"Size herşey müstehak"! Bunu söyleyen bir kadın öğretmen..!

bunu diyen öğretmenmiş! atalarımızın her sözü nasıl da güzel;
okumak cahilliği alır eseklik baki kalır!!

Özür dileyince her şey bitti yani öyle mi?! Ne ala memleket. O çocukların kafalarında yaratılan algı ne olacak peki? Allah'ın gerizekalısı demezler mi sana bu Ülke'de başı kapalı kadınlara da maalesef ki tecavüz edildi. Onlar da sokaklarda başı açık bayanlar gibi sözlü ya da fiziksel tacize uğradı.

okullarda din dersi diye birşey olursa bunlar kaçınılmaz.
Yok yani yarın biri çıkıp kuran dersinde karılarınız sizi dinlemezse hafifçe dövün diye öğretse kimse bir şey söyleyemez.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi'nin ahlaksızlar tarafından veriliyor olması ne kötü.

Benim de 7.sınıfta 99 Marmara depremini Nuh Tufanı ile bağdaştırıp depremin ahlaksız insanlar yüzünden olduğunu iddia eden bir din bilgisi öğretmenim vardı. Kötü bir kadın değildi aslında ama bu sözlerine şok olmuştum.

Din ksımını bilmiyorum ama Kültür ve Ahlak kısmını almamış bu öğretmen olacak zat.
O derslerde başka yerlerdeydi zaar.

Cematin yetiştirdikleri nefret tohumları , başka alanlardada kendilerini gösterecekler , şikayetten geri kalmamak gerek aferin veliliere bunlar o kadar takıntılı ki oysa namazı kılıp başını örtüyorsan ağzından bunlar çıkmamalı hep kendileriyle çelişiyorlar

Kadın öğretmenin' in ismi lale yıldız ileri başka okula tayini çıkmış orada çocukları yanlış fikirlerle zehirliyecek ve aşağlıyacak, ego tatmini yapacak ve mutlu olacak o cennete girecek ya diğerler cehennemlik ya ona göre

. 7.4 yetmedi mi diye turban protestolarinda pankart acan ruh hastalari vardi dimi bide...Aklima geldi sinirlerim zipladi yine..

. 7.4 yetmedi mi diye turban protestolarinda pankart acan ruh hastalari vardi dimi bide...Aklima geldi sinirlerim zipladi yine..

Evet aynen. Bu zihniyet şimdi intikam alıyor düşün depremin bile kendileri için olduğunu düşünecek kadar egositler...

demek ki neymiş birileri tehlikenin farkında mısınız derken rüya görmüyormuş.
Korktuğumuz başımıza geldi.
Bu arada lale yıldız ileri (adı bu) görev yeri değiştirilmiş başka çocukların da beynini karartsın diye.
zaten kuran dersi diye bir ders olur mu ya , işte olursa bunlar olur.

birde o depremi yasayan biri olarak insanların ne kadar acı cektigini bizzat gordugumden orda bulunan tum insanların ahını aldıklarını unutmasın boyle dusunenler gercekten Allaha inancı olan kimse bir felakatin ardından bu gibi seyler dusunemez zaten

Ben şaşırmadım bu habere. Ne yazık ki son yıllarda tecavüzün mini etekten vs den kaynaklandığı konusunda gittikçe artan bir densizlik var. Ve bu oran git gide artacak gibi görünüyor. Çok üzülüyorum. Bu ülkenin çocuklarının hak ettiği eğitim bu değil. Bu zaten eğitim değil, ruh hastası yetiştirme programı. Bu ülkede anaokulundaki çocuklara oje sürersen cehennemde yanarsın eğitimi veren bir çok kurum var. Bu basına yansıyan bir olaydı kim bilir basına yansımayan ne manyaklıklar var daha çocuklarımıza aşılanmak istenen. Bu günlere gelmemizde katkısı olan herkes için tez zamanda aynı şeyi diliyorum. Dileğim bende kalsın.

Bu gibi seslerin artacagı zaten belliydi. Normaldir yani... Yazınca taşlanıyorduk ama bu gidiş mecburi bir gidiş. Karşı durmazsan çogalırlar böyle böyle.

Bu gibi seslerin artacagı zaten belliydi. Normaldir yani... Yazınca taşlanıyorduk ama bu gidiş mecburi bir gidiş. Karşı durmazsan çogalırlar böyle böyle.
''Herkese saygı duymalıyıııız''cı liboşlar sağ olsun memleket yobaz doldu. Keşke Atatürk gibi faşist(!) bir lider daha gelse bu ülkenin başına.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…