Tepkiye gerek varmı? Direk hayatımdan çıkarırdım asla birdaha hayatımın bir parçası olmamak üzere.Çok yakın arkadaşım. Her derdini, her sırrını biliyorum. Benim yüzüme gülüp arkamdan iş çevirdiğini öğrendim. Meğer bana hep yalan söylüyormuş. Yıllarca ona psikolog gibi davrandım. Her derdini geldini bana anlattı. Kötü zamanlarında sürekli yanındaydım. Meğer kötü zamanlarını benimle, iyi zamanlarını başkalarıyla geçiriyormuş. O iyi zamanlarında da benim dedikodumu yapıyormuş. Siz benim yerimde olsaydınız nasıl tepki verirdiniz?
Doğruluğu kesin. Bir tek ona anlattığım bir sırrımı başkalarından duydum. Sadece o biliyordu.Bu bilgiyi kimden aldınız, doğruluğu ne kadar kesin?
Senin derdini başkasına anlatmadan ne arkadaş ne dost olur.baskariyla senin sirrini derdini konusandan ne hayır gelecek.hic konuşma.seninle konuşmasına fırsat verme.tabii eminsen bunları yaptığına böyle yap bence.ben bı daha yüzüne bakmadım o arkadaşlarımın.yolda görsem yürüdüm geçtim.kendi yaptığına utansın dicem ama utanmaz oluyo bazıları.Çok yakın arkadaşım. Her derdini, her sırrını biliyorum. Benim yüzüme gülüp arkamdan iş çevirdiğini öğrendim. Meğer bana hep yalan söylüyormuş. Yıllarca ona psikolog gibi davrandım. Her derdini geldini bana anlattı. Kötü zamanlarında sürekli yanındaydım. Meğer kötü zamanlarını benimle, iyi zamanlarını başkalarıyla geçiriyormuş. O iyi zamanlarında da benim dedikodumu yapıyormuş. Siz benim yerimde olsaydınız nasıl tepki verirdiniz?
Doğruluğu kesin. Bir tek ona anlattığım bir sırrımı başkalarından duydum. Sadece o biliyordu.
Bu olayın bir değişik versiyonu benim başıma gelmişti şuan görüşmüyorum kafam da rahat açıkçası en yakın arkadaşım kardeşim dediğim insanı hayatımdan çıkarttım zor yanları da oldu ama şimdi sorarsan kafam rahat en iyisi mi uzak dur bence sendeÇok yakın arkadaşım. Her derdini, her sırrını biliyorum. Benim yüzüme gülüp arkamdan iş çevirdiğini öğrendim. Meğer bana hep yalan söylüyormuş. Yıllarca ona psikolog gibi davrandım. Her derdini geldini bana anlattı. Kötü zamanlarında sürekli yanındaydım. Meğer kötü zamanlarını benimle, iyi zamanlarını başkalarıyla geçiriyormuş. O iyi zamanlarında da benim dedikodumu yapıyormuş. Siz benim yerimde olsaydınız nasıl tepki verirdiniz?
Tepki bile çok ona diyemeyecegim ben cunku icimdekileri soylemeden soguyamam..Çok yakın arkadaşım. Her derdini, her sırrını biliyorum. Benim yüzüme gülüp arkamdan iş çevirdiğini öğrendim. Meğer bana hep yalan söylüyormuş. Yıllarca ona psikolog gibi davrandım. Her derdini geldini bana anlattı. Kötü zamanlarında sürekli yanındaydım. Meğer kötü zamanlarını benimle, iyi zamanlarını başkalarıyla geçiriyormuş. O iyi zamanlarında da benim dedikodumu yapıyormuş. Siz benim yerimde olsaydınız nasıl tepki verirdiniz?
Yüzüne vurun sonra da hayatınızdan çıkarınDoğruluğu kesin. Bir tek ona anlattığım bir sırrımı başkalarından duydum. Sadece o biliyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?