size ne yapmalıyım

ela4646

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
6
1
1
30
evet sizden fikirlerinizi yazmanızı istiyorum.

beraber calıstıgım yerde iş arkadasımdan hoslanıyorum ikimizden işten ayrıldık. calıstıgımız süre zarfında hiç belli etmedim ilgilimi. calısırken sürekli evlilikten bahsediyordu ben evde kaldım evlenemedim gibisinden bana takılıyordu evlensene diye. şüphelendim belki oda hoşanıyor dedim içimden bir süre sonra ortak arkasımıza elayı abime alalım demiş sen agzını ara demiş arkasımız sen kendine düsünsene diyor babam büyügün dururken sıranı bekle der demiş ben arkasımıza agzını aradım ama niyeti yok dedirttim bunu söylemiş belki sen olsan düşünürdü demiş seslenmemiş sonra cok borcum var demiş..gecen markette karsılastık yagmurluydu hava eve bırakmakta ısrar etti eve bıraktı bir saat sonra faceden istek göndermiş kabul ettm akşam mesaj atmiş normal konuştuk felan baya. şimdi sizce ne düşünüyor markette karsılastk konustuk zaten niye mesaj attı karsılastıkdan sonra hemen istek gönderdi. sen olsan dediğinde arkadasım yok diye karsı cıkmadı. benden mi mesaj bekliyor bu sefer mesaj atayımmı sizce

Seni ask anlaminda sevse abisine istemeyi asla dusunmezdi. Insan olarak deger veriyor o kadar
tesekkur ederim cevaplanız için
bir öyle düşünüyorum evet ama ask anlamında degılde yası gelmiş mantık olarak ben belki aklına geliyorumdur diyede aklımdan geciyor bazen

Acaba abisine diyip kendisine mi istiyor. Direk kendini söylese belki dikkat çekicekti .

Adam sana karşı bir şey hissetmiyor hissetse abisine düşünmez.

Abiye deyip aslinda kendine düşünmüş olabilir mi ? Evlenmeye niyetin var mi diye ağzını aratmistir belki.
Yoksa niye eve falan bıraksın ki bilemedim

Bence o isi unutun. Sizi abisine dusunebilen biri sonradan kendine dusunse bile hos birsey mi? Cok sacma ve tuhaf yani.

Abisi diye kendini kastetmiş :D olmalı
Normal bit şekilde konusun burdan aşk çikar diyorum ben :D

Back
X