Size Kullanılmasından En Nefret Ettiğiniz Kelime / Cümle Nedir ?

sevdicegim

Narsist'im :)
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
1.019
18
358
İstanbul
Sanırım hayatta herkes bazı kelimelerin kendisine kullanılmasından nefret eder..

mesela benim en çok sinirlendiğim kelime "kızım" kelimesi.. olur ya "bana bak kızım" , "ne diyosun kızım sen" , "kızım nerde kaldın" derler.. işte o amaçla söylenen Kızım kelimesi cinlerimi tepemde horon teptirir peki sizin nedir ?

Aynen kızım kelimesi çok sinir bozucu, bir de abla teyze abi falan hiç sevmediğim kelimeler

Her türlü küfür,hakaret,bedduadan nefret ederim.
"Salak" kelimesine bile tahammülüm yoktur.

saf ayagına yatıpta hakaret eden insanlardan nefret ederim..

aslında benımkısı biraz dönemsel bişey oluyor mesela bu aralar en nefret ettıgım cumle yada cumleler ;
biyerde yemek yerken yanımdakı en yakınım derki,,, aman iyi yemek ye sonra bebek dusuyosun ! bebısın olmaz bak bu suyu içmezsen!!-kısırım sankıde lafa bak-
gecen hafta dugun sahıbıne hayırlı olsun dedım yanı dayıma ,dayımda dedıkı ahh allah sanada eger bi evlat verirse egerki bebek sahıbı olursan darısı senın olmayan cocuguna... dedim yaa sabııırrrrr.....

bir an kendimi düşündüm de, gerçekten gıcık oldum bende

Bana abla denilmesine tahammül edemiyorum
Birşey istediğimde (özellikle çok hevesliysem) 'bakarız' cevabı beni deli ediyor.
Küfür içeren her kelime veya cümle beni çileden çıkartır.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sonra aklıma geldikçe ilave ederim.

kızım kelimesi ne nefretimsi bir kelimedir ya yeni tanıştığım ve samimiye kuracağım insanlara ilk uarım olur bana kızım güzelim gülüm deme hele güzelim kelimesi bütün cinlerim başıma çıkar

ayyy evett... "bakarız" denilince bende çok uyuz oluyorum ya tamam de ya hayır dimi ama.. o ne öyle ya!!

"yapacak bişey yok" lafını hiç ama hiç sevmiyorum

nefes aldığımız sürece mutlaka bişeyler gelir insanın elinden.. ufacık bile olsa

Evi temizlediğim zaman " ne gerek var her hafta evi temizlemeye sanki evde kaç kişi yaşıyorsunuz kirlenmezki" demelerine

Kim olursa olsun hesap sorar şekilde konuşulmasına sinir olurum ve terslerim.

Cümleye güzelim ....diye başlanılmasına sinir olurum.

Eşim ve ben her yemeği seçmeden yeriz.Fakat ikimizde pişiriliş tarzına göre yemek seçeriz..Bazen bir yerde bir yemeği yemek istemediğimizde ısrar edilince (Tabi güzel pişirememişsinde denmiyor) bizde yemeğince aaa nekadar çok yemek seçiyorsunuz denmesine sinir olurum...

Biz demiştik bukadar uzun zman korunmayın sonra çocuğunuz olmaz...

Son düzenleme:
Beni çok çıldırtan kelime "hadi". Hele ki peş peşe söyleniyorsa.
Mesela "Hadi kalk şunu şunu yap" 2 dk sonra "e hadi" 2 dk sonra "hadi yaaa" gibi.
Diğeri de her türlü uf puf vs. Sinirlerimi tepeme çıkartıyor resmen.
Bir de bu yemek konusunda ki ısrar çekilmez hiç.
Birisi ısrar edince ben hepten yemek istemiyorum o yemeği

Bana ismim yerine ''kız'' denmesinden nefret ederim.
Ayrıca her kelimenin ardından ''yaaa'' denmesine de çok kızarım.

sanıyordum ki kızım kelimesi çok sinir bozucu.. sizinkileri okuyunca da "aaa evet bende uyuz oluyorum" diyorum hep

Birşey istediğimdeki 'bakarız' cevabı...
Herhangi birşey için sürekli hadi... hadi... hadiii denmesi...
canım, gülüm diye hitab edilerek konuşulması sinirimi bozar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…