım canım ne oldu hala istek atmadın dedim.Ne olsa beğenirsiniz?Engellemiş beni.Hayır gerçekten hiçbir şey anlamadım.
Karşı tarafta size güvenmemiş çok cesur bulmuş olabilir sizi.
Mesajlaşmak istemiş olabilir ama faceden iletişim kurmak istememiş olabilir.
Kendisinin, çevresinin paylaşımlarını görmenizi istememiş olabilir.
Tepkisi bana çok normal geldi.

İyi niyetle birşey yapmışsınız ama en azından numara gibi çok özel bir bölüm yerine instagramı seçseydin. Böyle insanlar yeni birileri ile tanışma hevesi bırakmıyor.

Sizi güvenilmez bulmuştur ki bence de çizdiğiniz profil bu.
Size karşı hangi sorumluluktan dolayı açıklama yapmalı? Her şeyi başlatan ve başka platformlara taşımaya çalışan sizsiniz.

Back
X