- 7 Haziran 2017
- 2.940
- 3.312
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Bunun için sinir krizi mi geçirdin ???Ya aslinda birisine sinirlenmek de degil cunku ortada suc yok
Sevgilim askerde bugün aradı ve telefonları alacaklarını söyledi bana. Bir yolunu bulup arayacakmış ama ileride. Ben yurtdisindayim böyle kalakaldım resmen ya. Zaten günüm kötü geçmiş. Sinirden Facebook'u kapattım sırf mesajların gitmediğini görememek için mesajları arşivledim falan whatsapptan
Sinir krizi değil de çok sinirim bozuldu. Çok şükür sinirlenince öyle bağırıp çağırma durumlarım yoktur çünkü bu tepkileri biraz aşırı bulurum. Resmen ortada kalmış hissettim. Zaten regl oldum sinirliyim erken geldi bir de günüm kötü geçti. Resmen bu ülkede kalakalmış hissettim yaBunun için sinir krizi mi geçirdin ???
Aç kalacak kadar sinirlenmedim valla hiçBir de kendinizi salak gibi ac bırakıp disarida bayıldıysanız ustune boyle bir olay hiç iyi olmuyor
Regl olmuşsun hormonların şaşmışSinir krizi değil de çok sinirim bozuldu. Çok şükür sinirlenince öyle bağırıp çağırma durumlarım yoktur çünkü bu tepkileri biraz aşırı bulurum. Resmen ortada kalmış hissettim. Zaten regl oldum sinirliyim erken geldi bir de günüm kötü geçti. Resmen bu ülkede kalakalmış hissettim ya
Ya ben kaç ay ne yapacağım o olmadan diyorum sadece.Regl olmuşsun hormonların şaşmış
Aç kalmışsın şekerin düşmüş
Garibim sevgiline çıkmış piyango
Karnını doyur sıcak bişeyler iç gevşersin
Ortada sinirlenecek birşey olmadığınıda anlamış olursun
Sinirden aç kalmadım çok şükür. Sınavım vardı bütün gece ona çalıştım yemek yiyememiştim. Sabah da sınava yetişeceğim diye aç gittim ve sonrasi malumAç kalacak kadar sinirlenmedim valla hiçhic saglikli degil bu dediklerin ama. Bi bayana yakistiramiyorum ben boyle sinirden delirmeleri
Biz varızYa ben kaç ay ne yapacağım o olmadan diyorum sadece.
İkizim falansınız galibaHerkese iyi akşamlar.
Sormak istediğim şey siz de sinirlendiginizde insanlıktan çıkıp (şiddet falan değil tabii) saçma sapan şeyler yapıp sinir anı geçtikten sonra "Ne yapmışım ben ya" diye kaliyor musunuz ? Veya birisine sinirlendiyseniz sonra bu davranisinizi nasil acikliyorsunuz ?
Çok zor yalnız ya sanki bu bir kac ay bitmeyecek gibi ve ben boşuna bekliyorum gibiBiz varız
Onun da elinde olan birşey değil
Sonuçta asker ve şartlar böyle
Fırsat bulunca arayacağını söylemiş hem
Valla yaşın kaç bilmiyorum ama inanki değiştiremeyeceğin şeyler icin sinirlenmeye üzülmeye değmiyorSinirden aç kalmadım çok şükür. Sınavım vardı bütün gece ona çalıştım yemek yiyememiştim. Sabah da sınava yetişeceğim diye aç gittim ve sonrasi malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?