Size sahip çıkarım ama ne istersem yapacaksın?

bu nedir ??? her istediğimi yap aileni sil ki vakti gelince bana muhtaç ben sana her istediğimi yaptığımda yanında kimse olmasın kimseyle konuşma eşiniz tam bir profesyonel dolandırıcı. Ben bile klavye başından bunun sizin için bir tuzak olduğunu anladım. Karaktersiz adam karşındaki eşin çocuğun insan eşine çocuğuna şartla mı sahip çıkar .
Evet ona muhtaç olayım istiyor

Arkadaşlar ben boşanmaya karar verdim ve boşanıyorum.. Şükür akıllanmaya başladım ama aklıma sürekli birşeyler takılıyor. Eşim normalde çalışmıyor beni ailesine ezdiritor işe bir giriyor bi çıkıyor evimizi ayırmıyor ben yıllardır çekiyorum bunlardan. En son ailemin yanına döndüğüm de bana ' sana ev tutarım çalışırım size sahip çıkarım ama sende aileni arkadaşlarını SİLECEKSİN komşun olmayacak evden dışarı çıkmayacaksın ben sizi işten gelince çıkarırım akıllı telefon kullanmayacaksın ne dersem yapacaksın. (çocuk istemiyordum evliliğim kötü diye) çocukta yapacaksın gibi şartlar koydu. Zaten 2 yaşında kızımız va r. Sizce de çok şuursuzca değil mi?
Evet çok şuursuz ca canım nesin sen köle mi kolelerin bile şartları daha iyidir

evden dışarı çıkmayacaksın,perdeleri açmayacaksın, çocuk yapacaksın ,akşam ben seni havalandırmaya çıkartırım (ki köpeği olanlar eve gelince öyle yapıyorlar doğru tasmayı takıp bir tur attırıyorlar),ben dışarda çalışırım karıya kıza sarkarım havamı bolca alır hevesimi alırım ama senin dış dünya ile bağlantını keserim Mİ DİYOR..
a pardon demiş,
sende hala soruyorsun ..
EVET de EVET de:super::KK57::işsiz:

Anlam veremiyorum şimdi biri burda canım evlilik oyun değil madem böyle diyor sen de razı olacaksın bebeğin babasız büyümesin dese aa doğru mu diyeceksin? Yani bu siz ne dersiniz denecek bir konu değil ki

Arkadaşlar ben boşanmaya karar verdim ve boşanıyorum.. Şükür akıllanmaya başladım ama aklıma sürekli birşeyler takılıyor. Eşim normalde çalışmıyor beni ailesine ezdiritor işe bir giriyor bi çıkıyor evimizi ayırmıyor ben yıllardır çekiyorum bunlardan. En son ailemin yanına döndüğüm de bana ' sana ev tutarım çalışırım size sahip çıkarım ama sende aileni arkadaşlarını SİLECEKSİN komşun olmayacak evden dışarı çıkmayacaksın ben sizi işten gelince çıkarırım akıllı telefon kullanmayacaksın ne dersem yapacaksın. (çocuk istemiyordum evliliğim kötü diye) çocukta yapacaksın gibi şartlar koydu. Zaten 2 yaşında kızımız va r. Sizce de çok şuursuzca değil mi?
çok saçma bunlar. sakın dinlemeyin. yanlışa yanlışla gitmeyin. boşanın . ya kendi düzeninizi oluşturun yada baba evine geri dönün . akraba aile arkadaş asla birinin lafıyla silmeyin sırt dönmeyin. asla güvenmeyin. boşanın. ve bir daha bu kişiyle yüz yüze gelmeyin telefonla dahi muhattap olmayın. böyle bir düşüncede olan insandan kesinlikle kaçın. sizin hayrınıza.

Köle anlaşması imzalıyor sizinle
Ayrıca bakmak gibi bir niyeti olsa şimdi yapar
Amacı hem sizden boşanmak hem istediği gi at koşturmak

Şu psikopattan bir an önce kurtulun. Şu dediklerinize inanabiliyor musunuz? Normal bir insan bunu ister mi? Böyle bir şey talep eder mi?

' sana ev tutarım, çalışırım, size sahip çıkarım.' hanımefendi bunlar zaten eşinizin yapması gerekenler. Bunlardan bir nimetmiş gibi size bahsetmesi ve üstüne üstlük size şart koşması nasıl bir aklın ürünüdür. Boşanmayı zaten göze almışsınız kafanızı karıştırmasına müsaade etmeyin kararlı olun.

Sorsaydın ya balkonu da salona katak mı diye. Kölelik de değil bu başka bişey. Bu herif kolunu dalını kesip ne dersen razı gel istiyor. Çalışacak adam şimdiye çalışırdı böyle şart sunmazdı. Ona da bi tarafı yemiyor seni etkisiz hale getirip her şeye razı getirmeye çalışıyor. Acele uzaklaş bu psikopatımsı tiksinç heriften.

Ne yazarsa yazsin bu saatten sonra sizin icin bir onemi olmamali. Siz bu adama geri donersiniz oyle soyleyeyim niyetiniz var cunku.

' sana ev tutarım, çalışırım, size sahip çıkarım.' hanımefendi bunlar zaten eşinizin yapması gerekenler. Bunlardan bir nimetmiş gibi size bahsetmesi ve üstüne üstlük size şart koşması nasıl bir aklın ürünüdür. Boşanmayı zaten göze almışsınız kafanızı karıştırmasına müsaade etmeyin kararlı olun.
Allahın izniyle kararlıyım bakalım

Back
X