Size sevgiliniz seni unuttum der mi?

tugcekayaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
197
0
46
İzmir
Merhaba arkadaşlar.bugün çok sinir olduğum bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum.
bugün erkek arkadaşımın doğum günü.biz ayrı şehirlerdeyiz.bende geceden kutladım tabi doğumgününü.bugün sabah 11 gbi konuştuk.bidaha aramadı.ben aradım akşamüstü saat 6da.doğumgünün nasıl geçiyor merak ettim ondan aradım dedim.çok az konuştuk.burda çok yoğunluk var sonra ararım seni dedi.(yoğun olduğu doğrudur çalışıyor ama genelde çok yoğun deil)

Sonra bekledim 2 buçuk saat sonra aradı.demin konuştuk.dediki pardon aşkım ya aramayı unutmuşum seni ŞİMDİ AKLIMA geldin aradım dedi.mafoldumben

Kızlar bu dediği normalmidir.hatta bunu bikaç seferdir yapıyor. ben çok yoğun olduğum zamanlarda bile olsa onu aklımdan çıkaramazken o beni unutuyor.
Doğum gününde ben çok geri planlardayım.kendi doğumgününmde hep onunla konuşmuştum ben boshayallersmile
Diyecektim nasıl unutabiliyorsun diye.ama doğumgünü diye şimdi bişey demedim.ama bunu içimde tutmaya niyetim yok.bunu nasıl söylemeliyim ona.
2 fikir var aklımda.

1.si bende ona pardon unutmuşum seni diyeceğim yada ona bu konuyu açacağım konuşacağım.sen beni nasıl unutabiliyorsun diye.
sizin daha iyi fikirleriniz vardır.belki bazılarınıza göre normal bir durumdur bu.ama bana göre normal değil.kalbim çok kırıldı.

Sizin fikirleriniz çok önemli lütfen yardımmm senağlama

Canım erkekler bazı dönemlerde böle ilgisz olabiliyor ama bunun devamı gelirse şüphelen derim ben..
bazen benimde oluyor yapmam gereken onlarca iş oluyor ama mutlaka ona zaman ayırıyorum ama erkeklerde bu duygu yok malesef mutlaka herşeyi sırayla yaparlar
tatlım bence bunu ona bi sorsaydın..eger gerçekten sana izah etmeye çalışırsa bu iyi birşeydir:) ama kestirip atarsa ondan hayır gelmess:)

ne zamandır birliktesiniz?
ya ah bende şu çenemi tutabilsem.ben böyle bi olay yaşasam deemdiğim kalmazdı.haftalarcada telefonlarına çıkmazdım.hatta sinirimi alamayıp bida saydırırdım:kedi:
bence rahatsızlık duyduğun konuları sakince konuş aranızda iletişim kopukluğu var sanırım

7. ayımızdayız.daha cicim zamanlarındayız aslında deilmi ya ben şöyle bir karar aldım siz ne dersiniz?

ben her sabah uyanınca günaydın mesajı atardım.ben daha geç uyanırım çünkü.yarın sabah atmayayım.aradığındada pardon aşkım unuttum seni aklıma gelmedin desem nasıl sizce? konuyu hemen açsam neden beni unutuyosun fln dırdırcı moduna gircem beni çok ii anlayacağını düşünmüyorum o zaman.ama dediğim gbi yaparsam olayı bizzat yaşayacak daha iyi anlayacak.dediğim taktik nasıl?

ya insan en önemli günlerinde sevgilisini düşünür.ben hep öyle yaptım.bi kerede kuzeninin düğünü vardı beni hiç aramamıştı.

bu konuyu açsam geçiştireceğini sanmıyorum üstünde durur.ama kızlar sizce ben kızmakta haklımıyım??? bana iyi destek veriyorsunuz başka fikirleriniz var mı (

büyütecek ne var bilmiyorumkismile ararım demiş ve aramış. yoğunluktan aklına gelmemiş olabilir. hem sizi düşünüp aynı anda nasıl işini yapsın

erkekler 2 işi aynı anda yapamaz. fazla beklentiye girme

hassas gününüzde falan mısınız aklinialirimsmile

kuzeninin düğününde arıyacak ortamı bulamamış olabilir bir sürü curcuna oluyor düğünlerde ama burda kızmakta haklısın bence sonuçta seni arıcam demiş sonrada unutmuş bi biz unutmuyoruz belkide sorun burda aslında
bencede önce empati kurmasını sağla daha sonra neye kırıldığını anlatırsın

sorunda orda işte işi yoook :gitme: kendi dio zaten. demişti burda boşum fazla yoğun olmuyorum.ben aradığımda çay molasındayım dedi.sonrasında işi yok tabi.unutmuş beni bunu normaldede yapıyor.işi olmasada.alsanaalsanasmile

evet cnm öyle yapıcam.ama bu lafları duymak kolay değil.seni unuttum şimdi aklıma geldin :gitme:

Canım sende aynısını yaparsan bu çok basit olur tatlım..bilerek yaptıgını anlar zaten:)
cicim ayları geçmişiniz Canım 6-7 aydan sonra biraz benimseniyo artık diye düşünüyorum ben
en iyisi sen açık açık anlat böle yaptın ve ben rahatsız oldum de..

2 buçuk saat sonra sen aradın diye okumuştum eğer o aradıysa olayı çok fazla büyütmene gerek yok sanki:)

hmm ama ben aynı duyguyu kendiside yaşasın istiyorum.tabi biliyorum hemen anlayacak bilerek yaptığımı.off çok kararsız kaldım fisfisfis

ben de unuturum çoğu zaman
sadece eşimi değil genelde herkesi
biri beni arar arıcam derim ha şunu yapiyim ha bu iş de bitsin derken
gün biter. bazen öyle olur ki günler sonra anaaa ben annemi arıcaktım derim
olabilir yani. bu o insanı unuttuğum anlamına değil telefon etmeyi unuttuğum
anlamına gelir.
fazla hassasiyet huzursuzluk getirir canım..

2 buçuk saat sonra sen aradın diye okumuştum eğer o aradıysa olayı çok fazla büyütmene gerek yok sanki:)

ama benim takıldığım şuu ; UNUTTUM SENİ AKLIMA ŞİMDİ GELDİN demesi.ya insan özel günüde sevdiğini nasıl unutur.ben onu hiç unutmuyorum.bilmiyorum ama ben çok kırıldım.büyütüyorumda napayım :gitme: kendinizi benm yerime koyun lütfen.böyle der mi size sevgiliniz?

ama empati yapıyorum.ben olsam öyle davranmazdım.tamam bende unutuyorum arkadaşlarımı bazen.ama sevgili başkadır unutulmaması gerekir bencee

ya bence problem aramaması değil
tamam 2buçuk saat takılcak bi süre değil ama unuttum demesi asıl problem bence
mesela vakit bulamadım dese neysede unuttum demesi bence garip kaçmış

ha unuttum demiş ha vakit bulamadım
bu kadar ayrıntılar karşınızdakini boğar
fazla abartıyosunuz kızlar
dünya sevgililerin etrafında dönmüyo
7/24 sizi düşünemez ya yapmayın allasen

ya bence problem aramaması değil
tamam 2buçuk saat takılcak bi süre değil ama unuttum demesi asıl problem bence
mesela vakit bulamadım dese neysede unuttum demesi bence garip kaçmış

işte bende bundan bahsediyorum sorun aramaması değil.unuttum demesiii.unuttum dedi resmen yaa :gitme: siz olsanız napardınız

ooooo sizin iş baştan yaşmış...

çayı sana tercih ettiysen zaten büyük sorun vardır

sevdiğini unutur mu diyorsun sevmiyordur belkibilmiyorumkismile

sana değer vermeyenlerle ne diye vakit kaybedersin salla gitsin

sana değerini verecek erkek mi yok :umursamaz:

ha unuttum demiş ha vakit bulamadım
bu kadar ayrıntılar karşınızdakini boğar
fazla abartıyosunuz kızlar
dünya sevgililerin etrafında dönmüyo
7/24 sizi düşünemez ya yapmayın allasen

ya ama insan birazda düşüncelerine yaptıklarına karşılık bekliyo.vakit bulamama deill.vakti vardı işi yoktuu.beni unutmuşşş ( hadi işi vardır tamam ona bişi demem.ama boş vaktinde unutuyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…