- 7 Haziran 2017
- 2.940
- 3.312
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Askerdeki insan bırakılmaz bunu biliyorum. Ama çok sıkıldım bi o kalmıştı zatenValla yaşın kaç bilmiyorum ama inanki değiştiremeyeceğin şeyler icin sinirlenmeye üzülmeye değmiyor
Bu biraz şımarıklık değil mi sence de ?Çok zor yalnız ya sanki bu bir kac ay bitmeyecek gibi ve ben boşuna bekliyorum gibi
Kafani bunla meşgul etme, yapilacaklari yap. Hayatına normal devam et. En sağlıklısı akışına bırak zor ama dene en azindanAskerdeki insan bırakılmaz bunu biliyorum. Ama çok sıkıldım bi o kalmıştı zaten
Kolay değil ki, hani öyle bazı tipler olur iki güne unuturlar ya ben öyle de olamam ki denedim olmuyorKafani bunla meşgul etme, yapilacaklari yap. Hayatına normal devam et. En sağlıklısı akışına bırak zor ama dene en azindan
Ben ilk sevgilimin kaziklarini 6 yıl sonra unuttum. En guzel yaşlarım bu sacmalikla geçti. Sende benim gibi salak olma diye diyorum :) hadi bugün unutma ama unut yani. Neler neler unutuluyor...Kolay değil ki, hani öyle bazı tipler olur iki güne unuturlar ya ben öyle de olamam ki denedim olmuyor
Sen baya baya psikopatmışsınbende oluyor.
sinirlenince çok saçma şeyler yapıyorum. kavgayı gürültüyü geçtim zaten ben sinirlenince direkt olarak herkese çemkiririm. ama baya saçmalıyorum da.
hocaya kızıp dersi withdraw ettiğim,sevgilime kızıp eve giremesin diye anahtarını cehennemin dibi sayılacak bir yere attığım,babama sinirlenip bilerek arabayı vurduğum oldu. sonra da napıyosun yassy ya diye kalıyorum ama geç oluyor. imkan varsa terapiye git derim.
Sen baya baya psikopatmışsın
Sen baya baya şeytanın sağ koluymuşsun canım yaa :)yani hahahah abim küçük şeytan der
Sen baya baya şeytanın sağ koluymuşsun canım yaa :)
Benim nişanlım gibi. Niye sinirlendin diyorum, oda sinirlendirmeseydin diyordamarıma basmasınlar onlar da napiyim
Benim nişanlım gibi. Niye sinirlendin diyorum, oda sinirlendirmeseydin diyorçok mantıklı
Tamam seninkinin aynısı bendede var ben anladım senibenim daha fena,sakinleşince kedi gibi sokulup "özür dileriiiğğğmm" diyorum. sevgilim ama ne gerek vardı deyince de vardı demekki şimdi de bunu mu tartışalım diye üste çıkıyorum
yok anlatmiycam daha fazla ya utandım
Tamam seninkinin aynısı bendede var ben anladım senisanki 2 dakika önce deliren o değilmiş gibi kız dün seni mumla aradık, eskortcu kiza burs dilenicektik senden ama oda fake çıktı galiba
Vaaaaay süper bizide haberdar etokula maili attık bakalım,bizim okuldaysa öğrenci kimliğinden soruşturma yapılır değilse de peşine düşerler marka değerini düşürdüğü için. banlı olmasam da yetişirim ben
Vaaaaay süper bizide haberdar eto kız zaten mankenlik ajansına kayit olucam diyen kızdı. Burdakiler paranı kaptırma dediler. Bu eskort konusunda ajansa gittim 200 tl kaptirdim dedi nasıl mühendislik oluyor anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?