Size ihtiyacım var :/

_creative_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
80
10
36
meraba :)
mm.. şey. benim bi sevgilim var. 9 aydır birlikteyiz. martta 1. senemiz olcak işte. ben bi hediye hazırlamak istiyorum. böyle bi kalp şeklinde kutu, içinde bişeyler olcak. ama neler olcağını bilmiyorum
öyle işte :)
yardımcı olursunuz belkii dicektim :/
ama farklı şehirlerdeyiz çok buluşma fırsatımız olmadı. böyle birlikte fotoğrafımız yok yani fikir söylerken ona göre bişey söylerseniz iyi olur :/
çok teşekkür ederim şimdiden :)

365 tane seni seviyorum yazıp koymada :/ :/

erkeğe kalpli kutu olmaz bence ama sen bilirsin :/:/

Son düzenleme:

Bende pelüşşş bır kutu aldım kırmızı renkte

Icıme cuzdan ayakkabı gomlek kravat koymustum
kucuk bir kartada senı sewıyorum yazdım. Cok begendı

Son düzenleme:

valla erkekler biraz odun olurlar öyle kalpli kutudan falan anlamazlar. biz bayanlar kadar ince değildirler.ama ille bişey koyacam diyorsan çikolata al. ağzı tatlansın....

bende buna benzer bişey yapmıştım.kış olduğu için kışlık bi kazak yada bere atkı gibi bişey koyabilirsin öncelikle.sonra içinden gelenleri yazdığın bi mektup olabilir.bir de ben biraz orjinal ve özel olsun diye kadife bi kumaşı şekilli kesip eşimin ve kendi ismimin baş harflerini uhu ile çizip üzerine sim serptim.böylece simden harfler yaptım.o kumaşa da en çok sevdiği parfümümü sıktım bolca.o kutuyu her açtığında o kokuyu her kokladığında beni yanında hissetsin diye.hala duruyor o kutu.kalıcı olmuştu yani.

365 tane seni seviyorum yazıp koymada :/ :/

erkeğe kalpli kutu olmaz bence ama sen bilirsin :/:/

valla erkekler biraz odun olurlar öyle kalpli kutudan falan anlamazlar. biz bayanlar kadar ince değildirler.ama ille bişey koyacam diyorsan çikolata al. ağzı tatlansın....

yok öyle odun değil :/ aslında odun olan benim
güzel şeyler söyler sürekli, doğumgünümde arayıp şiir okumuştu filan. öyle romantik yani :/

Birlikte fotografınız yoksa hiç kutu işlerine girme derim ben , bence daha farklı ve kalıcılığı olacak şeyler hazırlamalısın . Bir erkeğe , kutunun içinde yok çikolataymış , yok iki çift güzel sözü kağıtlara yazıp kutuya koymakmış ,bence bunlar çok klasikleşti ve erkekler hoşuna gitmediğini düşünüyorum ben.. =) Böyle bir şey hazırlayacağına git ihtiyacı olacak ve ona seni hatırlatacak bir güzel hediye alman daha mantıklı olur.

:) ne güzel :)
teşekkür ederim :)

öyle klasik şeyler değilde değişik, bi kaç şey olsun diye kutu düşünmüştüm :)
başka ne alabilirim ki :/

hoş bir kazak atkı vs alabilrsn hem kullanır işini görür hemde kullandıkça seni hatırlar
belki klasik ama ben olsam tercihim böyle olurdu. yanına da tercihen hoş bir not yazabilrisn

:44:kendiniz kurabiyeler yapabilirsiniz kalp şeklinde...

sınavlarda kopya çekmek için küçük küçük kağıtlar hazırlanırdı ya, yine öyle küçük boyutlarda bir kaç kağıt kesin; içine güzel bir iki kısa söz yazın..
bu kağıtları katlayın ve alüminyum folyoyla sarın...
yaptığınız kurabiyelerin içine de bunları yerleştirin ve verin fırına...

kurabiyeleri yerken içinden notlar çıksın...
hem yesin hem eğlensin ...

ayrıca pastanelerde ya da büyük marketlerde kurabiyelerin üzerine kendi isminizi yazabileceğiniz hazır kalıplar satılıyor, onlardan da alarak fazlasıyla süslü kurabiyeler yapabilirsiniz..
hepsi sizin el emeğiniz olur...

yiyecek gönderilmez diyorsanız da;

:44:özel günlerinize ait takvim yaprakları bulun geçmiş yıllara da ulaşırsanız güzel olur, bu takvim yapraklarıyla kutu kaplanabilir, yok kutu kendinden güzel bir kaplamaya sahipse, bu takvim yaprakları üzerine bir kaç romantik söz ekleyerek de kutunun içine konulabilir..

:44:çok klasik bir üçleme vardır; saat aspirin çikolata...
başını ağrıttığım zamanlar için aspirin, seninle zaman nasıl geçiyor bilmiyorum diye saat ... vs öyle bir şey de yapmadıysanız çok bilindik olsa da her çift bir kere deneyebilir :))

:44:küçük bir defter alınarak, içine kendi masalınız yazabilir..
masal yarıda bırakılır ve gelecek seneler birlikte masalımızı sürdüreceğiz şeklinde bir mesaj iletilebilir karşı tarafa :)

:44:bir mektup yazılarak, mektup yırtılıp içine konulabilir.. çok küçük parçalara ayrılmayacak tabi ki :)
parçaları kendisi birleştirerek mektubun tamamını okuyabilsin..

ben eşime GS ın amblemini kağıda çıkartıp sabun bezi örmüştüm....kendi ve arkadaşları da cayip beğenmişti...yapabilirsen süper oluyor...

He he vakti zamanında benim de vardır benzeri şekilde kutu hazırlamışlığım :)
Altına erimeyen çikolatalardan dizebilirsin (bolçi)
Üste de atkı (lcw ve mudoda güzel modeller bulabilirsin)
Çorap(her erkeğin ilk sıradaki ihtiyacıdır aslında)
Kupa bardak( yine mudoda çok şirin bardaklar mevcut ve mmm migroslarda)
Yastık kılıfı bastırabilrsin bence gayet şirin olur.

:) :) hepsi çok güzel ya
çok beğendim :)
çok teşekkür ederim çok iyisiniz :)

:)
evet yastık kılıfı çok şirin olur aslında :)
bardağı düşünmüştüm ben. biz ikimizde çok fanatik Fenerbahçeliyiz. Fenerbahçeli kupa almayı düşünmüştüm. yada bardağa resim bastırıyosun, sıcak su koyunca resim ortaya çıkıyo filan o şekilde bişey :)
çok teşekkür ederim :)

evet erkekler kalpli kutudan falan çok hoşlanmıyorlar ama içinde şöyle birşeyler olursa hoşuna gider bence.ne de olsa yemek.

üzerine seni seviyorum falan da yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…