Size de oluyor mu

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.940
3.312
133
Herkese iyi akşamlar.
Sormak istediğim şey siz de sinirlendiginizde insanlıktan çıkıp (şiddet falan değil tabii) saçma sapan şeyler yapıp sinir anı geçtikten sonra "Ne yapmışım ben ya" diye kaliyor musunuz ? Veya birisine sinirlendiyseniz sonra bu davranisinizi nasil acikliyorsunuz ?

Haksız yere kimseye sinirlenmiyorum genelde. Sinirlendiğim zaman da yaptığım tek şey hatalarını anlatıp tartışmak. Veya hakkımı aramak diyelim. Yani bugüne kadar ben ne yaptım yahu dediğim birşey olmadı.
Ne mesela bahsettiğin şey biraz daha açıklarsan belki yardımcı olsbiliriz.

Ya aslinda birisine sinirlenmek de degil cunku ortada suc yok
Sevgilim askerde bugün aradı ve telefonları alacaklarını söyledi bana. Bir yolunu bulup arayacakmış ama ileride. Ben yurtdisindayim böyle kalakaldım resmen ya. Zaten günüm kötü geçmiş. Sinirden Facebook'u kapattım sırf mesajların gitmediğini görememek için mesajları arşivledim falan whatsapptan

Haksızlığa ugradigim zaman ve ya karşımda ki kalın kafalı çıkıp beni anlamiyorsa ancak o zaman zivanadan çıkıyorum herkesin bir noktası var bence sınırlar asilmamali..
Şiddete gelince asla ve asla böyle bir durum içerisinde yer almam.

Kalıyorum.
Açıklayamıyorum ama karşımdakine.İnsanların da bir sınırı var çünkü,1 kere alttan alır 2 kere alır.
Artık sinirlenince telefonu kapatıyorum,mümkünse direk eve gidiyorum,kimseyle muhatap olmamaya çalışıyorum kısacası en azından bir süreliğine.
Özellikle stres altındayken etrafımdakileri incitiyorum çünkü,korkunç bir durum bu.Bununla ilgili yardım almayı bile düşünmüştüm bir aralar,ama şu sıralar eskisi kadar yoğun kalmadı,umarım hiç kalmaz.

Bunun için sinir krizi mi geçirdin ???

Bunun için sinir krizi mi geçirdin ???
Sinir krizi değil de çok sinirim bozuldu. Çok şükür sinirlenince öyle bağırıp çağırma durumlarım yoktur çünkü bu tepkileri biraz aşırı bulurum. Resmen ortada kalmış hissettim. Zaten regl oldum sinirliyim erken geldi bir de günüm kötü geçti. Resmen bu ülkede kalakalmış hissettim ya

Regl olmuşsun hormonların şaşmış
Aç kalmışsın şekerin düşmüş
Garibim sevgiline çıkmış piyango
Karnını doyur sıcak bişeyler iç gevşersin
Ortada sinirlenecek birşey olmadığınıda anlamış olursun

Aç kalacak kadar sinirlenmedim valla hiç hic saglikli degil bu dediklerin ama. Bi bayana yakistiramiyorum ben boyle sinirden delirmeleri
Sinirden aç kalmadım çok şükür. Sınavım vardı bütün gece ona çalıştım yemek yiyememiştim. Sabah da sınava yetişeceğim diye aç gittim ve sonrasi malum

İkizim falansınız galiba karşısına geçer açıklarım tabi eğer haksız olup üste çıktığım bir durum varsa ama haklıysam asla geri adım atmıyorum öyle bir huyum var benim zaten lafı geçti mi uyarırım sinirliyken bana yaklaşmayın siz üzülürsünüz diye

Sinirden aç kalmadım çok şükür. Sınavım vardı bütün gece ona çalıştım yemek yiyememiştim. Sabah da sınava yetişeceğim diye aç gittim ve sonrasi malum
Valla yaşın kaç bilmiyorum ama inanki değiştiremeyeceğin şeyler icin sinirlenmeye üzülmeye değmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…