• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size de oluyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Regl dönemimdi bu hafta. Fakat şuan bitti. Ayrıca regl le cok ilgili değil gibime geliyor ama ben kendimi rahatlatmak için ona bağlıyorum . Bazen hayattan aşırı derecede soğuyorum . Hiç ama hiçbirşey yapasım gelmiyor. İnanmazsınız bugün evdeydim ve daha yeni kalktım. Bütün gün uyudum resmen . Ve yapmam gereken bir iş var ona ragmen kalkıp yapamadım. Çalışıyorum fakat son zamanlarda işimi yaparken aşırı daraldığımı görmeye başladım. Maaşım da yüksek değil şuan benim pozisyonum 3 bin i görmesi gerekirken hala 2.250 bir maaş alıyorum. Tssrımcıyım . Bazen mesleğimi sevmediğimi düşünmeye başladım fakat yıllarımı verip okudum bu bölümü aklıma baska secenek de gelmiyor. Kardeşim mezun olur olmaz 2800 almaya başladı mesela mesleği gereği fakat konu bu da değil aslında bu sadece motivasyon saglayan birşey. Bu ara durgunlastım yine yeni işyerimde sıkıntılı bir süreç geçirdim daha yeni alışıyorum 2 ay oldu. Şimdi rahatlamam lazımken yine mutsuzluk çöktü içime. Elimi kaldırasım gelmiyor.

Siz böyle olduğunuzda napıyorsunuz nasıl baş ediyorsunuz bu durumla?

Bende de oluyor . Bezdiğimi hissediyorum . Hep aynı iş hep aynı Maaş

Herkesin hayatında zaman zaman böyle şeyler olabilir.Ben böyle hissettiğim zamanlarda kendimi hiç salma fırsatı vermiyorum.Ya resim çizerim ,kitap okurum,önceden pilates e odaklanmıştım ve kendimi karamsar hissetmeme fırsat bırakmam.Bende çalışıyorum emin ol sadece pazar evdeyim yaz sezonunda pazarım bile yok ama ben işimi çok seviyorum.Ama hayat bu başka şeyleri bazen çok gereksiz durumlarda bile dağılabiliyoruz.İyiki bir mesleğim var ve ben güçlü kendi ayaklarının üzerinde durabilen bir kadınım diye düşünmeyi unutma .Hergün ben bugün de kötüyüm diye başlama mesela güne iyiyim daha da iyi olacağım de kendine

Hayat zor. Ben böyle durumlarda kendimi kahrediyorum. Geçip gidince pişman oluyorum.

Herkesin hayatında zaman zaman böyle şeyler olabilir.Ben böyle hissettiğim zamanlarda kendimi hiç salma fırsatı vermiyorum.Ya resim çizerim ,kitap okurum,önceden pilates e odaklanmıştım ve kendimi karamsar hissetmeme fırsat bırakmam.Bende çalışıyorum emin ol sadece pazar evdeyim yaz sezonunda pazarım bile yok ama ben işimi çok seviyorum.Ama hayat bu başka şeyleri bazen çok gereksiz durumlarda bile dağılabiliyoruz.İyiki bir mesleğim var ve ben güçlü kendi ayaklarının üzerinde durabilen bir kadınım diye düşünmeyi unutma .Hergün ben bugün de kötüyüm diye başlama mesela güne iyiyim daha da iyi olacağım de kendine

Zaten ben mesleğimi sevip sevmediğimi sorguladıgım an battım sevmiyorum sanki itiraf edemiyorum sevmek zorundayım su saatten sonra baska meslek olmaz

Eğleneceğiniz bir şeyler yok mu?
Stand up, komedi filmi, eğlenceli bir kaç arkadaş yada sizi zihin olarak her seyden uzaklaştıracak bir aktivite?

Merhaba maviay makina üzerine mi tasarım yapıyorsun?Ön lisans mezunusun sanırım Haklısında

Bende de oluyor acayip agresifleşiyorımm aynaya bakmak istemiyorum kendimi çirkin hissediyorum hırçınlaşıyorum kısaca Ayda 1 hafta depresyona giriyorum

Monotonluktan olmuştur bence kendinize aktiviteler bulun ilginizi çekicek bi kursa gidin yada arkadaşlarınzla yada kardesınızle haftasonu kaçamağı biyerlere gidin kalın mekan değişikliği olur sizede emınm iyi gelecektir:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X