Size Kullanılmasından En Nefret Ettiğiniz Kelime / Cümle Nedir ?

Buradaki yorumları okuyunca hemfikir olduğum insanlarla karşılaştım.
Kesinlikle kızım kelimesi olsun, hadi..hadi..hadisene yaaaa.. olsun, küfür / hakaret edecek bir söz olsun çok kızarım.
Ama bu aralar en çook kızdığım şey ismimin olduğu gibi söylenmeyip değiştirilerek söylenmesi.
'Gizem' demenin neresi zor da 'gizmo' denir anlamam.
Halbuki çok çocukça kalıyo.
Yakınlarım dese neysede gelmiş pek samimi olmadığım insan diyor bunu bana.Ey allahımm sen sabır verr.....

Evet haklısın... kendilerince sempatiklik katmaya çalışıyorlar.. ama çoğu zaman öyle olmuyor.. bir de bizim toplumda lakap takmak ismi öyle kısaltmak meşhurdur

Evet haklısın... kendilerince sempatiklik katmaya çalışıyorlar.. ama çoğu zaman öyle olmuyor.. bir de bizim toplumda lakap takmak ismi öyle kısaltmak meşhurdur

Sevdiğim, kendime yakın gördüğüm insanlar dediğinde bu kadar sorun etmiyorum ama pekte samimi olmadığım bir insan gelipte bana öyle bir şekilde diyorsa kızıyorum.Kendilerine de diyorum demeyin sevmiyorum diye ama ya onlar anlamıyor ya da ben anlatamıyorum..

birde annemin , ha annem -eee annem- nee annem gibi özelıkle buyuk teyzem gibi söylemesine acayıp gıcıkkk oluyorum cunku buyuk teyzemleeeee hiç anlaşamıyorummmm ,2.gün mutlaka bırbırımızı yerizz yaniii..o bana tahammul edemediği gibi bende ona tahammul edemem

tatlım ve güzelim kelimelerinden hiç hoşlanmıyorum ayrıca canım gibi değerli bir kelimenin cnm olarak yazılıp katledilmesine deli oluyorum..karşındakiyle samimiysen canım dersin ama değilsen boşuna o kelimeyi alma ağzına cnm nedir yaa

Kızım diye tabir edilmesinden,
uzatma ! diyen insanlara tahammül edemiyorum..Gülüm, güzelim gibi şeyler hiç bana uygun değil, kullanmam bana da kullanılmasını sevmem

Birde "ben demiştim" kelimesinden nefret ediyorum ...

sus, kes sesini.....
bu iki kelimeden nefret ediyorum eşimle tartışırken duyuyorum genelde:) daha çok konuşasım geliyor bu kelimelerden sonra.

bakarız,hallederiz,düşünürüz....bunlar hep sinir bozucu gelir,
her türlü küfür,hakaret kelimeleri ...

''ben öyle düşünmüyorum'' demek yerine ''yanlış düşünüyorsun'' diyorsa karşımdaki o saatten sonra konuşmasın bence :)

gülüm diyo kimisi iğreniyorum resmen:120:
bidre bazı kadınlar herkese bende dahil bitanem,aşkım diye hitaf ediyolar sinir oluyorum aşkım ne ya bitanem ne ben senin bitanenmiyim bi kaç kez görüşmüşüz ya da umrumda değilsin yani ya da aşkım ne demek ya ben nerden senin aşkın oluyorum be kadın hem bu kelimeler sadece aşık olduğun kişiye söylenir bu kadarda basitleştirilmez ki ya
birde erkeklerin bazen kızlarla konuşurken lan dediklerini duyuyorum iğreniyorum o an işte :120:
sen bilirsinn denmesine de sinir oluyorum ama imalı bi şekilde mesela sen bilirsin derlerse gıcık oluyorum ya ben bilirim tabi ne sandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…