size ihtiyacım var, bos gebelik? beta?

Sendedemi pihtilasma var caniim coraspin kullaniyorum simdi ama sende belirtiler nasil
Evet benim 4 kaybım var ama doktor hepsini pıhtıya bağlamıyor sağlıksız gebelik diyor kızım doğdu şu an tam adet günümde öğrenmiştim pozitifi iğne başlamıştım bir sorun olmadı ama tabi onda da tedavi ile gebe kalmıştım. Şimdi de coraspirin içiyorum onu doktor ömür boyu iç dedi ben çatlatma iğnesi yaptım daha sonucu öğrenecz işte bakalım bir kaç gün sonra belirtm kasıklarda zonklama oluyor hafif sancı oluyor arada. Göğüs ucu biraz belirginleşti bide üzerinde küçük sivilce tarzında şeyle beliriyor.. diğer tüm gebeliklerimde öyle oluyordu bakalım hayırlısı

Aynen bendede gogus hassasiyeti kasikta batma bazen kramp uyku halı halsizlik bide cok afedersiniz ozul dilerim akıntı yumyrtlama gununden bugune kadar

Aynen bendede gogus hassasiyeti kasikta batma bazen kramp uyku halı halsizlik bide cok afedersiniz ozul dilerim akıntı yumyrtlama gununden bugune kadar

Sizdemi beklenen regliden once test vermistiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…