- 13 Haziran 2023
- 200
- 72
- 18
- 29
- Konu Sahibi yaseminhncgl
-
estagfurullah özürlük bir şey yokta bi anda böyle kaldım ama sorun ne sizde ne başkasında benim şeyim tamamen sizde kusura bakmayınÇok özür dilerim başta o sayıları görmedim tarihlere yanlış bakmışım
çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah sağlıklıdırDeğerler gayet iyi yükselmiş canım
Değerin gayet iyi canımhayır yok, sağlıklı gözükmüyor derken? olması gerektiği gibi yükseliyormuş neye dayanarak söylediniz acaba
adete dört gün kala 35 idi adet günü 101 idi bugün 718, bugün adetimin üzerinden 4 gün geçti. zaten 2’ye katlanmış canımAçıkçası banada değerler biraz düşük gibi geldi. Adetinize ne kadar varken yaptırdınız. 2 günde bir 2 ye katlanması gerekir diye biliyorum
Değerin gayet iyi canım
Erva hanım inşallah sizde sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız, ağız tadı ve afiyet ile bebeğinizi büyütürsünüzDeğerin gayet iyi canım
Değerleriniz gayet iyi sizin. şuanlık her şey olması gerektiği gibi. Buradaki saçma sapan yorumları okuyup kendinizi etkilemeyin.adete dört gün kala 35 idi adet günü 101 idi bugün 718, bugün adetimin üzerinden 4 gün geçti. zaten 2’ye katlanmış canım
Allah razı olsun canım çok sağolErva hanım inşallah sizde sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız, ağız tadı ve afiyet ile bebeğinizi büyütürsünüz
Regliye 1 hafta kala gebrlik kanda belli olurmu sizceDeğerleriniz gayet iyi sizin. şuanlık her şey olması gerektiği gibi. Buradaki saçma sapan yorumları okuyup kendinizi etkilemeyin.
canım 1/2 gün daha bekle kan testi ger bence, ben çizgi göremedim şuan ama telefonumun parlaklığı düşük ondan kaynaklı olabişrKızlar merhaba ɓeninde kafam cok karisik reglime 7 gun var ama acayip uyku hali gogus hassasiyeti kasiklarda bazen batma bazen kramp oluyor diye test yaptim hemen silik oldu sonra kenarda duruyordu degisiklik olmus bakarmisiniz bu arada kan pihtikasmam var onun icinde ermenden yaptim kan vereyimmi sizce tesekkurler simdiden
Yani yumurtlama gününden 14 gün sonra idrarda bile çıkabiliyor. Ama çok erkenbekleyinRegliye 1 hafta kala gebrlik kanda belli olurmu sizce
çok teşekkür ederim, çok sağolun. içimi rahatlattığınız için Allah razı olsunDeğerleriniz gayet iyi sizin. şuanlık her şey olması gerektiği gibi. Buradaki saçma sapan yorumları okuyup kendinizi etkilemeyin.
olabilirRegliye 1 hafta kala gebrlik kanda belli olurmu sizce
Allah razı olsun inşallah cümlemiz sağlıkla kucağımıza alırızO zaman sorun yoktur diye tahmin ediyorum. İnş güzel haberler alırsınız doktorunuzdan
Cok acik pembe silik bir cizgi var hemen olusti zaten ama bekleyince sanki idrar fazlaymis gibi dagildi cizgi hala duruyor amacanım 1/2 gün daha bekle kan testi ger bence, ben çizgi göremedim şuan ama telefonumun parlaklığı düşük ondan kaynaklı olabişr
Canım aynı şikayet bende de var benimde 6 gün var bat.ıma dün test yaptım benim negatif çıktı ama bence daha erken kan içinde biraz daha bekle adete 3 gün kala gene yap baktın çizgi netleşti iğnene başla gecikmeden bir gün sonrada iğne yapsan sorun olmaz bende aynı durumdayımKızlar merhaba ɓeninde kafam cok karisik reglime 7 gun var ama acayip uyku hali gogus hassasiyeti kasiklarda bazen batma bazen kramp oluyor diye test yaptim hemen silik oldu sonra kenarda duruyordu degisiklik olmus bakarmisiniz bu arada kan pihtikasmam var onun icinde ermenden yaptim kan vereyimmi sizce tesekkurler simdiden
Tesekkur ederim yumurtlamanin uzerinden 9 gun gecti bugunYani yumurtlama gününden 14 gün sonra idrarda bile çıkabiliyor. Ama çok erkenbekleyin
Sendedemi pihtilasma var caniim coraspin kullaniyorum simdi ama sende belirtiler nasilCanım aynı şikayet bende de var benimde 6 gün bat.ıma dün test yaptım benim negatif çıktı ama bence daha erken kan içinde biraz daha bekle adete 3 gün kala gene yap baktın çizgi netleşti iğnene başla gecikmeden bir gün sonrada iğne yapsan sorun olmaz bende aynı durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?