size göre normalmi bendemi arıza

Ben de cok kıskancım kalp attıgı anda her yerden silerim eşimin telinden engellerim

yaşadığı sorunlardan kasıt ne tam olarak onu anlamadım ama neyse önemli değil.
mesela görücü biryle tanıştı daha çok yeni olmasına rağmen adamdan canımlar cicimler beklio sürekli arnmak istiyo bende yani ilerde söyler felan diodum o senin zorlamanla rayacaksa önemi varmı felan diodum romantik şeyler söylemiş cevap alamamış bunu anlatıo eşimin yanında oda iyide siz daha yeni tanışmadınızmı diye tepki gösterdi bende mutfakta kızdım neden anlatıosun benimle dertleş konuşta eşimin yanında hoş olmadı dedim

Net bir şekilde mesafe koymanız lazım. Eşin de sen de. Eşin açmasın telefonlarını. Sosyal medyada da arkadaş olmasın. Çok sinir bozucu bir durum.

Bizimde ailecek görüştüğümüz arkadaşlarımiz var esiyle is yerinden arkadasiz ve daha evlenmeden evvel tanisiyoruz ustelik nobet tuttuk onca sene ona ragmen asla dönüp de is arkadaşımı aramam eşini ararim ulaşamasam da msj atarim yine hatun kişiye asla nöbetler dışında muhattap olmazdim ariza sende degil canim arkadaşında. Cikar hayatindan sil sosyal medyadan.

bukadar samimiyet yanlıs.esinize kızmayın arkadasınızı arayıp sormayın engelleyin esinizdende

kötü kalpli biri degil diye hata yapmayck degil

Arıza demek doğru olmaz da bence siz art niyetli ve kıskançsınız, bana biraz özgüvensizmişsiniz gibi geldi. ne var ki çok yakın arkadaşınız eşinizin doğum gününü kutlamışsa? tek koca sizde yok ki eğer bu kadar kendinize ve eşinize güvenmiyorsanız hiç sosyal ortamlarda bulunmayın böyle kuşku içerisinde yaşamayın bence..

Son düzenleme:

İyi de tabiki kutlanır ama bu samimiyette level atlamış, rahatsız olunduğu söylenmesine rağmen.. Arkadaşı yerine onu araması kalpler koyulup arkadasını es geçmesi.. Bu bence özgüvensizlik değil, ilişkiyi bitirmesi o kızın özdenetimini kazanması için şart. Kenflne güven başka, kendine güvenden dolayı rahatsız olduğun şeyleri gözden çıkarmak başka

haklı olabilirsiniz ama ben katılmıyorum , benim eşime ve kendime güvenim tamsa dediğiniz gibi değil arkadaşım , Adriana Lima'nın bile eşime yazdığını hissetsem yine de konun üstünde durmam çünkü eşimi ve kendimi bilirim, burada arkadaşa güvensizlikten çok eşe güvensizlik söz konusu bence..

kuşku duyduğum birşey yok sadece bana yanlış gelen şeyler size göre normalse sevliyseniz aynı durumu yaşadığınzıda sıkıntı yapmazsınız arkadaşınız böyle özensiz davranırsa da sorun etmezsiniz umarım ne sıkıntı ne zaten onu bile anlamamışsınız :))))

ben eşimede kemdime sonsuz güveniyorum evliliğime ilişkime saygısı olmayan arkadaşımı çıkardım hayatımdan sadece hayata bazı yazılı olmayan kurallar vardır bu yaptığı bence ona uymuyo eşimin yanında ilişkisinin sacma detaylarının sorunlarını anlatması en başında hoş olmadı ki uyardım zaten budamı güvensizlik yaptığı şey bana göre anladınız umarımm

evliyim canım, eşime ve kendime de güvenim tam o yüzden sorun etmedim hiç etmem de böyle basit konuları, biraz rahat olmak lazım.

bence hayatınızdan o kızı çıkarmak da doğru olmamış, görüşmediğinizi bildiği için eşiniz onunla daha rahat iletişime geçebilir isterse
etmemeye devam edin ben ederim çünkü benim bir duruşum var hayata insanlara karşı
siz eşinize bu konuyu hissettirdiyseniz o zaman aklında yokken bile aklına düşürmüş olabilirsiniz üstelik 7,8 senedir hayatınızda olan birisini bence hayatınızdan biranda çıkarmak da doğru olmamış, görüşmediğinizi bildiği için eşiniz onunla daha rahat iletişime geçebilir isterse

öz denetimi yok haklısnız bu eşe yada ona güvenmmeemk değilde saygı ilişkiye evliliğime durulması gereken noktada durmayı başaramıyo bütün ilişkileri böyle zaten durup düşünüce ben sorunlu birini çıkardım hayatımdan sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…