haklı olabilirsiniz ama ben katılmıyorum , benim eşime ve kendime güvenim tamsa dediğiniz gibi değil arkadaşım , Adriana Lima'nın bile eşime yazdığını hissetsem yine de konun üstünde durmam çünkü eşimi ve kendimi bilirim, burada arkadaşa güvensizlikten çok eşe güvensizlik söz konusu bence..
ben sizin kadar basit düşünen biri değilimbence hayatınızdan o kızı çıkarmak da doğru olmamış, görüşmediğinizi bildiği için eşiniz onunla daha rahat iletişime geçebilir isterse
siz eşinize bu konuyu hissettirdiyseniz o zaman aklında yokken bile aklına düşürmüş olabilirsiniz üstelik 7,8 senedir hayatınızda olan birisini bence hayatınızdan biranda çıkarmak da doğru olmamış, görüşmediğinizi bildiği için eşiniz onunla daha rahat iletişime geçebilir isterse
mantıklı bir şekilde size yardımcı olmaya çalıştığım bir konuda hakaret etmenize gerek yoktu, herkesin düşünce yapısı kendisine, siz sormuşsunuz size göre NORMAL Mİ diye bende NORMAL dedim dışardan gözüken şekliyle konunuzu anlattım ben yapıcı yaklaştım ama tutumunuz ortada, muhatap olmaya değmez.ben sizin kadar basit düşünen biri değilim
saçmalayarakmı yardımcı olmya çalıştınız tarzınız düşnce yapınız bu konuyu anlamaya yetmeyeceği belli ben artık saçma yorum yapmayınmantıklı bir şekilde size yardımcı olmaya çalıştığım bir konuda hakaret etmenize gerek yoktu, herkesin düşünce yapısı kendisine, dışardan gözüken şekliyle konunuzu anlattım ben yapıcı yaklaştım ama tutumunuz ortada, muhatap olmaya değmez.
gerçekleri söylemek ne zamandan beri saçmalamak olmuş? madem gerçekleri duymak istemiyordunuz neden sizce NORMAL mi diye sordunuz? neyse seviyenize inmeye değmezmiş gerçektensaçmalayarakmı yardımcı olmya çalıştınız tarzınız düşnce yapınız bu konuyu anlamaya yetmeyeceği belli ben artık saçma yorum yapmayın
öz denetimi yok haklısnız bu eşe yada ona güvenmmeemk değilde saygı ilişkiye evliliğime durulması gereken noktada durmayı başaramıyo bütün ilişkileri böyle zaten durup düşünüce ben sorunlu birini çıkardım hayatımdan sadece
yani kız kıza dertleşilir erkeğin yanında hoş değil. biz aileden böyle gördük belki de o yüzden bize ters geliyo.mesela görücü biryle tanıştı daha çok yeni olmasına rağmen adamdan canımlar cicimler beklio sürekli arnmak istiyo bende yani ilerde söyler felan diodum o senin zorlamanla rayacaksa önemi varmı felan diodum romantik şeyler söylemiş cevap alamamış bunu anlatıo eşimin yanında oda iyide siz daha yeni tanışmadınızmı diye tepki gösterdi bende mutfakta kızdım neden anlatıosun benimle dertleş konuşta eşimin yanında hoş olmadı dedim
aile ile alakası yok bu herkisn düşünebileceği çok basit birşey saf salak diodum artık saçmaladığı içinde görüşmek istemiodum batıodu her hareketiyani kız kıza dertleşilir erkeğin yanında hoş değil. biz aileden böyle gördük belki de o yüzden bize ters geliyo.
sabah oldu olay biraz acele ve sinirle yazdım, eşimde abartığımı söyledi ağzını payınıda aldıKonuyu güzel anlatıyorsunuz da, Allah aşkına bir nokta virgül birşey koyun da, gözlerimiz kör olma derecesine gelmesin.
Bu kadar zor olmamalı yahu..
En azından hakediyoruz değil mi bunu :)
Konuya gelince de öyle bir insan benim arkadaşım olamazdı.. Yani böyle bi arkadaşlık normal değil zaten.
Aynısını ben yaşasam ağzının payını veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?