Size sahip çıkarım ama ne istersem yapacaksın?

Sizden istedikleri asla yapilmasi mumkun olmayan seyler.

Kendisi yine calismayacak, sorumluluk almayacak sonra da sizi suclayacak, sen de benim istediklerimi yapmadin diyecek.

Hem size verilen sozler tutulmayacak hem de siz suclanacaksiniz.

Asla inanmayin derim.

Ek olarak ayaklarını yıkarım, yemeğini, gönlünü yaparım deseydin sende.:ukala:

Boşanma davaniza bu laflari da ekletin bence.
Ayrilmama şartı olarak bunlari sunuyor diyerek!
Asıl sizin şart kosmaniz gerekirken beyefendi! nasil.kendinde bu cesareti bulabiliyor?

Arkadaşlar ben boşanmaya karar verdim ve boşanıyorum.. Şükür akıllanmaya başladım ama aklıma sürekli birşeyler takılıyor. Eşim normalde çalışmıyor beni ailesine ezdiritor işe bir giriyor bi çıkıyor evimizi ayırmıyor ben yıllardır çekiyorum bunlardan. En son ailemin yanına döndüğüm de bana ' sana ev tutarım çalışırım size sahip çıkarım ama sende aileni arkadaşlarını SİLECEKSİN komşun olmayacak evden dışarı çıkmayacaksın ben sizi işten gelince çıkarırım akıllı telefon kullanmayacaksın ne dersem yapacaksın. (çocuk istemiyordum evliliğim kötü diye) çocukta yapacaksın gibi şartlar koydu. Zaten 2 yaşında kızımız va r. Sizce de çok şuursuzca değil mi?
Köle olurum bir ömür, zaten kocam olsun yeter, konu komşu arkadaş aile gereksiz diyorsan kabul edebilirsin. Yok olmam diyorsan gidip ikinci çocukla ailene dönersin. Ben boşanırken de ex kişisi şartlar sunmuştu. Ailem; dönersen bizi unut, Gidip çocukla tekrar gelme demişti. Çok şükür onları dinledim.

Arkadaşlar ben boşanmaya karar verdim ve boşanıyorum.. Şükür akıllanmaya başladım ama aklıma sürekli birşeyler takılıyor. Eşim normalde çalışmıyor beni ailesine ezdiritor işe bir giriyor bi çıkıyor evimizi ayırmıyor ben yıllardır çekiyorum bunlardan. En son ailemin yanına döndüğüm de bana ' sana ev tutarım çalışırım size sahip çıkarım ama sende aileni arkadaşlarını SİLECEKSİN komşun olmayacak evden dışarı çıkmayacaksın ben sizi işten gelince çıkarırım akıllı telefon kullanmayacaksın ne dersem yapacaksın. (çocuk istemiyordum evliliğim kötü diye) çocukta yapacaksın gibi şartlar koydu. Zaten 2 yaşında kızımız va r. Sizce de çok şuursuzca değil mi?
bunlarla sizi mi eve döndürecek?sanki siz suçlusunuz, ona dönmek için ayaklarına kapanmışsınız..
Çalışmayan insan hiç çalışmaya.eşinizin para kazanmasını beklemeyin.sanırım bu esir hayatını kabul etmezsiniz

Konudan çok yorumlara güldüm ya yok böyle bir şey
Konu sahibi ;adam şuurundan fazlasını kaybetmiş bari siz kendinizinkine mukayyet olun:)

Geçen günlere yazık, yazık etmişsin...
Demeden bu adamı bırak güzel kardeşim.
Hiç evlenmesi gereken erkeklerden işte.
Birde koyduğu kurallara bak.

Allah'tan prangaya bağlarım dememiş.

Boşanmak isteyen sizsiniz, şartları da siz koymalısınız. Kendini ne sanıyor, nerde görüyor kendini?

Köle olurum bir ömür, zaten kocam olsun yeter, konu komşu arkadaş aile gereksiz diyorsan kabul edebilirsin. Yok olmam diyorsan gidip ikinci çocukla ailene dönersin. Ben boşanırken de ex kişisi şartlar sunmuştu. Ailem; dönersen bizi unut, Gidip çocukla tekrar gelme demişti. Çok şükür onları dinledim.

Döndü zaten. Gerçekten de ikinci çocukla birlikte.

Back
X