- Konu Sahibi tugcekayaaa
-
bende aynısını yapıcam zaten yarın sabah.msj atmıcam.unuttum pardon dicem.anlasın :gitme:
emin ol tepki bile vermicek :))
cok kafaya takiyosun valla.. bu kadar takma..
biliyormusunUZ ben hep erkektir sıkmayayım bunaltmayayım diye hep alttan almaya çalıştım.ama ben bu kadar üzülüyorum o mutluysa ortada bir terslik yokmu sizce??
biz kadınlar çok duygusalız bu tür konularda.
erkek aramıyorsa "neden aramıyor? beni sevmiyor mu? kesin başka biri var?" diyerek kendi kendimizi yiyoruz.
aramayı unutması aslında gayet normal bir şey. insanız sonuçta. her zaman tek bir şeyi düşünemiyoruz.
bence erkek arkadaşını bu tür konularda "tavır" koyarak bezdirme. sonuçları daha kötü olabilir. sonuçta hayatı birbirinize bağlı yaşamıyorsunuz. o nasıl sana endeksli değilse sen de ona endeksli olmamalısın.
ben büyütülecek bir durum görmediğim için bunları yazıyorum.
canım ben sen de üzülme diyorum, her zaman alttan alma, haklı olduğun noktalarda tavrını koy.. ama bu olay o kadar büyütülecek bir olay değil, sen üzülüyorsun ama o neye üzüldüğünü bile anlamayacak, işim vardı unutmuşum bir an dicek.. biri bişe dedi ona bakıyordum dicek.. çay içerken sohbet ediyordum, aklımdan çıkmış bir an dicek..
o zaman ne yapmalıyım ne önerirsin cnm bana :gitme:
yani bana bu konuyu ona açmamamı tavsiye ediyorsunuz.ortada bir işi yokken seni unuttum demesini içime sindirmemi söylüyorsunuz.ama malesef olmuyor.erkekse erkek.biz ona göre davranıyoruz.çok üstüne gitme bunaltmayalım vs.onlar bize göre davransın birazda
seni unuttum dememiş ki seni aramayı unuttum demiş.
eğer şimdi tepki gösterirsen bir gün sen de yoğun olduğunda bu olayı hatırlatabilir sana.
şimdi hiç üstüne gitme.. sanki hiç bozuk değilmişsin gibi konuş.. ancak bu sık bir şekilde olmaya başlarsa (ki sanmıyorum) o zaman açık bir şekilde konuş bence.. sürekli arıcam diyorsun aramıyorsun falan gibi..
bir de sürekli onu düşünerek zamanını geçirme, hayatının merkezinde o olmasın.. şuan napıyo, o nasıl geçti, bu nasıl geçti.. çünkü karşıdan da beklentilerin ona göre artıyor.. ben düşünüyorum o neden düşünmüyor diyorsun sonra..
erkekler etki tepki olayından da anlamıyor ne yazık ki, biz ne kadar hissettiklerimizi hissettirmeye çalışsak da çok nadir başarılı olabiliyoruz..
sonuçta ben aklına gelseydim beni aramakta aklına gelirdi.çok ince konular.birde şöyle bir durum var.ben bunu kafama taktım ya ona çok iyi davranamam.nasıl konuyu açmadan duracağım bilmiyorumboshayallersmile
tatlım bence boşuna üzüyorsun kendini.
her dakikasını seni düşünerek geçirmesini isteyemezsin.
zaten sevgilin de öyle seni kandıracak birisi değil ki iyi niyetliyle ben seni aramayı unuttum demiş. eğer şimdi tepki gösterirsen ve tekrardan bu olay başına gelirse sana yalan söylemeye başlayabilir.
evet haklısın canım.yapmam gereken susmak mı bişey olmamış gibi davranmak mı? bunları yapamam.sevgilinmi var derdin var ya offf(((
Geçenlerde telefonda konuşuyoduk markete gidiyodu benimki. Konuşuyoduk yolda. Telefon açık markete girdi. 10 dakika alışverişini yapıp çıktı. Diyorum içinden şimdi telefonu alır eline alo aşkım der diye. Ama yok adamdan ses yok. Eve geldiğini anladığımda kapadım telefonu mesaj attım ancak o zaman anladı beni telefonda UNUTTUĞUNU canım. Bazen oluyo böyle ama seninkisi çay molasında mı yoğunmuş onu anlamadım? Hiç emsaj felan atmıyo mu sana
evet çay molasındaydı.orda memurların sesi geliyodu.normalde konuşuyoduk öyle ama nolduysa kapama gereği duydu.
öylede ben çok ince düşünen bir insanım işte( kafama takıyorum hep böyle küçük şeylerde olsa :umursamaz:
son durum şöyle;
Dün gece aradı konuştuk.kırıldım sana dedim unuttuğunu söyledin beni dedim.başta evet haklısın söylerken kırılacağını tahmin etmiştim dedi.özür diledi.ama sonra başladı konuşmaya.insanlık haliymiş unutulurmuş beni her an aklında tutamazmış.evet dedi boş vaktimde unuttum seni,hatta gecede boştum ama aramadım seni dedi.o üste çıktı yine. kapadık 5dk sonra aradı.gönlümü almaya çalıştı yine.
benim sorunum bendeki ilgi daha fazla.kendide dedi zaten haklısın sevgimi gösteremiyorum diye.
kızlar takma kafana diyosunuz ama ilgisizlik çok kötü bişey insanı yiyip bitiriyor bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?