Size ihanet eden arkadaşa nasıl davranırsınız?

ladymera

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
194
295
18
Çok yakın arkadaşım. Her derdini, her sırrını biliyorum. Benim yüzüme gülüp arkamdan iş çevirdiğini öğrendim. Meğer bana hep yalan söylüyormuş. Yıllarca ona psikolog gibi davrandım. Her derdini geldini bana anlattı. Kötü zamanlarında sürekli yanındaydım. Meğer kötü zamanlarını benimle, iyi zamanlarını başkalarıyla geçiriyormuş. O iyi zamanlarında da benim dedikodumu yapıyormuş. Siz benim yerimde olsaydınız nasıl tepki verirdiniz?

Tepkiye gerek varmı? Direk hayatımdan çıkarırdım asla birdaha hayatımın bir parçası olmamak üzere.

Senin derdini başkasına anlatmadan ne arkadaş ne dost olur.baskariyla senin sirrini derdini konusandan ne hayır gelecek.hic konuşma.seninle konuşmasına fırsat verme.tabii eminsen bunları yaptığına böyle yap bence.ben bı daha yüzüne bakmadım o arkadaşlarımın.yolda görsem yürüdüm geçtim.kendi yaptığına utansın dicem ama utanmaz oluyo bazıları.

Yaptıklarından eminseniz tepkisiz kalıp iletişimi kesmek en doğrusu. Kendisini açıklamasına bile fırsat vermeyin o kadar net olsun tavrınız. Bunun dışında yapacağınız her şey yüz göz olmak olur.

Doğruluğu kesin. Bir tek ona anlattığım bir sırrımı başkalarından duydum. Sadece o biliyordu.

Emin olmak için gayet yeterli bence de.
Sizin içinizden nasıl bir tepki vermek geliyor?

Ben sanırım önce bunu yüz yüze kendisi ile konuşur, yüzüne vurur ve nasıl bir savunma getireceğini izlemek için beklerdim. "Doğrusunu bildiğim yalanları dinlerken ben" capsleri var ya, o hesap. Aslında eğlence bile çıkabilir buradan size.
Bir ihtimal özür diledi diyelim (Ki sanmam), kabul etmezdim.

Ardından kendisine, ben gibi bir kötü gün dostunu kaybettiği için ne kadar salak olduğunu söylererek, her yerden engeller ve hayatımdan çıkarırdım.

Güvenme dostuna , dostunun da dostu vardır. Hayat felsefem

Şaka bir yana arkadaşlarımla sadece güncel konuları konuşacak kadar samimiyimdir, kimseyle sırlarımı paylaşacak kadar içli dışlı olmam ,
Arkadaşına mesafeni koyman yeterli bence , daha fazla tepkiye gerek yok

Bu olayın bir değişik versiyonu benim başıma gelmişti şuan görüşmüyorum kafam da rahat açıkçası en yakın arkadaşım kardeşim dediğim insanı hayatımdan çıkarttım zor yanları da oldu ama şimdi sorarsan kafam rahat en iyisi mi uzak dur bence sende

Tepki bile çok ona diyemeyecegim ben cunku icimdekileri soylemeden soguyamam..
Bicim olarakta bu tarz meselesi ister yüz yüze yüzüne bodoslama dal ister yazarak..efil efil kapılıp giderdi rüzgarima.

Vardı öyle bir arkadaşım irtibatı kestim annemde annesiyle kesti
Hayatımızdaki çürükleri böyle böyle ayıklıyorum mutluyum

Çok güzel silerim,tepki verip de kendini bir halt sandırmam.

cok yeni aynisini ben de yasadim, özür dilemek mi? Bir de üste cikti ben suclu oldum. Ben artik bu arkadas olaylarina farkli bakiyorum kimseye sir falan vermiyorum, yüzeysel sig iliskiler kurmaya karar verdim. Insanoglu cig süt emmis bunun aksini gösteren kimseyi tanimadim aile haric. Ben suna karar verdim sirtimdan vuran arkadasi komple cikarcam hayatimdan, yeni arkadasliklarimi da sig kurcam, kimseye baglanmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…