size ihtiyacı var

[QUOTE="uykucukus, post: 37780615, memmiil onu defterden, geçmiş geçmişte kalmıştır.İnsanlara bu kadar kısa sürede bağlanma. önce tanı,sonra karar ver. Hiç umursama bile, mesaj falan da atma, havalara girmesin.[/QUOTE]
Artik atmiyorum. Ama bana yazik degil mi duygularima

Sevseydi hemen sevgili yapmazan, sevseydi arkandan atıp tutmazdı, sevseydi kıskanclık yüzünden (tabi çok büyük kavgalar değilse) terketmezdi. Biten bitmiş kendini heba etmeye değer mi sana da yazık...
Ben ayrildim zaten buna kizdi oda bana ne kadar kolay bitiriyorsun dedi. Ve su anki kizi benim hayatimizda istemedigim arkadasi buldu. Konusmalarini okudum o istemiyorum dedikce kiz olucak guzel olucak demis. Ama haklisiniz bende beni sevdigine inanmiyorum

Adamın sevgilisi var rahatsızlık veriyorsun yaa
sevgilisi az bile yapmış başkası olsa ne olurdu bakalım

gurur denen birşey var varlığını bilir misin?

Bir bayanın yapmaması gereken tüm kusurlu hareketleri yapmışsınız. Umarım gelecekteki ilişkinizde daha mantıklı davranırsınız

tekrar konuşmaman için her şey olmuş.. geriye dönüp deşmemek lazım.. orda takılı kalırsan kendi hayatına nasıl devam edeceksin ?

böyle konular açıldğında ister istemez karşı taraftan bakıyorum konuya.
misal yeni sevgiliside burda bi konu açıp, erkek arkadaşımın eski sevgilisi rahat bırakmıyor falan dese yorumlarımız ne olurdu acaba?
biraz empati yapın..

Ayran gönüllüymüş bu adam. Bu kıza da yapar aynısını, kişiliği bozuk. Sakın bir daha bu rezil insanı arayıp kendini küçük düşürme.

Adamın sevgilisi var rahatsızlık veriyorsun yaa
sevgilisi az bile yapmış başkası olsa ne olurdu bakalım

gurur denen birşey var varlığını bilir misin?
Bukdar ağır yorum yaparken kendini bi konu sahibinin yerine koy bakalim..cok sevmis napsin gurursuzmu oldu yani aradi diye..burda suçlu yeni sevgiliside degil konu sahibide degil it oğlu it eski sevgilisidir

Canım eğer gerçekten istemeseydi kızın söylediklerine inanıp hareket etmezdi hem gerçekten bosver kimse icin üzülüp kendini yıpratma seni haketseydi şu an yanında olurdu zaten unutma en değerli o değil sensin

ayrıldıktan sonra bi kızın bi erkeğe bu kadar "aciz aşık" olduğunu hissettirmesi ne kadar gurur kırıcı.kendini ezik durumuna düşürdüğünün ve onun egosunu şişirdiğinin farkında mısın?ne kadar aşıkta olsan bazı duygular içi atılmalı.aksi taktirde seni istemediği için hakaretlerine maruz kalırsın

Ayrılalı ne kadar zaman oldu? Eminim unutman için ya da acını azaltman için yeterli süren olmuştur. Adam kalkmış sevgili yapmış meseleyi konuşmuşsunuz zaten. Tekrardan "helalleşme"amaçlı konuşmayı istemen hata olmuş. Üstüne üstlük kalbin bin beter kırılmış. Zararlı sen çıkmışsın. Zorlamanın anlamı yok.
boşver artık. Düşünmek yerine unutmaya çalış. O adamdan sana hayır gelmez

Kıza ne palavralar anlattı kim bilir...Pesinde dolanma, hem sevgilisi olan adamla niye temasa geciyorsun sen?

helalleşince ne olacak..geri mi dönecek..ölüme gidenler le hellaleşilir..oysa ex sevgilin hayatını dolu dolu yaşıyor..sende kendini öyle yapınca ne değişecek..kendine zarar verirsin..hiç bir şeyde değişmez..sanki dünyada tek erkek..seni hiç sevmemiş birinin yakasına o kadar yapışma..karşına elbet seni gerçekten seven biri çıkacak..

Bukdar ağır yorum yaparken kendini bi konu sahibinin yerine koy bakalim..cok sevmis napsin gurursuzmu oldu yani aradi diye..burda suçlu yeni sevgiliside degil konu sahibide degil it oğlu it eski sevgilisidir
Kendimi yerine koyamıyorum hanfendi. Farz-ı misal sevgilini eski sevgilisi ararsa ne diyeceksin? '' aaa ama kız cok seviyor yazıkkkkk '' mı diyeceksin?

Demek ki bahsettiginiz gibi güzel bir iliskiniz yokmus..

Ve sizi sevmiyormus..

Yapacak birsey yok. Bitmis gitmis artik. O nasil hayatina devam ediyor, hayatina bir baskasini aliyor. Sende öyle devam edeceksin hayatina.

Her serde bir hayir vardir. Bundada bir hayir vardir muhakkak. Gecmis olsun, bundan sonrasi güzel olur insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…