Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla mı kızValla
Valla ya siz de sahteyseniz:) Sütten ağzım yandı artık.
E bana yazmadın amaHayır yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermeyelim o yazdığınız üye değil.Kim olduğunu merak ediyorsanız size özelden yazabilirim.
Profilimde bir şey bile yok ki,paylaşımlarim vs.çok az.Ayrıca istek atmadan göremez profilimi vs. Tabii en doğal hakkı da,bana yazsaydı: Ya kusura bakma ama ben bir daha konuşmak istemiyorum deseydi ben zorlayacak değildim ya.Şimdi engelleyince insanın aklına neler geliyor.Ya erkekti resminizi beğenmedi ( buna çok ihtimal vermiyorum )
Ya da profilinizi inceledi, beğenileriniz filan hoşuna gitmedi "aa bu pek anlaşabileceğim bir tip değilmiş." dedi
Bu da en doğal hakkı.
Sizinle arkadaş olacağım diye sözleşme imzalamadı sonuçta, vazgeçmeye hakkı var. Her date'e çıktığımızla sevgili olmak zorunda olmadığımız gibi.
Ne olmuş ki o üyeye?Nisankraliçesi vakası çabuk unutulmuşa benziyor![]()
Karşı tarafta size güvenmemiş çok cesur bulmuş olabilir sizi.Merhaba bence burada edindiğiniz arkadaşlara çok güvenmeyin.Tabii ki istisna olanlar elbet ki vardır.Onları tenzih ediyorum.
Bugün buradan bir üyeye (ismini asla vermek istemiyorum) mesaj attım özelden.Yalnızlıktan şikayet ediyordu o da benim gibi.Ben de bu sitenin güvenli olacağını düşündüm.(En azından hemcinslerim buradakiler) Mesaj attım o da çok memnun oldu.Whatsapp'tan konuşalım dedik.Ona numaramı verdim.O da bana Whatsapp'tan mesaj attı.Konuştuk havadan sudan gayet iyiydi.Ben de sevindim çünkü severim böyle değişik insanlarla tanışmayı.Neyse sonra ben ona: Sosyal medya hesabın var mı ismini söyle arkadaş olalım dedim. Hesabım var ama sen beni zor bulursun sen söyle ismini ben seni bulayım istek atayım dedi. Tamam dedim yolladım sosyal medya ismimi. Tamam birazdan istek atacağım dedi. Bayağı bir zaman geçti baktım hala gelmemiş istek. Whatsapp'tan mesaj attım canım ne oldu hala istek atmadın dedim.Ne olsa beğenirsiniz?Engellemiş beni.Hayır gerçekten hiçbir şey anlamadım.