Çok sağolun.Ay neguzel dert ya... kipir kipir genclik zamanlari... heycanlar bekleyisler...
Ya ama ben şöyle hissediyorum. Yani arkadaşlıktan farklı. Mesela ikimiz yalnız olalım,sohbet edelim istiyorum. Bu aşk değil ama... Ne bileyim,onunla olmaktan hoşlanıyorum. Kendime bile itiraf edemediğim bazı şeyler var.Açıkça söylemelisin. Madem hem ilişkini bitirmek hem de arkadaş kalmak istiyorsun, kabul ederse aynısını söyle ona
Yazın yüz yüzeyken söyleyebilirsin, beklemek istemiyorsan da telefonda aç konuyu
Evdeki neti kapattır, o parayı 2 ay biriktir
Psikoloğa git.
Ne burda açılan konular sana göre
Ne de bu saatte uyanık olman.
Yaş 18 ama, akıl 12 hiç kusura bakma
Çok sevdiğini,ileride benimle evlenmek istediğini söylüyor sürekli. Ama çok yoğunum deyip günlerce aramıyor,sormuyor.açıkça söyle uzaktan ilişki yürümüyor senin arkadaşlığını seviyorum diye. zaten pek önemsemiyor belli ki.
Flört aşamasında kalın istiyorsun hep sanırım ama mümkün görünmüyorYa ama ben şöyle hissediyorum. Yani arkadaşlıktan farklı. Mesela ikimiz yalnız olalım,sohbet edelim istiyorum. Bu aşk değil ama... Ne bileyim,onunla olmaktan hoşlanıyorum. Kendime bile itiraf edemediğim bazı şeyler var.
Evdeki neti kapattır, o parayı 2 ay biriktir
Psikoloğa git.
çok acımasızsınız yahu. burada yaşı büyük olup da "görümcem evimde tuvalete girdi ne yapmalıyım" diye konu açan var. kızın sorusu gayet masum. psikolojik destek almasını gerektiren durum ne?
size de millet dobra vs dedi diye iyice yazmış olmak için yazıyorsunuz.
Dobralık adı altında insan kalbi kırmak marifet değildir. Bence siz bir uzmandan insan psikoloji ve iletişimi hakkında ayrıntılı bilgi ve yardım almalısınız. İyi geceler.Evdeki neti kapattır, o parayı 2 ay biriktir
Psikoloğa git.
Aslında kısmen doğru söylüyor. Konu sahibi hergün burda. Okuyup yorum yapmadığı konu kalmadı. Henüz 11.sınıf ders çalışması gerek. Burada orta yaşlardaki kadın sohbetlerine bu kadar takılmamalı.çok acımasızsınız yahu. burada yaşı büyük olup da "görümcem evimde tuvalete girdi ne yapmalıyım" diye konu açan var. kızın sorusu gayet masum. psikolojik destek almasını gerektiren durum ne?
size de millet dobra vs dedi diye iyice yazmış olmak için yazıyorsunuz.
Üye olalı 1 ay dolmamışBugün yorumları okudukça çıldırmamak elde değil :)
Normalde asla yapmayacağım bir şeydir fakat gerçekten sınırlarınızı fazla zorlayan yorumlarınızla karşılaşıyorum.
Yazmış olmak için yazmak, gencecik bir kalbi kırmak, azarlamak, hemen psikolojiye vurmak, uyanık olma saatine kadar karışmak, ve akıl yaşı ile ilgili yorum yapmak...
Gerçekten çok acımazsızsınız. Belki bu yorum da benim haddime değil ama içimde kalmasını istemedim.
Yavaş yahu. Konu sahibine yazdım
Haklıyım da. Lise öğrencisiyken kadınlarklune siyah nokta maskesi bakmaya gelirdim.
Yaşın yakın sanırım, empati kurdun, ama
Bırak o konuşsun, kendi cümleleriyle.
Kız sıkıntılı ergenlik geçiriyor zaten. Uzman olan da burdan yardım edemez. Gitsin psikoloğa anlatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?