- 24 Aralık 2014
- 5.204
- 7.020
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Ise başlayacağım 10 gun sonra birden bire bırakmaktansa alıstıra alıstıra 2 3 seferdir bırakıyorum kızımı günde 3 saat kadar sonra gidip alıyorum cok sukur baştan mizmızlansa da zorluk cıkartmıyor.Ama o 3 saat bana geçmek bilmiyor acaba alerjisi olan bir sey mi yedi acaba pencereleri acık mı bıraktilar(düser diye) deterjanlar yerlerde mi gibisinden.Ben biraz kontrolcüyüm.Yengesini tembihledim güveniyorum guvenmesem bırakmam zaten ama kafamdakileri atamıyorum calısan anneler ise yeni basladıginızda siz de böyle oldunuz mu ? Aklınız cocuğunuzda kaldi mı ? 8 saati nasıl gecirecegim bilmiyorum.Bir de cocugunuzu gun icinde kac defa ariyorsunuz bakiciyi da sıkmadan merak gidermenin normali nedir ? Ücret haftada 5 gün 8 6 olacak 1 gün de 8 13 olarak 3500 anlastık yiyecegi falan ben alacagim meyvesini kuruyemisini vs. Az degil dimi ? Kendim 7500 e calisacagim eger az ise arttirabilirim yengesi 3500 ver yeter dedi ama bilmiyorum cocuk bakmak zor cunku.Benimki zira sokaktaki mazgallara parmaklarini ellerini sokacak kadar yaramaz masallah yapmıslıgı da var 

Son düzenleme: