Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk once ben de öyle anlamıştım ama aslında iyi bir şey söylemisNeyse...
Sanırım hayat görüşlerimiz çok farklı.
Evde sıcak yemek yok diye,gömlek ütüsüz diye hakaret işittiğim adamla evli kalmam ben.
Hakaret, evden kovulma ve küfür olması için son noktaya gelmek gerek o da herhalde geri dönüşü olmayan hatalardan ileri gelir bence.
Sebep ne ???Evde daha huzurlu olur insanbence normal değil.merhaba hanımlar.
eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. iş yerinde veya dışarda gayet normaliz. arabada eve giderken de.
ama eve girince sanki üzerimizdeki ceketi çıkartır gibi o huzur sükunet gidiyor.
bi başlıyor tartışma, aman yarabbi hakaretler küfürler, evden kovmalar, restleşmeler bilmem ne .
yoruldum gerçekten
bu durum nasıl düzelir. neden olur. acaba bir iyi iş arkadaşıyız da iyi eş değil miyiz.
ev kabus resmen.
Saka degil mi bunlar?bi başlıyor tartışma, aman yarabbi hakaretler küfürler, evden kovmalar, restleşmeler bilmem ne .
merhaba hanımlar.
eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz. iş yerinde veya dışarda gayet normaliz. arabada eve giderken de.
ama eve girince sanki üzerimizdeki ceketi çıkartır gibi o huzur sükunet gidiyor.
bi başlıyor tartışma, aman yarabbi hakaretler küfürler, evden kovmalar, restleşmeler bilmem ne .
yoruldum gerçekten
bu durum nasıl düzelir. neden olur. acaba bir iyi iş arkadaşıyız da iyi eş değil miyiz.
ev kabus resmen.
Ya ayni sey bendede oluyor. Gun icinde ozluyorum onu cok. Eve bir geliyorum nevrim donuyor. Sirkeyle evi sil diyeni bile dinledim.merhaba hanımlar.
yoruldum gerçekten
ev kabus resmen.
Evet kısaca yazdım ifade edemedim. Tşk ederim...ilk once ben de öyle anlamıştım ama aslında iyi bir şey söylemisCordelia . Yani eve gelince evin stresi yüzünden geriliyorsunuz diyor.misal evde bir yardımcı olmuş olsa kari koca uzanıp dinlenecekler. ama iki taraf da işten yorgun argın geliyor ve yemek yapmak evi düzenlemek bu yorgun iki insana kalıyor haliyle ve insan yorgunken başka bir iş yüklenince geriliyor. Ben mesela öyleyim. işten gelince evde kılımı kıpırdatmak istemiyorum evde biri varsa ona sarıyorum gibi gibi.