size göre normalmi bendemi arıza

Haklı olabilirsiniz ancak benim anladığım eşine güvenmeme durumu yok kaldı ki eşinin mesafeli oldupu da belli ya da ağır adam olduğu, sanırım konu sahibinin rahatsızlığı kızın lakaytlığı,ben de mesela gereksiz samimiyetlerden hoşlanmam bişey olacağından değil arkadas eşleri ile p çizgiyi kaçırmama taraftarıyom

ben sizin kadar basit düşünen biri değilim

ben sizin kadar basit düşünen biri değilim
mantıklı bir şekilde size yardımcı olmaya çalıştığım bir konuda hakaret etmenize gerek yoktu, herkesin düşünce yapısı kendisine, siz sormuşsunuz size göre NORMAL Mİ diye bende NORMAL dedim dışardan gözüken şekliyle konunuzu anlattım ben yapıcı yaklaştım ama tutumunuz ortada, muhatap olmaya değmez.

saçmalayarakmı yardımcı olmya çalıştınız tarzınız düşnce yapınız bu konuyu anlamaya yetmeyeceği belli ben artık saçma yorum yapmayın

saçmalayarakmı yardımcı olmya çalıştınız tarzınız düşnce yapınız bu konuyu anlamaya yetmeyeceği belli ben artık saçma yorum yapmayın
gerçekleri söylemek ne zamandan beri saçmalamak olmuş? madem gerçekleri duymak istemiyordunuz neden sizce NORMAL mi diye sordunuz? neyse seviyenize inmeye değmezmiş gerçekten

Ben anladım sizi,fazla fazla rahat, zira ilişkilerini dahi detaylıca anlatıyormuş, ben hak verdim size ben de bitirirdim,eşimin aklına karpuz kabuğu düşürmek değil kendim için enerjim için tavırlarını sevmediğim birini çıkartırım isterse 10 yıl hukukumuz olsun.. Görgü şart.

yani kız kıza dertleşilir erkeğin yanında hoş değil. biz aileden böyle gördük belki de o yüzden bize ters geliyo.

görgü ve tavır duruş meselesi iste artık sinir olmaya başladım çünkü geldiğinde acaba bir saçmalık yapacakmı diye düşünüodum yaptığı herşey batmauyada başladı

yani kız kıza dertleşilir erkeğin yanında hoş değil. biz aileden böyle gördük belki de o yüzden bize ters geliyo.
aile ile alakası yok bu herkisn düşünebileceği çok basit birşey saf salak diodum artık saçmaladığı içinde görüşmek istemiodum batıodu her hareketi

Konuyu güzel anlatıyorsunuz da, Allah aşkına bir nokta virgül birşey koyun da, gözlerimiz kör olma derecesine gelmesin.
Bu kadar zor olmamalı yahu..
En azından hakediyoruz değil mi bunu :)
Konuya gelince de öyle bir insan benim arkadaşım olamazdı.. Yani böyle bi arkadaşlık normal değil zaten.
Aynısını ben yaşasam ağzının payını veririm.

Çok doğru karar vermişsin öyle bir arkadaş hiç olmamış gibi hayatına devam et ne gelirse böylelerinden gelir. Haddini bilmeyen insanlardan herşey beklenir. Benimde çocukluk arkadaşlarım var eşiminde yıllardır tanıdığı telefonda numarası bile yoktur özel günler olsun hep beni ararlar sonuçta yanımda telefonu vermek zor değil.En iyisini yapmışsın kesinlikle uzak durman gereken bi şahıs..

sabah oldu olay biraz acele ve sinirle yazdım, eşimde abartığımı söyledi ağzını payınıda aldı

haklisiniz bende ayni seyi yapardim. zaten rahatsiz olduklarimizdan uzak durmaliyiz. hisler kuvvetli

Yüzsüzlüğe gel tabıkide iyi olanı yapmışsın ama dikkat et bak haklıyken hemen haksız duruma düşürür böyleleri sadece begenı yapıp görmedim demesi muamma beğeni yaparken görmeden mi yaptın begenini? Sacmalıga bak. Bence açık açık arkadasının eşini aradıgını rahatsz ettiğini ortak arkadas dost kim varsa anlat. Hatta ben olsam bu işe fesatlıksa fesatlık sokar kocanın adına yazarım whatsptan bakalım sana cvp neler yazacak?? İşte aradın gecenlerde pek konusamadım hayırdır benım hatunla aranızda bi problem mi var falan yazıp yemlesen bunu bence yer mi yer??

Konuyu okurken arkadaşınızın ağzına kürekle vurmayı hayal ettim bir an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…