Size de oluyor mu

Olmaz mı zıvanadan bir çıkardım,geri döndüğümde The X Files da ki Fox gibi kalakalıyordum:)
Sonra psikolog yolunu tuttum o gün bu gün zıvana kelimesine bile yabancılaşmışım, o derece :)

Kolay değil ki, hani öyle bazı tipler olur iki güne unuturlar ya ben öyle de olamam ki denedim olmuyor
Ben ilk sevgilimin kaziklarini 6 yıl sonra unuttum. En guzel yaşlarım bu sacmalikla geçti. Sende benim gibi salak olma diye diyorum :) hadi bugün unutma ama unut yani. Neler neler unutuluyor...

bende oluyor.

sinirlenince çok saçma şeyler yapıyorum. kavgayı gürültüyü geçtim zaten ben sinirlenince direkt olarak herkese çemkiririm. ama baya saçmalıyorum da.

hocaya kızıp dersi withdraw ettiğim,sevgilime kızıp eve giremesin diye anahtarını cehennemin dibi sayılacak bir yere attığım,babama sinirlenip bilerek arabayı vurduğum oldu. sonra da napıyosun yassy ya diye kalıyorum ama geç oluyor. imkan varsa terapiye git derim.

Sen baya baya psikopatmışsın

Benim nişanlım gibi. Niye sinirlendin diyorum, oda sinirlendirmeseydin diyor çok mantıklı

benim daha fena,sakinleşince kedi gibi sokulup "özür dileriiiğğğmm" diyorum. sevgilim ama ne gerek vardı deyince de vardı demekki şimdi de bunu mu tartışalım diye üste çıkıyorum

yok anlatmiycam daha fazla ya utandım

Tamam seninkinin aynısı bendede var ben anladım seni sanki 2 dakika önce deliren o değilmiş gibi kız dün seni mumla aradık, eskortcu kiza burs dilenicektik senden ama oda fake çıktı galiba

Yok olmuyor.

Durum hos degil. Uzulmeyi anlarim ama bu duruma sinirlenmek cok tuhaf. En kisa zamanda tedavi gorun. Yoksa bu kadar sinir genc yasta saciniza cildinize ve hatta ardindan ic organlariniza da yansir. Yazik gunah.

Tamam seninkinin aynısı bendede var ben anladım seni sanki 2 dakika önce deliren o değilmiş gibi kız dün seni mumla aradık, eskortcu kiza burs dilenicektik senden ama oda fake çıktı galiba

okula maili attık bakalım,bizim okuldaysa öğrenci kimliğinden soruşturma yapılır değilse de peşine düşerler marka değerini düşürdüğü için. banlı olmasam da yetişirim ben

okula maili attık bakalım,bizim okuldaysa öğrenci kimliğinden soruşturma yapılır değilse de peşine düşerler marka değerini düşürdüğü için. banlı olmasam da yetişirim ben
Vaaaaay süper bizide haberdar et o kız zaten mankenlik ajansına kayit olucam diyen kızdı. Burdakiler paranı kaptırma dediler. Bu eskort konusunda ajansa gittim 200 tl kaptirdim dedi nasıl mühendislik oluyor anlamış değilim

konu dışından banlanmadan söyleyip kaçayım. geçen hafta bizim okulun itiraf sitesine birisi yazdı mühendislik okuyorum uygun fiyatlı birlikte olurum vs gibi. sonra yine tepkilerden çekinip kaldırın diye bizzat en yakın arkadaşıma mail attı. ben okuyunca aklıma direkt o kız geldi. banlı olmasam yazıcaktım sen o musun diye. şahsen o olduğunu düşünüyorum ve mailimi attım bakalım ne olur. okulu sanki öğrencileri eskortluğa yöneltiyor gibi göstermiş sonucu görelim. konu dışından gitmeyiz umarım

Evlenmeden önce olsa sessiz sakin bir yere kaçar sakinlesene kadar kimseyi görmezdim.eşimle tartışıp sinirlendigimde beni yanlız bırakmadığı için sadece uyuyorum.ha öyle ciddi bir sinir hali ise daha farklı oluyor(binde bir olan bir durum her zaman değil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…