bey amca saç gördüğünde tahrik oluyor olacak ki böyle bi laf atmış ortaya. ben kalkıp kapalı arkadaşıma sen yanlış yapıyosun çıkar kafandaki demiyosam o herifte bunu o öğrencilere diyemez saygısızlık başka bir şey değil. eskiden açığı kapalısı çarşaflısı aynı toplumda kardeşçe yaşarmış kudurmuş bunlar kardeşi kardeşe kırdırıyorlar.
zaten dkabcıların din kültürü öğretmenliği yapmasına çok sıcak bakmıyorum
sonuçta sadece eğitim fakültesi mezunu bunu dkabcı bi tanıdık bizzat kendiside söyledi
ilahiyatcılar daha uygun diye
tanıdıklarımda var
alan bilgisi yok malesef çoğunda
Bunları da sallandıracaksın. Asıl bunları sallandıracaksın ki dışardakiler bu pislikleri yapacak güç cesaret bulamasın.
Erkeklere o Sapıklığı aşılayan kim? İşte böyle size herşey müstehak diyen, kızları her bulduğu fırsatta ayıplayan, kınayan, sokak aralarında arkalarından laf edip o kızların dedikodularını yapan, kızları oğullarına eğlencelik gören, o kızlarında bir ana babası olduğunu unutan, iftira etmekten sakınmayan kadınlar.Bir kadın nasıl bunu der anlamıyorum, erkek söylese sapıklık ruhunda var diyeceğim. Allah akıl fikir versin.
Erkeklere o Sapıklığı aşılayan kim? İşte böyle size herşey müstehak diyen, kızları her bulduğu fırsatta ayıplayan, kınayan, sokak aralarında arkalarından laf edip o kızların dedikodularını yapan, kızları oğullarına eğlencelik gören, o kızlarında bir ana babası olduğunu unutan, iftira etmekten sakınmayan kadınlar.
Bana bir Erkeğin anasını, eşini gösterin, size o erkeğin kim olduğunu söyleyeyim. Çocuklar ailelerin aynasıdır, bir erkek çocukken hangi zihniyetle büyürse karakteri, ruhu o zihniyeti yansıtır.
Aynen öyle, çocukları nasıl yetiştirirsen o kimliğe bürünür, bu sadece erkek çocuğu için geçerli değil, kız çocuğunu da daha minnacıkken rujlarla, allıklarla süsler benim kızım Büyüyünce gelin mi olacakmış, kime aşıksın söyle bakalım dersen, o çocuk hayattaki tek amacın gelin olmak olduğunu sanar.Doğru söylüyorsun Mune, ben yeğenimi almaya gitmiştim, anaokulunda seminer vardı, pedagog vardı , velinin birisi konuşuyor benim oğlum çok canlar yakacak falan diye. Pedagog kızdı, çocuklarını bu şekilde büyütmeyin benim oğlum çok canlar yakacak, göster oğlum amcaya dedeye pipini, vs. vb. bunları yapmayın dedi. Ben Özgecan için "kuyruk sallamıştır, adam boşu boşuna tecavüz etmez" diyeni gördüm. İşte onlar böyle anaların çocukları.
Bunu bende merak etmişimdir hep, sadece böyle bir olayda değil, bir insan mağdur olur, haber yaparlar, mağdur olanın adı çarşaf çarşaf yayınlanır, zanlının adı x.x diye geçer, yazın adını, yazında yanımızda yöremizde biriyse şöyle okkalı iki çift laf söyleyelim kendisine.Nicin ismi gizleniyor boylelerinin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?