- 6 Mart 2017
- 804
- 1.047
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ona muhtaç olayım istiyorbu nedir ??? her istediğimi yap aileni sil ki vakti gelince bana muhtaç ben sana her istediğimi yaptığımda yanında kimse olmasın kimseyle konuşma eşiniz tam bir profesyonel dolandırıcı. Ben bile klavye başından bunun sizin için bir tuzak olduğunu anladım. Karaktersiz adam karşındaki eşin çocuğun insan eşine çocuğuna şartla mı sahip çıkar .
Evet çok şuursuz ca canım nesin sen köle mi kolelerin bile şartları daha iyidirArkadaşlar ben boşanmaya karar verdim ve boşanıyorum.. Şükür akıllanmaya başladım ama aklıma sürekli birşeyler takılıyor. Eşim normalde çalışmıyor beni ailesine ezdiritor işe bir giriyor bi çıkıyor evimizi ayırmıyor ben yıllardır çekiyorum bunlardan. En son ailemin yanına döndüğüm de bana ' sana ev tutarım çalışırım size sahip çıkarım ama sende aileni arkadaşlarını SİLECEKSİN komşun olmayacak evden dışarı çıkmayacaksın ben sizi işten gelince çıkarırım akıllı telefon kullanmayacaksın ne dersem yapacaksın. (çocuk istemiyordum evliliğim kötü diye) çocukta yapacaksın gibi şartlar koydu. Zaten 2 yaşında kızımız va r. Sizce de çok şuursuzca değil mi?
Evet ona muhtaç olayım istiyor
Evet ona muhtaç olayım istiyor
çok saçma bunlar. sakın dinlemeyin. yanlışa yanlışla gitmeyin. boşanın . ya kendi düzeninizi oluşturun yada baba evine geri dönün . akraba aile arkadaş asla birinin lafıyla silmeyin sırt dönmeyin. asla güvenmeyin. boşanın. ve bir daha bu kişiyle yüz yüze gelmeyin telefonla dahi muhattap olmayın. böyle bir düşüncede olan insandan kesinlikle kaçın. sizin hayrınıza.Arkadaşlar ben boşanmaya karar verdim ve boşanıyorum.. Şükür akıllanmaya başladım ama aklıma sürekli birşeyler takılıyor. Eşim normalde çalışmıyor beni ailesine ezdiritor işe bir giriyor bi çıkıyor evimizi ayırmıyor ben yıllardır çekiyorum bunlardan. En son ailemin yanına döndüğüm de bana ' sana ev tutarım çalışırım size sahip çıkarım ama sende aileni arkadaşlarını SİLECEKSİN komşun olmayacak evden dışarı çıkmayacaksın ben sizi işten gelince çıkarırım akıllı telefon kullanmayacaksın ne dersem yapacaksın. (çocuk istemiyordum evliliğim kötü diye) çocukta yapacaksın gibi şartlar koydu. Zaten 2 yaşında kızımız va r. Sizce de çok şuursuzca değil mi?
Köle anlaşması imzalıyor sizinleArkadaşlar ben boşanmaya karar verdim ve boşanıyorum.. Şükür akıllanmaya başladım ama aklıma sürekli birşeyler takılıyor. Eşim normalde çalışmıyor beni ailesine ezdiritor işe bir giriyor bi çıkıyor evimizi ayırmıyor ben yıllardır çekiyorum bunlardan. En son ailemin yanına döndüğüm de bana ' sana ev tutarım çalışırım size sahip çıkarım ama sende aileni arkadaşlarını SİLECEKSİN komşun olmayacak evden dışarı çıkmayacaksın ben sizi işten gelince çıkarırım akıllı telefon kullanmayacaksın ne dersem yapacaksın. (çocuk istemiyordum evliliğim kötü diye) çocukta yapacaksın gibi şartlar koydu. Zaten 2 yaşında kızımız va r. Sizce de çok şuursuzca değil mi?
Arkadaşlar ben boşanmaya karar verdim ve boşanıyorum.. Şükür akıllanmaya başladım ama aklıma sürekli birşeyler takılıyor. Eşim normalde çalışmıyor beni ailesine ezdiritor işe bir giriyor bi çıkıyor evimizi ayırmıyor ben yıllardır çekiyorum bunlardan. En son ailemin yanına döndüğüm de bana ' sana ev tutarım çalışırım size sahip çıkarım ama sende aileni arkadaşlarını SİLECEKSİN komşun olmayacak evden dışarı çıkmayacaksın ben sizi işten gelince çıkarırım akıllı telefon kullanmayacaksın ne dersem yapacaksın. (çocuk istemiyordum evliliğim kötü diye) çocukta yapacaksın gibi şartlar koydu. Zaten 2 yaşında kızımız va r. Sizce de çok şuursuzca değil mi?
' sana ev tutarım, çalışırım, size sahip çıkarım.' hanımefendi bunlar zaten eşinizin yapması gerekenler. Bunlardan bir nimetmiş gibi size bahsetmesi ve üstüne üstlük size şart koşması nasıl bir aklın ürünüdür. Boşanmayı zaten göze almışsınız kafanızı karıştırmasına müsaade etmeyin kararlı olun.Arkadaşlar ben boşanmaya karar verdim ve boşanıyorum.. Şükür akıllanmaya başladım ama aklıma sürekli birşeyler takılıyor. Eşim normalde çalışmıyor beni ailesine ezdiritor işe bir giriyor bi çıkıyor evimizi ayırmıyor ben yıllardır çekiyorum bunlardan. En son ailemin yanına döndüğüm de bana ' sana ev tutarım çalışırım size sahip çıkarım ama sende aileni arkadaşlarını SİLECEKSİN komşun olmayacak evden dışarı çıkmayacaksın ben sizi işten gelince çıkarırım akıllı telefon kullanmayacaksın ne dersem yapacaksın. (çocuk istemiyordum evliliğim kötü diye) çocukta yapacaksın gibi şartlar koydu. Zaten 2 yaşında kızımız va r. Sizce de çok şuursuzca değil mi?
Allahın izniyle kararlıyım bakalım' sana ev tutarım, çalışırım, size sahip çıkarım.' hanımefendi bunlar zaten eşinizin yapması gerekenler. Bunlardan bir nimetmiş gibi size bahsetmesi ve üstüne üstlük size şart koşması nasıl bir aklın ürünüdür. Boşanmayı zaten göze almışsınız kafanızı karıştırmasına müsaade etmeyin kararlı olun.
İnşallah öyle birşey olmayacak bu sefer =)Ne yazarsa yazsin bu saatten sonra sizin icin bir onemi olmamali. Siz bu adama geri donersiniz oyle soyleyeyim niyetiniz var cunku.