- 13 Haziran 2023
- 200
- 72
- 18
- 29
- Konu Sahibi yaseminhncgl
-
Nerden vardınız boş kese olduğunaSelam kızlar,
kendime söz vermiştim anksiyeteme sahip olucaktım ve her yazılanı okumayacaktım ama yapamadım.
Sizinle beta değerlerimi paylaşıcam, bir tane de ultrason fotoğrafı.
Ben anksiyete sahibi biriyim, bu yüzden içimi rahatlatmaya çalışıyorum.
İlk önce kimyasal gebelik mi yaşıyorum anksiyetesi sonra dış gebelik mi; bunlar geçti sıra “boş gebelik mi?”
Lütfen beni maruz görün.
Endişeliyim, ilk gebeliğim; çok istiyordum. çok korkuyorum.
Beta değerlerim; ilki 13.06, ikinci 15.06, üçüncü 19.06
Ultrason fotoğrafı beta değerimi 101 gördükten bir gün sonra doktor kontrolünde çekildi.
Vajinal muayene, doktor kese olduğunu söyledi.
Bilgilerinize
ben kafayı yedim, çok ciddi kaygı bozukluğu geçiriyorum. ilk hamileliğimi öğrendiğimde burda “çok düşük beta” yorumu duydum kimyasal gebelik mi değdm sonra dış gebelik mi dedim allah korusun şimdi ise boş gebelik olabilir mi diyorum allah korusunNerden vardınız boş kese olduğuna
Bunu biz bilemeyiz. Beta seviyesinde de belli olmaz. Ama şuan olan kaygı bozukluğunuz ister inananın ister inanmayın sizi ve daha oluşmamış bebeği bile etkiliyor. Aynı stresi ben de yaşamış biri olarak söylüyorum bunu. Ben stresimle başa çıkabildim şükür. Şimdi 5 aylık oldu bile.ben kafayı yedim, çok ciddi kaygı bozukluğu geçiriyorum. ilk hamileliğimi öğrendiğimde burda “çok düşük beta” yorumu duydum kimyasal gebelik mi değdm sonra dış gebelik mi dedim allah korusun şimdi ise boş gebelik olabilir mi diyorum allah korusun
stresle başa çıkma hususunda neler yaptınız acaba, benimde kontrolü ele almam lazım. bu şekilde gidemezBunu biz bilemeyiz. Beta seviyesinde de belli olmaz. Ama şuan olan kaygı bozukluğunuz ister inananın ister inanmayın sizi ve daha oluşmamış bebeği bile etkiliyor. Aynı stresi ben de yaşamış biri olarak söylüyorum bunu. Ben stresimle başa çıkabildim şükür. Şimdi 5 aylık oldu bile.
Bana genelde yürüyüş ve nefes egzersizleri iyi geliyordu. Eğer çok ileri düzeydeyse stresiniz bi uzmanla görüşün. Bebiş için de iyi değil. Önce siz sağlıklı olacaksınız ki o da olsun.stresle başa çıkma hususunda neler yaptınız acaba, benimde kontrolü ele almam lazım. bu şekilde gidemez
çok ama öok teşekkür ederim, uygulayacağımBana genelde yürüyüş ve nefes egzersizleri iyi geliyordu. Eğer çok ileri düzeydeyse stresiniz bi uzmanla görüşün. Bebiş için de iyi değil. Önce siz sağlıklı olacaksınız ki o da olsun.
Betanız düşük değil ki gayet sağlıklı görünüyor,bebeğim iyi sağlıklı ve mutlu diye düşünün aklınıza kötü birşey geldikçe,Allah ol derse olur sizin düşünceniz yada insanların ne dediği doğacak çocuğu engelleyemez merak etmeyin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinstresle başa çıkma hususunda neler yaptınız acaba, benimde kontrolü ele almam lazım. bu şekilde gidemez
Canım benim değerim az yükseliyordu kimyasal gebelik oldu boş gebelikte geçirdim ama o gayet iyi gidiyordu taa 7000 e varınca az yükselmeye başladı ve boş gebelik olduğunu öğrendik kese de zaten kimyasalda ufaktan gözüktü ve düşük yaptım seninde değerin çok sağlıklı gözükmüyor hakkında hayırlısı olsun rabbim sağlıkla bir çocuk nasip etsin inşallah var mı çocuğunSelam kızlar,
kendime söz vermiştim anksiyeteme sahip olucaktım ve her yazılanı okumayacaktım ama yapamadım.
Sizinle beta değerlerimi paylaşıcam, bir tane de ultrason fotoğrafı.
Ben anksiyete sahibi biriyim, bu yüzden içimi rahatlatmaya çalışıyorum.
İlk önce kimyasal gebelik mi yaşıyorum anksiyetesi sonra dış gebelik mi; bunlar geçti sıra “boş gebelik mi?”
Lütfen beni maruz görün.
Endişeliyim, ilk gebeliğim; çok istiyordum. çok korkuyorum.
Beta değerlerim; ilki 13.06, ikinci 15.06, üçüncü 19.06
Ultrason fotoğrafı beta değerimi 101 gördükten bir gün sonra doktor kontrolünde çekildi.
Vajinal muayene, doktor kese olduğunu söyledi.
Bilgilerinize
tamam teşekkür ederim önerileriniz içinBetanız düşük değil ki gayet sağlıklı görünüyor,bebeğim iyi sağlıklı ve mutlu diye düşünün aklınıza kötü birşey geldikçe,Allah ol derse olur sizin düşünceniz yada insanların ne dediği doğacak çocuğu engelleyemez merak etmeyin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
hayır yok, sağlıklı gözükmüyor derken? olması gerektiği gibi yükseliyormuş neye dayanarak söylediniz acabaCanım benim değerim az yükseliyordu kimyasal gebelik oldu boş gebelikte geçirdim ama o gayet iyi gidiyordu taa 7000 e varınca az yükselmeye başladı ve boş gebelik olduğunu öğrendik kese de zaten kimyasalda ufaktan gözüktü ve düşük yaptım seninde değerin çok sağlıklı gözükmüyor hakkında hayırlısı olsun rabbim sağlıkla bir çocuk nasip etsin inşallah var mı çocuğun
birinci ve ikinci sonuç 2 günde bir, en sonuncusu 4 gün var sanırım aradaHcg sonuçlarınız 2 günde bir mi bu şekilde gitti acaba
Çok özür dilerim başta o sayıları görmedim tarihlere yanlış bakmışımhayır yok, sağlıklı gözükmüyor derken? olması gerektiği gibi yükseliyormuş neye dayanarak söylediniz acaba
ya o kadar haklısınız ki o kadar haklısınız ki şu yorumun alnı olsa da öpsem, konuyu nasıl kapattıracağımı biliyor musunuzHer şey yolunda gözüküyor. Ama birinin yaptığı düşük beta yorumu sizi çok etkilediyse yine böyle bir konu açıp olumsuz birşey duymayı nasıl göze alabildiniz onu anlayamadım. Bence sakin olun ve iyiye odaklanın yoksa arkadaşın da yazdığı gibi stresiniz kötü etkileyecek. Ayrıca kesinlikle yardım alın. Sağlıkla ilerlesin inşallah.
Değerler gayet iyi yükselmiş canımÇok özür dilerim başta o sayıları görmedim tarihlere yanlış bakmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?