size göre normalmi bendemi arıza

jaippur

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
1.756
1.453
333
49
herkese merhaba bu konuyu gercekten merak ettim bendemi arıza bir kız arkadaşım var 7 - 8 senelik arkadaş birbirimizin herşeyini biliriz görüşürüz ailecede görüşürüz eşimin yanında ilişkilerinin olmadık şeylerini anlatması en başta beni rahatsız etti ki söyledimde uyardım kibarca erkekler böyle şeyleri sorun eder diye
neyse eşimin doğum gününde zaten arayıp kutlamış baya bir zaman gecti 1 2 hafta kadar eşimin ablasıda doğum günü için pasta feln alıp bize geldiler oturmaya mum felan koyup üfledik ablasını küçük kızı var onun isteği ile dayıma pasta aldık mum üflesin felan diyince bende resimleri sosyal sitelerimde paylaştım haftasonu oldu bu pazar sabahı saat onda bu arkadaşım eşimi arayıp kutluyo ki gercek doğum günün olduğu gün zaten kutladı eşimde zaten kutlamıştın diye kapatmış hfta içine denk geliodu ozaman bir şey demedim ama dah biz hafta sonu biz yataktayken araması beni ara dimi birliteyiz zaten biliosun bir şey demedim yine bir kaç gün sonra bana ulaşamıyo eşimi arıo jaippura ulaşamadım bana ulaşamyınca eşimi arıyo yaz whatsaptan bekle dimi en azından söyledim rahatsız olduğumu belli ettim ve bir aydırda mesafeliyim bunundün doğum günü eşim de arkadaşın kutlayalım dedi duvarına ikimizde yazdık kutladık aa bir baktım eşimin yazdığı kutlama yourma teşekkürler kalpler bana sadece kuru bir beğeni bende altına yorumda baya bir giydirdim benim yazmama o kadar memnun olmadın eşime kalp koydunn bana yokmu çok üzüldüm diye güldüm aa baya kalabalıktı sana unutum yazmış ki kızdığım noktada şu ben kimsenin eşini ne kadar samimi olsamda asla ama asla aramam sosyal medyadan eklemem eşimde mesela onun bir arkadaşı beni arasa yada öyle kalp koyacak felan yok yani öyle bir şey sabah gelirken aradım işte çok değer vermesiymiş saçma sapan kavga ettim ya dedim onun bir arkadaşı ben arasa yada öyle kalpler felan
asla eşim böyle birşey olacak asla asla onun nasıl bir arkadaşı beni aryamaıyorsa oda arayamaz ada o şekilde yorum yapamaz bana göre normal değil ve arkadaşlığımı bitrdim siz ne düşünüyorsunuz

Size huzur vermeyen, kafanıza takılan ve hareketlerinden hazzetmediğiniz arkadaşlarınızı çıkarın zaten hayatınızdan.
Niyet okuyamayız haliyle, ama anlattıklarınız benim de gözüme battı, rahatsız olduğunuzu söyleyip uyardığınız halde yapması kısmı esas. Eşinize karşı bir yaklaşım isteminde olmasa bile lakayt, umursamaz ve saçma. İyi olmuş arkadaşlığınızı sonlandırdığınız.

Ya insan arkadaşının eşinden ekstra bi çekinmez mi yaa ben anlayamaıyorum. Anlattıklarınıza göre evet ufaktan ufaktan bi sırnaşma söz konusu.. Hem yorumunu görmedim demiş hem de beğenmiş. Bu nasıl iş?
Bitirmekle iyi yapmışsınız.

Size huzur vermeyen, kafanıza takılan ve hareketlerinden hazzetmediğiniz arkadaşlarınızı çıkarın zaten hayatınızdan.
Niyet okuyamayız haliyle, ama anlattıklarınız benim de gözüme battı, rahatsız olduğunuzu söyleyip uyardığınız halde yapması kısmı esas. Eşinize karşı bir yaklaşım isteminde olmasa bile lakayt, umursamaz ve saçma. İyi olmuş arkadaşlığınızı sonlandırdığınız.
ki benim tersimi iyi biliyo ki ona öyle alışmıştım kötü kalpli biri olmadığını biliyorum ama en başında eşimin yanında saçma şeyler anlatması çok gözüme battı çıkardım hayatımdan

Neden gorusmeyi tamamen birakmiyorsunuz? Bir de oyle deneyin. Kendisi vazgecilemez biri degil anladigim kadariyla.
yok zaten uzak duruyodum eşimi aradğından beridirde görüşmüyodum ama doum günü olunca bir kahve hatrı var hesabı duvarına yazdık eşimle birlikte kalp koyması bende pimi çekti resmen

Ya insan arkadaşının eşinden ekstra bi çekinmez mi yaa ben anlayamaıyorum. Anlattıklarınıza göre evet ufaktan ufaktan bi sırnaşma söz konusu.. Hem yorumunu görmedim demiş hem de beğenmiş. Bu nasıl iş?
Bitirmekle iyi yapmışsınız.
bende çok dikkat ederim
ki saçma sapan şeyler anlatması ilişkileri hakkında dikkat et diye uyardım böyle şeyler anlatma dedim eşimede saf kalpli anlatıyo işte diodum ama dikkat etmesi lazımdı benim için sorun olabileceğini anlaması lazımdı dimi

oncelikle sunu soyliyim ben arkadaslarimin kocalarini ararim onlar da beni arar , esim de arar falan filan yani kisacasi biz arkadasliga cinsiyete gore bakmayiz
ama benim bi arkadasim esime oyle kalpli malpli yorumlar yapsa pazar sabahi bismillah gozunu acmadan kocami arasa sirf bahaneyle brnde rahatsiz olurdum ve gorusmezdim cok net..
mesafe iyidir , arkadasinizin yaptigi dostluk arkadaslik vs diil baska birsey

Ay yılış yapış insanlardan nefret ediyorum. İyi etmişsiniz keserek ilişkiyi. Eşim arkadaşlarımın hocası, gayet yakınen tanır. Kimsede numarası yok. Ne münasebet yahu?

oncelikle sunu soyliyim ben arkadaslarimin kocalarini ararim onlar da beni arar , esim de arar falan filan yani kisacasi biz arkadasliga cinsiyete gore bakmayiz
ama benim bi arkadasim esime oyle kalpli malpli yorumlar yapsa pazar sabahi bismillah gozunu acmadan kocami arasa sirf bahaneyle brnde rahatsiz olurdum ve gorusmezdim cok net..
mesafe iyidir , arkadasinizin yaptigi dostluk arkadaslik vs diil baska birsey
bende eşimde akadaşlığa cinsiyet koymuyoruz ama velakin rahatsız eden şeyler yaptı ve yazılı olmayan kuralar vardır hayatta bu yaptıkları onlara uymadı

Ay yılış yapış insanlardan nefret ediyorum. İyi etmişsiniz keserek ilişkiyi. Eşim arkadaşlarımın hocası, gayet yakınen tanır. Kimsede numarası yok. Ne münasebet yahu?
ya benim şarjım bitmek üzereydi eşimin telinde aradım bir kaç gün sonra aramalara başladı aptal insana kaç kere söyledim rahatsız olduğumu

bende eşimde akadaşlığa cinsiyet koymuyoruz ama velakin rahatsız eden şeyler yaptı ve yazılı olmayan kuralar vardır hayatta bu yaptıkları onlara uymadı
katiliyorum size , zaten bakis acimi anlayin diye basta cinsiyete gore arkadaslik yapmadigimi yazdim , ben bilr rahatsiz olurdum sizin arkadasinizinki gibi tavirlardan
bence huzursuz olacaginiza cikarin hayatinizdan arkadasinizi

Benim cok umrumda olmazdi. Sizin durumunuzda muhtemelen kiz arkadaşınız sizi rahatsiz etmek icin bile bile yapmis.gorusmeyin olsun bitsin.

katiliyorum size , zaten bakis acimi anlayin diye basta cinsiyete gore arkadaslik yapmadigimi yazdim , ben bilr rahatsiz olurdum sizin arkadasinizinki gibi tavirlardan
bence huzursuz olacaginiza cikarin hayatinizdan arkadasinizi
çıkardım zaten ama haklımıyım benmi çok abartım diye düşünüdm

Bende bu konularada bağnaz degilimdir fakat yalan bahane ile aramak, kalpler nedir ya?

Bence hiçte abartmiyorsun ve hayatindan def etmek ile iyi yapiyorsun.

Back
X