ki benim tersimi iyi biliyo ki ona öyle alışmıştım kötü kalpli biri olmadığını biliyorum ama en başında eşimin yanında saçma şeyler anlatması çok gözüme battı çıkardım hayatımdanSize huzur vermeyen, kafanıza takılan ve hareketlerinden hazzetmediğiniz arkadaşlarınızı çıkarın zaten hayatınızdan.
Niyet okuyamayız haliyle, ama anlattıklarınız benim de gözüme battı, rahatsız olduğunuzu söyleyip uyardığınız halde yapması kısmı esas. Eşinize karşı bir yaklaşım isteminde olmasa bile lakayt, umursamaz ve saçma. İyi olmuş arkadaşlığınızı sonlandırdığınız.
yok zaten uzak duruyodum eşimi aradğından beridirde görüşmüyodum ama doum günü olunca bir kahve hatrı var hesabı duvarına yazdık eşimle birlikte kalp koyması bende pimi çekti resmenNeden gorusmeyi tamamen birakmiyorsunuz? Bir de oyle deneyin. Kendisi vazgecilemez biri degil anladigim kadariyla.
haklıyım dimiSizde esinizde uzak durun esiniz aradiginda acmasin ne gelirse arkadas takimindan geliyor
bende çok dikkat ederimYa insan arkadaşının eşinden ekstra bi çekinmez mi yaa ben anlayamaıyorum. Anlattıklarınıza göre evet ufaktan ufaktan bi sırnaşma söz konusu.. Hem yorumunu görmedim demiş hem de beğenmiş. Bu nasıl iş?
Bitirmekle iyi yapmışsınız.
bende eşimde akadaşlığa cinsiyet koymuyoruz ama velakin rahatsız eden şeyler yaptı ve yazılı olmayan kuralar vardır hayatta bu yaptıkları onlara uymadıoncelikle sunu soyliyim ben arkadaslarimin kocalarini ararim onlar da beni arar , esim de arar falan filan yani kisacasi biz arkadasliga cinsiyete gore bakmayiz
ama benim bi arkadasim esime oyle kalpli malpli yorumlar yapsa pazar sabahi bismillah gozunu acmadan kocami arasa sirf bahaneyle brnde rahatsiz olurdum ve gorusmezdim cok net..
mesafe iyidir , arkadasinizin yaptigi dostluk arkadaslik vs diil baska birsey
ya benim şarjım bitmek üzereydi eşimin telinde aradım bir kaç gün sonra aramalara başladı aptal insana kaç kere söyledim rahatsız olduğumuAy yılış yapış insanlardan nefret ediyorum. İyi etmişsiniz keserek ilişkiyi. Eşim arkadaşlarımın hocası, gayet yakınen tanır. Kimsede numarası yok. Ne münasebet yahu?
katiliyorum size , zaten bakis acimi anlayin diye basta cinsiyete gore arkadaslik yapmadigimi yazdim , ben bilr rahatsiz olurdum sizin arkadasinizinki gibi tavirlardanbende eşimde akadaşlığa cinsiyet koymuyoruz ama velakin rahatsız eden şeyler yaptı ve yazılı olmayan kuralar vardır hayatta bu yaptıkları onlara uymadı
çıkardım zaten ama haklımıyım benmi çok abartım diye düşünüdmkatiliyorum size , zaten bakis acimi anlayin diye basta cinsiyete gore arkadaslik yapmadigimi yazdim , ben bilr rahatsiz olurdum sizin arkadasinizinki gibi tavirlardan
bence huzursuz olacaginiza cikarin hayatinizdan arkadasinizi
bitrdim arkadaşlığımıBenim cok umrumda olmazdi. Sizin durumunuzda muhtemelen kiz arkadaşınız sizi rahatsiz etmek icin bile bile yapmis.gorusmeyin olsun bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?