• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

size güveniyorum

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Kızlar ben bu zamana kadar hep kafamin dikine gittim erkek arkadaşlarımdan da çekmedigim kalmadı şimdi yeni tanıştığım biti var namaz kılan düzgün temiz bi cocuk mühendis yüksek lisans yapıyor iyi biriama ben nnasıl konuscam ne zaman buluscam ne kadar samimi olmalıyım bilmiyorum bana yardım edin çünkü sabırsız davranıyor fevri davraniyoru m hep sorun oluyor bu sefer sizi dinleycem iki gün oldu azcık konustuk tanışma asamasindayuz

Valla bu devirde inanc bile inandirici degil.
Az biraz sabir ve agir baslilik

İçinden geleni yap
Bizim soylediklerimizi yapacaksan ver biz adami alalim kendimize
Hayatinin her doneminde nasıl davranacagina dair yardim alamayacagina göre

Namaz kildigini oruc tuttugunu falan bir kere unut. Bu tamamen kendisini ilgilendiren birsey. Onemli olan karsisindaki insana deger veriyor mu, merhametli mi, dinden bagimsiz etik degerleri var mi, oturup kalkmasi insan iliskileri nasil. Asil bunlara bak.

sakin ol kendini agırdan sat.bakımlı ve kendine güvenli görün.adamın ustune atlamış gözükme

YokheOTE="duduttu, post: 44750593, member: 709106"]lafmi soktun ne:)[/QUOTE]
Yok gerçekten ciddiyim
Namaz kildigini oruc tuttugunu falan bir kere unut. Bu tamamen kendisini ilgilendiren birsey. Onemli olan karsisindaki insana deger veriyor mu, merhametli mi, dinden bagimsiz etik degerleri var mi, oturup kalkmasi insan iliskileri nasil. Asil bunlara bak.
Ben bu ayrimi yapamiyorum bazen tesekkur ederim uyari icin

[QUOTEkiloluk.mye, post: 44751028, member: 424775"]sakin ol kendini agırdan sat.bakımlı ve kendine güvenli görün.adamın ustune atlamış gözükme[/QUOTE]
Biraz kilolu yum oxguvenim sarsiliyor bi yüzden 167 boy 63 kilo

ya daha bugün eski sevgilimi unutamadım geri mi dönsem sacımı başımı yoluyorum üzüntüden diye konunuz var ne cabuk diğer adama gectiniz
ayrıca aa namaz kılıyorsa müthiş biridir çok iyidir yaftası yapıştırmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum

Back
X