- 10 Temmuz 2011
- 1.530
- 15
- 158
- Konu Sahibi kelebek_93
-
valla geliyor.adam soba borusu gibiydi pöfür pöfür sigara içerdinasıl gelmesin? otobüstesin biri geliyor sigara içmiş eee aynı koku haliyle gelir ama tabii hemen beraberinde cinlerim. afakanlar basıyor yaptıklarını düşününce sinir oluyorum. nefretim artıyor.
evet çok kötü bir duygu ondan daha beter bir an karşımda görüyor gibi oluyorum ve yıkılıyorum o başka ellerde mutluyken ben onun hayaliyle yaşıyorum
Gelmez mii
Ama parfüm kokusu değil, resmen teninin kokusunu duyuyorum. Sonra göğsünde, o kokuyu içime çeke çeke uyuduğum günleri hatırlıyorum
Düşünüyorum da, kim bilir belki güzel günler yakındır...
Maleseff geliyor,, içimde hissediyorum adeta ama yok yanımda malesef.. Keşke olsa ama yok
Gelmez olurmu...
Hiç beklemediğim bir anda teninin kokusu geliyor ve sanki yanımdaymış gibi içime çekiyorum onu hissediyorum...
Kıyamam tatlım yaa
Hepimiz aynı duygular içerisindeyiz.
Hiç ummadığım anda o kokuyu hissediyorum. Mahvoluyorum ya.. onunla geçirdiğim vakitler geliyo aklımaa ..
Yalnız değilsin canım
Bende çok istiyorum yanımda olsun yine herşey eskisi gibi olsun ama olmuyor işte o gitti beni terketti
Hemde her an her saniye geliyor teninin kokusu burnuma sanki hep yanımdaymış gibi gitmemiş hiç benden sanki az sonra sımsıkı sarılacakmış da " meleğim seni çok özledim " diyiverecekmiş gibi geliyor işte o an bir kez daha ölüyorum yaşarken...
Aynen onunla geçirdiğim o güzel günler o mutlu anlar...
Hiç birini unutamıyorum çünkü hepsi benim için çok özeldi... Nasıl geçicek bu acı...
İlk ben terk ettim onu, yapamadım geri döndüm ama o bunu affedemedi beni o terk ettii şimdii hak ettim ama benn
Kıyamam tatlım yaa
Boşver üzülme artık.
Hayırlısı böyleymiş deyip gecicez
Hayırlısı böyle ama pişmanlık varsa daha kötü iştee..
Bu yaptıklarım aklıma gelince daha kötü oluyorumm, onu suçlayamıyorumm.. Dön diyemiyorum çünkü yüzüm yok.. Çok kırdım çok üzdümm onu..
Şimdi akıllandım ama giden gittikten sonra neye yararki
ah canım ah...
geçmişe götürdün beni... eski sevgilimle ayrılığımızın ilk dönemlerinde burnuma parfümünün kokusu gelirdi bir anlığına.. bazen yerimden sıçratırdı acaba yakınlarımda mı die etrafa bakardım. sonraları bir kız arkadaşımın abisi de aynı parfümü kullanıyormuş, kız arkadaşım çok sevdiği için kullanmaya başlamıştı da öyle alışmıştım.. ama alışmak çok zordu hele ki başlarda sırf onu hatırlattığı için arkadaşıma yapışırdım
Haklısın canım ama elden ne gelir ki
Olmuşla ölmüşe çare yok. Artık önümüze bakıcaz.
Gidenle de ölünmüyor ki
Aynen canım şuan o durumdayım bende
Dışarda o kokuyu hissetsem hemen etrafa bakıyorum ama yok işte
Gerçekten alışmak çok zor bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?